Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurwa! Sorry, hahahaha, już widzę. Pierwsza strona lipcówek
Tam jest lista obecności!!! LOL
Kkasya, i dobrze. Nóg nie musisz golićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:26
Palinas89, mejbi, konwalijka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Sylika 6-7 listopada powinnam dostać okres,a wtedy była dopiero owulka na moje oko
mam cykle 30-31 dniowe więc owu spóźniła się jakoś 2 tygodnie na to wychodzi
ale zobacznie, może i skoro wietrzy te jaja, to może i brudne, ale przynajmniej mu się nie pocą :DDDWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:29
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
FeliceGatto wrote:A gdzie tam jest regulamin? Wywalić nie można, ale można się solidarnie nie odzywać i olewać. Ale serio tak tam mają? Regulamin? Do forum? Hahaha
No jak wejdziesz na "Lipcowe Mamusie 2016" to pod ich listą na których zaznaczają chyba obecność są panujące zasady -
nick nieaktualny
-
tam jest nawet "lista gości z różowej strony" hahaha obczajcie
Cigaretta ENO ENO wyseksiłaś się za nas wszystkie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:34
mejbi, Cigaretta, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
kkasya wrote:Wczoraj goliłam - myślałam, że będzie seks, no ale cóż
Co do listy obecności - czaaaaaad, jak się wchodzi to normalnie aż bije "przyjazną atmosferą" hahahakupiłam dziś nawet sukienkę na jutro to wrzuce foto. Ale czy do czarnych rajstop bedą pasować mi czarne buty? Czy będzie jak u czarownicy?
-
nick nieaktualny
-
Moj ma focha! Seksu nie bedzie bo przeklnelam a on az sie zagotowal a kij mu w oko darmo sie wykapal i jaja ogolil teraz lezy z golym penem:P ..... No i dobra plakac nie bede.
FeliceGatto, Alicce, milka_89, Palinas89, Marietta, xpatiiix3, pasia27 lubią tę wiadomość