Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati! Niesamowite wieści! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po waszej myśli i będziecie mieli idealne gniazdko!
A opowieści o kwiatach od męża mi przypomniały, jak z moim jeszcze chodziliśmy, dopiero zaczynaliśmy z sobą randkować i on mi od czasu do czasu przynosił kwiaty, ale jakie! Nie wiem, pod domem musiał mieć chyba jakąś najgorszą florystkę na świecie, te bukiety wyglądały potwornie, w sensie: tak strasznie kiczowato, każdy jeden kwiat - różę, tulipana, goździka potrafiła oszpecić. Wszystko było opsikane jakimś grubym chamskim brokatem, kolory wtążek do siebie nie pasowały i te wszystkie dodatki były jak jakieś koszmarki)
Ja wtedy mieszkałam w akademiku, z 2 koleżankami i jak tylko randka się kończyła, to najpierw miałyśmy pianie z dziewczynami z tych kwiatów, a potem chowałyśmy je do szafy, żeby nam wzrok od nich odpoczął i wycigągałam następnego dnia, jak mój mąż przychodził mnie odwiedzić.
A brokat był na wszystkich ubraniach w szafie))
Stare czasy)))
A teraz dostać kwiata bez okazji - ppffffff - nierealne!)))
Marietta, FeliceGatto, Negra, xpatiiix3, Monikkk, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
szarywrobel wrote:Kurcze pół wieczoru już mi za przeproszeniem pulsuje dupa. Tętnica brzuszna ok, jestem przyzwyczajona ale że odbyt. Zdarza wam się?
Buahahahahaha, ja wiem, przepraszam, wiem, że to serio, ale brzmi mega, ahahahaha
A poważnie, może to hemoroidy? Mi tak tyłek pulsuje po dużej kupie, a właśnie męczą mnie te paskudztwa
Dziewczyny, historie z kwiatami słodkieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 22:30
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Wróbelku ale takie pulsowanie jakby.? A może i gdzie młody tak ustawiony ze w tyłek kopie fuck ja tak z Nel miałam okropnie dziwne uczucie ona dużo miednicowo była i wiecznie jak nie pecherz to odbyt okopany :o
Tak, właśnie tak. Kurcze mam już tego dosyć, koszmarne wrażenieJak to dzidzia to ukarałam kanapkami z awokado
słodkiego na noc nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 00:22
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nawet nie próbuję nadrobić tych stron, które wczoraj naprodukowałyście
Ja po wizycie. Młode urosło, coś tam między nogami ma, ale lekarz ostrzegał, że to może być widać narządy przerośnięte dziewczynki.. Za miesiąc może już będzie bardziej widać kto tam się ukrywa w środku
Dalej nie nadrobiłam wagi sprzed ciąży. Jest nieźle
Zażeram się pomarańczami i cieszę się, że wszystko okkatarzyna_d, Carolq, kkasya, Marietta, i.am.chappie, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
No ja od 13.11 na tabletkach 3*nospa, magnez i luteina pod jezykowo, bo brzuch mnie bolał i poszłam do gin bo sie zaczelam martwic. Na szczęście ból ustał, bo tak to 16.11 w moje urodziny miałam iść do szpitala.
Pati trzymam kciuki
Gratuluję wizyt
Wczoraj miałam dzień dobrych wiadomości Najpierw koleżanka zaprosiła Kubusia na sesję świąteczną Ciekawe jakim okaże się modelem hehe Byłam wczoraj na zebraniu i okazało się, że w tym roku dla chętnych mikołaj będzie jeździł wozem strażackim do dzieci do domku Trzeba tylko do 3.12 przynieść paczkę szczelnie zamknięta a na koniec zadzwoniła kuzynka z zaproszeniem na imprezkę zjazdu rodzinnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 06:30
xpatiiix3, luna91, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
Kurde calutką noc budziałam się z mega spiętym brzuchem młody tak się rozkopywał :o bo go sciskało normalnie na chama prostował się aż bolało momentami na tak spiętym brzuchu nie powiedziałabym ze to skurcze bo dosyć długo trwało z małymi przerwami na spanie tylko to prawie całą noc brzuch kamień
katarzyna_d lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny, u nas ciemno i leje i leje masakra. Powiedziałam wczoraj córce o ciąży, była tak zachwycona,ze biedactwo nie mogła zasnąć, a najbardziej podobał mi się jej tekst :nareszcie będziemy prawdziwa rodzina,he he,a jak jeszcze usłyszała ze to raczej siostra to dosłownie podskakiwala z radosci☺ Cudowne mam dziecko☺
xpatiiix3, Negra, Eliana, pasia27, kkasya, Marietta, luna91, i.am.chappie, FeliceGatto, helutka, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyboli mnie łeb
Patiyupiiii mam nadzieje ,że bedzie to mieszkanko ,trzymam kciuki mocniuchno ,,,,ale super --- niech sie zgodzi niech sie zgodzi ... ale by było extra
nareszcie bys miała luz blues ...na swoim i tylko wasz rodzinka ...cudownie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjade dzis do swojej kiero ... trzymajcie kciuki ...
umowa mi sie konczy koncem grudnia - wiem wiem automatycznie sie przedluza do porodu ,ale jest cień szansy by dali na czas nieokreslony ... ale tylko cień ... moze sie uda ... a jak nie to bede ryczeć -
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Kurde calutką noc budziałam się z mega spiętym brzuchem młody tak się rozkopywał :o bo go sciskało normalnie na chama prostował się aż bolało momentami na tak spiętym brzuchu nie powiedziałabym ze to skurcze bo dosyć długo trwało z małymi przerwami na spanie tylko to prawie całą noc brzuch kamień
Sorki polubiłam ze mały kopałreszty juz nie lubię
Mnie tez w nocy brzuch bolał, ale chyba przesadziłam z jedzeniem na noc ;p
Witam się w 16 tyg.luna91, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:jade dzis do swojej kiero ... trzymajcie kci
uki ...
umowa mi sie konczy koncem grudnia - wiem wiem automatycznie sie przedluza do porodu ,ale jest cień szansy by dali na czas nieokreslony ... ale tylko cień ... moze sie uda ... a jak nie to bede ryczeć
Ja tez jestem w czarnej dupce bo moja się kończy w lipcu ;p
w Maju urodzę i przedłużą mi do urlopu macierzyńskiego a później ? -
nick nieaktualnya która to twoja umowa ?
mi niby przyslugiwac bedzie macierzynski - potem niby gadaja ze moge wracac ,ale co znow wszystko od poczatku ??? znow od nowa 3/4 etatu nie po to harowałam jak wół i starałam sie przez 3 lata /w miedzyczasie wspinałam sie po szczeblach dostajac caly etat i podwyzke pracownicza by przez naszą wpadkę stracic szanse na nieokresloną i te wszystkie awanse zaprzepascic ... no k.. szkoda by było -tymbardziej ze teraz o taką umowe bardzo ciezko ,a ja byłam o krok ...