Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisalyscie tez o grupie wsparcia aby zrzucić zbędne kg po porodzie ja też się będę pisać jak najszybciej będę się zabierać do pracy brakuje mi tej.energii siły i.kondycji jaka miałam przed ciążą
dodatkową motywacja będą chrzciny i wesele przyjaciółki w sierpniu.
-
Madziaaaaa wrote:Pisalyscie tez o grupie wsparcia aby zrzucić zbędne kg po porodzie ja też się będę pisać jak najszybciej będę się zabierać do pracy brakuje mi tej.energii siły i.kondycji jaka miałam przed ciążą
dodatkową motywacja będą chrzciny i wesele przyjaciółki w sierpniu.
Dołączam. Ja hajtam się 1 październikaCarolq, Madziaaaaa, izizizi, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Madziaaa ja też idę 6 sierpnia na wesele, już myślę jak to będzie, w co się ubiore żeby zatuszować tłuszcz i komu zostawić dziecko, już wszystkie siorki się zaoferowały
My mieszkamy w Małopolsce a wesele pod Warszawą wiec dzieciaki rodzicom zostawiamy dwa razy w roku widzą wnuka to myślę że się zgodzą
Ja myślę wrócić do tej figury jaka miałam przed ciążą wiec kiecke kupie w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:Ciociu ja myślałam że Ty już pełnoprawna mężatka
no to fajnie masz ten najpiękniejszy dzień przed sobą
my też mamy w sierpniu ale pod koniec
28 chyba czy jakoś tak
i to jeszcze tak daleko od Wawy
no ale ...
Ja po cywilnym, 15 lat temuTeraz kościelny (yeeeey) z nowym przyszłym (yeeeeey)
Z trójką dzieci raczej białej sukni i welonu nie będzie, hahaha. Robimy w Wawie wszystko. A Wy czemu poza?
Carolq, Marietta lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Oi ciotki, ciezko Was nadrobić (a tylko od rana miałam zaległości
)
Właśnie dzwonili do mnie, ze piątkowe prenatalne albo muszę przełożyć, albo pójść do innego lekarza, bo tego, do którego sie zapisałam, nie bedzie
No jak nie urok, to to drugie05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Nie zabijcie tylko hahaha to pokaże wam jak ja 9msc po Marcelu wyglądałam
tylko ja taka wykrecona hahah u Kamila jeszcze fotka robiona była ;P no także tego po lewej taka torba ile ja tam z 76-78 kg nie pamiętam dokładnie a ta po prawe niecałe 3msc później i juz 62
Madziaaaaa, Agnieszka0812, Marietta, katarzyna_d, FeliceGatto, paris, Aniu_leczka, luna91, Madziuśka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
martis wrote:Dziewczyny jestem załamana
nie wiem czy słusznie czy nie, ale aż ryczeć mi się chce
dzwonili z przychodni gdzie robiłam prenatalne i pow, że badania biochemiczne wyszły w porządku, więc jedna dobra wiadomość. Ale pielęgniarka zaznaczyła, żebym jeszcze w tym tyg koniecznie umówiła się na echo serca płodu z racji tego podwyższonego nt (nt=2.7) i od razu zapisała się na prenatalne w 18 t.c. Lekarz w gabinecie mówił, żeby się nie martwić, że teraz przyjmuje się za normę bardzo często nt=3 a teraz dzwonią z takimi info, że z racji podwyższonego nt mam dodatkowo zacząć działać.. strasznie mnie to podłamało
( miała któraś z Was doczynienia z badaniem echa serca dziecka?
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny