Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta - hahah słodko z tym kwiatkiem
Rozśmieszył mnie Twój mąż
Właśnie jeśli chodzi o te pobolewania - ja wiem, że w 2 i 3 trymestrze też może się stać coś przykrego, ale ryzyko jest chyba na prawdę małe i nie to żebym na siebie mniej uważała, ale wierzę w to, że ciąża już jest na tyle mocno zagnieżdżona i silna, że przetrwa.williams1 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
"Nie chowaj, postaw w honorowym miejscu
niech zobaczy ze doceniłaś to może następnym razem trafi Ci się coś co ma kwiaty oprócz liści
" - komentarz też mnie rozwalił
mejbi lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
No słodko
Mnie bardziej rozbawiło to mycie jajek
Pasta gotowa, ale jakoś nie mam apetytu na nic...
Luna- pisałaś, że babcia Ci pranie wieszała. Ja też mam przesrane. Teściowa z teściem wieszają moje gacie/majtasy/stringi i inne elementy. Krzyczą, że mam nie podnościć rąk. To już nie ten etap, żeby mi miało zaszkodzić podniesienie rąk na 6 minut... -
Marietta wrote:Chyba następnym razem dostanę kapustę pekińską, albo sałatę lodową idąc tym tropem
Etam, liczą się chęcichciał dobrze i może nie do końca skojarzył to z różami
ja tam doceniam takie gesty nawet jak coś wyjdzie nieporadnie to mnie to rozczula hehluna91 lubi tę wiadomość
-
mejbi wrote:Etam, liczą się chęci
chciał dobrze i może nie do końca skojarzył to z różami
ja tam doceniam takie gesty nawet jak coś wyjdzie nieporadnie to mnie to rozczula heh
Wiem, wiemDoceniam, ucieszyłam się, postawiłam pod telewizorem "kwiata"
Mnie też mega wzruszają takie gesty.
mejbi, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
Marietta wrote:Jeeeej Pati, ale super wieści!!
Aż zazdroszęTrzymam kciuki, oby nie robił problemów, w końcu wnuczęcie będzie
Olka- dokłanie, jak nie ma plamień, krwawień- znaczy, że tak ma chyba byćOdpoczywaj, magnez, nospa i do przodu
Drugi trymestr jest łaskawszy od pierwszego, będzie tylko lepiej
Ja zrobiłam właśnie pastę z pora, jajka i sera białego. Siedzę i narzekam, że nie chce mi się iść robić tej pasty, to się mąż wyrwał, że pomoże, ale jeść nie będzieNo to ja pora kroję, jajka obrałam i mówię do niego- umyj jajka i rozgnieć. Na co mój mąż stoi przy zlewie i rozpina rozporek... Głupek
Swoją drogą, jakiś czas temu marudziłam, żeby mi kwiatka kupił. Kupił dzisiaj jakieś liście w plastikowej doniczcePostawił i się pyta, czy będę dbała i nawoziła... Nie wiem gdzie schować tego chwaścika
No no Kochana a może do jajek chciał Ci tulipana wystawić
Ale się uśmiałam hahahaMarietta, xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mejbi wrote:Dziewczyny a z tym podnoszeniem rąk to przez całą ciążę trzeba uważać? Mi coś się obiło o uszy że w trzecim trymestrze ale szczerze mówiąc nie wiem jak to jest
No właśnie... chyba tak tylko w 3.3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
częste podnoszenie rąk do góry sprawia że brzuch się bardziej napina ja zawsze lubiłam spac na plecach i ręce do góry albo jak coś oglądam a tv mam nisko i jak leze podkładam ręce no i lubie przeciąganie a tu dupa mam zakaz ze spaniem w tej pozycji raz ze mi brak tchu i uciska przeponę ciezar a dwa twardniejący brzuch .
-
nick nieaktualnyTo jest trochę podobne do kopania dzidzi, ale w ciąży z córą nie miałam tak, żeby mnie tak jakby do tyłu w odbytnicę kopało. Gin mi wczoraj powiedział, że jak najbardziej mogę czuć już ruchy.
Luna to chodzi o wysiłek z tym unoszeniem rąk i pewnie o dokrwienie. Zależy pewnie czy ciąża zagrożona czy nie. Jak w porządku to w trzecim lepiej uważać. Niektóre jak są już po terminie specjalnie pucują chaty i współżyją by wywołać akcję porodową
-
Wróbelku ale takie pulsowanie jakby.? A może i gdzie młody tak ustawiony ze w tyłek kopie fuck ja tak z Nel miałam okropnie dziwne uczucie ona dużo miednicowo była i wiecznie jak nie pecherz to odbyt okopany :o
szarywrobel lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny