Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
FeliceGatto wrote:O kuźwa.... Dziewczyny.... mam już 4,8 kg na plusie.... właśnie się ważyłam (ze tak się chamsko wetnę w dyskusję
)
Kłosia, kkasya, konwalijka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh, dzisiaj byliśmy na wizycie planowej i okazało się, że wymienili wszystkich ginekologów w przychodni! Jakiś nowy był i mało sympatyczny, miałam mieć dziś usg genetyczne i nie zrobił, bo powiedział, że on takiego nie robi, że mam sobie gdzie indziej pójść, no co za cham! Nie poinformować, że taka zmiana lekarzy, a mi tu tydzień został na to ważne badanie, mam nadzieję, że gdzieś mi się uda dostać termin, najwyżej prywatnie. Zrobił mi tylko szybkie usg (2-3 min.) o dziwo znowu nie przez brzuch, dzidziuś spał ładnie. Płci oczywiście nie podał i ogólnie totalna olewka. Tak mi przykro było
a jeszcze mego małża wzięłam, tak chciał zobaczyć dzidzię i mu nie pozwolili. Kurcze no jak tak można!
-
nick nieaktualnydziewczyny wszystko ok .male ma 65 mm co odpowiada 13tc
nt 1,2 kosc nosowa jest ...
ale słuchajcie jakie jaja
tydzień temu u innego gina był chłopak ,teraz dziewczyna na 99%
no i który ma rację - ??? oto zagadka hehehxpatiiix3, Agnieszka0812, Dariaaa88, FeliceGatto, mejbi, Carolq, Marietta, luna91, konwalijka, bereda11, Madziaaaaa, monaa, Madziuśka, Eliana lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 - możesz na chwilę obecną wpisać 6 maja
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziaaaaa wrote:A to ja tydzień po tobie
My mieszkamy w Małopolsce a wesele pod Warszawą wiec dzieciaki rodzicom zostawiamy dwa razy w roku widzą wnuka to myślę że się zgodzą
Ja myślę wrócić do tej figury jaka miałam przed ciążą wiec kiecke kupie w sierpniu
Madzia a skąd dokładnie jesteś ?? daleko masz do Tarnowa ??
Ja też z Małopolskimoże wreszcie nie będę samotna
-
Alicce - poczekaj jeszcze miesiąc to już się na 100% dowiesz.
Mi lekarz powiedział, w 13 tygodniu i 1 dniu, że jemu się wydaje, że dziewczynka, po czymś tam .. kości łonowej, czy jakoś tak, ale powiedział, że za miesiąc może okazać się, że chłopak, także na razie nic na 100% nie chciał mówić. Tak więc czekam do 27-11
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
klaudia1534 wrote:Co do TSH u mnie wynosiło 0.007 przy normach 0.01-2.5, gin zleciła mi wykonanie FT3 i Ft4 i kontrolę u endokrynologa. Niestety nawet ze skierowaniem prywatnie czekałam 2 tygodnie na wizytę. Na świeżo powtórzyłam też wszystkie wyniki i TSH wyniosło później już 0,032. W sobotę miałam wizytę i endokrynolog powtórzyła to co moja gin, że maleństwo się rozwija i dlatego moje hormony świrują. Ale jak widać wszystko zaczyna się normować. Ciekawe jest też to, że moje straszne wymioty i mdłości w I trymestrze były właśnie spowodowane tak drastycznym spadkiem TSH.
Klaudia ale rozumiem że obyło się bez leków tak? -
nick nieaktualny
-
NArinka super, gratulacje
widzisz, dobrze czasem pójść do innego lekarza!
Dziewczyny ja też będę mieć wesele w sierpniu ale szczerze mówiąc trochę spisałam je na straty. Bejbi będzie mieć niecałe 3mce, z takim małym to nie bardzo na wesele, a zostawić pewnie nie zostawię
Alicce, super że wszystko ok ale z płcią to teraz Ci dali niezłą zagadkęnie pozostaje Ci nic innego jak poczekać do kolejnego usg. Ja bym strasznie chciała wiedzieć ale może lepiej jak nic nie powie bo ja się na pewno nastawię heh
Narinka lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Nie zabijcie tylko hahaha to pokaże wam jak ja 9msc po Marcelu wyglądałam
tylko ja taka wykrecona hahah u Kamila jeszcze fotka robiona była ;P no także tego po lewej taka torba ile ja tam z 76-78 kg nie pamiętam dokładnie a ta po prawe niecałe 3msc później i juz 62
Pati a jak Ty to zrobiłaś ??W 3 miesiace??
Jak powiesz że geny to faktycznie jesteś do odstrzału -
Eeee nie wiem samo spadło
po 8 msc odstawiłam kp Marcelka i wtedy był wielki bum nadczynność tarczycy miała czynny udział w tym..
Wyrostek płciowy to cus takie co wygląda jak siurek u dziewczynki powiększona lechtaczka a u chłopca przyszly siusiak i powiem Wam ze u Nelki w 14t6d był jeszcze wyrostek i lekarz stwierdził chłopca teraz tez byłam tak i ciekawe czy się potwierdzi chłopak czy to tylko jeszcze ta przerosnieta lechtaczkalive na to ze to jednak nie siusiak ale mimo wszystko tez będę się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:56
Livia
Nela
Marcel
-
Kłosia wrote:Ja jestem z Wlkp
Poznań a Ty ?
Ja Ostrów Wlkp.
Dobrze ze choc jeszcze jedna pyra sie znalazła
...a może jest nas więcej, tylko sie dziewczyny nie chcą ujawnić..?
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
mejbi wrote:Jak któraś przegapiła to później można obejrzeć na stronie ddtvn.
-
bereda11 wrote:hej dziewczynki ..no wlasnie ja rano pracuje wiec nie mam mozliwosci obejrzec ddtv kalendarz ciazy o ktorym mowicie i chcialam w necie znalesc ale nie ma jeszcze dzisiejszego odcinka konczy sie na 9 tygodniu
Bereda ja sprawdziłam i jest już. Ja zawsze wpisuje w wyszukiwarkę "słodki ciężar" bo tak chyba się ta seria nazywa. Wrzucam Ci link gdyby się jednak coś nie wyświetlało.
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/12-tydzien-ciazy-jakie-dolegliwosci-pojawiaja-sie-u-przyszlych-mam,185214.htmlMarietta, bereda11 lubią tę wiadomość