X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    a ja się meczę z prezentacją na mgr ;/ masakra tak mi się nie chce ;/

oj jak się cieszę,że już nie studiuję nie dałabym rady w ciąży mam jakieś zaćmienia umysłu

Madziaaaaa, Carolq lubią tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalyscie tez o grupie wsparcia aby zrzucić zbędne kg po porodzie ja też się będę pisać jak najszybciej będę się zabierać do pracy brakuje mi tej.energii siły i.kondycji jaka miałam przed ciążą ;-) dodatkową motywacja będą chrzciny i wesele przyjaciółki w sierpniu.;-)

w7eM.png
    ozEK.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Pisalyscie tez o grupie wsparcia aby zrzucić zbędne kg po porodzie ja też się będę pisać jak najszybciej będę się zabierać do pracy brakuje mi tej.energii siły i.kondycji jaka miałam przed ciążą ;-) dodatkową motywacja będą chrzciny i wesele przyjaciółki w sierpniu.;-)

Dołączam. Ja hajtam się 1 października ;)

Carolq, Madziaaaaa, izizizi, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Dołączam. Ja hajtam się 1 października ;)
    To masz dość dużo czasu gdzieś 4 miesiące jak będziesz się dobrze czuła, dużo można zdziałać w tym czasie jak się zepnie dupke :-P.

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaa ja też idę 6 sierpnia na wesele, już myślę jak to będzie, w co się ubiore żeby zatuszować tłuszcz i komu zostawić dziecko, już wszystkie siorki się zaoferowały :P

Madziaaaaa lubi tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Madziaaa ja też idę 6 sierpnia na wesele, już myślę jak to będzie, w co się ubiore żeby zatuszować tłuszcz i komu zostawić dziecko, już wszystkie siorki się zaoferowały :P
    A to ja tydzień po tobie ;-)
    My mieszkamy w Małopolsce a wesele pod Warszawą wiec dzieciaki rodzicom zostawiamy dwa razy w roku widzą wnuka to myślę że się zgodzą :-P
    Ja myślę wrócić do tej figury jaka miałam przed ciążą wiec kiecke kupie w sierpniu :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:17

w7eM.png
    ozEK.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    jeju jak mi brak sił na cokolwiek, ktoś tak ma?

w dodatku mdli i mdli..:(

Jaaa.. i boli głowa :(

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:

Po Małgosi chudłam rok :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciociu ja myślałam że Ty już pełnoprawna mężatka :) no to fajnie masz ten najpiękniejszy dzień przed sobą :) my też mamy w sierpniu ale pod koniec :P 28 chyba czy jakoś tak :P i to jeszcze tak daleko od Wawy :) no ale ...

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero schudłam po 1,5 roku ale późno się za odchudzanie zabrałam 14 miesięcy po porodzie :|

Oby Wam dziewczyny szybko przeszły te mdłości :|

w7eM.png
    ozEK.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głowa mnie też co chwile boli w tej ciąży , od czego to tak ;/ to mój jedyny objaw ale i tak wkurzający :)

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ciociu ja myślałam że Ty już pełnoprawna mężatka :) no to fajnie masz ten najpiękniejszy dzień przed sobą :) my też mamy w sierpniu ale pod koniec :P 28 chyba czy jakoś tak :P i to jeszcze tak daleko od Wawy :) no ale ...

Ja po cywilnym, 15 lat temu :P Teraz kościelny (yeeeey) z nowym przyszłym (yeeeeey) :D Z trójką dzieci raczej białej sukni i welonu nie będzie, hahaha. Robimy w Wawie wszystko. A Wy czemu poza?

Carolq, Marietta lubią tę wiadomość

• La-mia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oi ciotki, ciezko Was nadrobić (a tylko od rana miałam zaległości ;) )

Właśnie dzwonili do mnie, ze piątkowe prenatalne albo muszę przełożyć, albo pójść do innego lekarza, bo tego, do którego sie zapisałam, nie bedzie :(

No jak nie urok, to to drugie :(

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zabijcie tylko hahaha to pokaże wam jak ja 9msc po Marcelu wyglądałam :P tylko ja taka wykrecona hahah u Kamila jeszcze fotka robiona była ;P no także tego po lewej taka torba ile ja tam z 76-78 kg nie pamiętam dokładnie a ta po prawe niecałe 3msc później i juz 62 :P

2ex67lu.jpg

Madziaaaaa, Agnieszka0812, Marietta, katarzyna_d, FeliceGatto, paris, Aniu_leczka, luna91, Madziuśka lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I 5msc i 7dni po porodzie Nel teraz te chce tak szybko i tak mało przytyć )

2nv3x1z.jpg

Madziaaaaa, FeliceGatto, Aniu_leczka, luna91 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati ty to super wyglądasz!
    Na żadnym zdjęciu nie jesteś gruba ;-)
    Ja mam foty ale tutaj to wstyd pokazywać jedynie fb ;-)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martis wrote:
    Dziewczyny jestem załamana :( nie wiem czy słusznie czy nie, ale aż ryczeć mi się chce :( dzwonili z przychodni gdzie robiłam prenatalne i pow, że badania biochemiczne wyszły w porządku, więc jedna dobra wiadomość. Ale pielęgniarka zaznaczyła, żebym jeszcze w tym tyg koniecznie umówiła się na echo serca płodu z racji tego podwyższonego nt (nt=2.7) i od razu zapisała się na prenatalne w 18 t.c. Lekarz w gabinecie mówił, żeby się nie martwić, że teraz przyjmuje się za normę bardzo często nt=3 a teraz dzwonią z takimi info, że z racji podwyższonego nt mam dodatkowo zacząć działać.. strasznie mnie to podłamało :(( miała któraś z Was doczynienia z badaniem echa serca dziecka?
    Ja robiłam echo w pierwszej ciąży w 20 tc, było podejrzenie wady serca, ale wszystko było ok, po prostu gin do której chodziłam nie miała praktyki w szpitalu i chyba wolała dmuchać na zimne.

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • monaa Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to jaki masz naturalny kolor włosów? To po lewej ciemniejsze włosy jak nie Ty ;-) też chciałabym tak szybko wrócić do formy..

p19u0tc70smx8ddn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felice nie my w czerwcu w tym roku braliśmy :) mamy znajomych weselicho w sierpniu :P sorki troszkę pomieszałam :P
    Pati Ty to jesteś laska :P ja w życiu tak nie bede wyglądac :/

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po lewej naturalne i wtedy jak kocha wyglądałam ale mi się wszysków równomiernie rozłożył temu tak nie widać ale cycki gigant miałam wtedy :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 637 638 639 640 641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ