Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
Wczoraj położyłam się o 20 i wstałam dopiero o 9 ranoale nie zazdrościcie mi aż tak !!! bo do kibelka budziłam sie z 4 razy hahaha
Alicce GRATULUJE przedłużenia umowysuper wieści, teraz możesz spokojnie życ!!!
Kw nie przejmuj się opryszczką ja miałam całą dolną wargę zawaloną aż gorączki dostawałam i bólu głowy, kupiłam maść w aptece i pomadkę i jakoś pomału przeszło
Droga PaulinoGratuluje bladziocha
oby teraz już wszystko było elegancko !!!!
Ja powiem tak możesz się zapisać w innym forum na liście, ale z nami masz tu byćboś NASZA
:P:P
Pozdrawiam wszystkie ATOMÓWKI hahaha
Felka nic nie piłam
kkasya, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobre jesteście. Dobrze ze mój ostatnio jest po robocie zajechany i nie nalega;). Raz w tygodniu to mi się zachce i wszyscy zadowoleni.
Nawet się wyspała bo mi dziecko pozwolilo spas do 9 40:).
Chyba podczytam lipcowki na poprawę humoru:) -
hej
Jestem i podpisuje listę obecności, żebyście mnie czasem nie wykreśliły stąd
Wasza wczorajsza dyskusja świetna, przeczytałam całą i uśmiałam się porządnieKurcze nie pamiętam kiedy ja się z moim ostatnio pokłóciłam.. Chyba były z 3 takie poważniejsze awantury na samym początku związku jak sie jeszcze "docieraliśmy" a teraz przez już prawie 6 lat spokój
Miłego weekenduMarietta, katarzyna_d, FeliceGatto, xpatiiix3, bereda11, konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
klaudia1534 wrote:hej
Jestem i podpisuje listę obecności, żebyście mnie czasem nie wykreśliły stąd
Wasza wczorajsza dyskusja świetna, przeczytałam całą i uśmiałam się porządnieKurcze nie pamiętam kiedy ja się z moim ostatnio pokłóciłam.. Chyba były z 3 takie poważniejsze awantury na samym początku związku jak sie jeszcze "docieraliśmy" a teraz przez już prawie 6 lat spokój
Miłego weekendu
ufff Klaudia, rzutem na taśmę, już miałam wnioskować o wywalenie Cię z grupyklaudia1534, Monikkk lubią tę wiadomość
-
No coś nam się dziewczyny dezaktywowały na forum... ostatnie ostrzeżenie moje kochane kobietki i wywalamy każdego nieaktywnego misia z naszego słodziusiego wątku
budzimy się leniuszki kochane albo wyjazdWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:27
kkasya, luna91, FeliceGatto, katarzyna_d, i.am.chappie, xpatiiix3, Kłosia, konwalijka, pasia27, Palinas89, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Hahaha, dzień dobry
Podpisuje się i ja
Marietta, widziałam ten pocisk, że głośno o nich na Belly. Ale ta laska założycielka ma mocno pokręcone w głowie
Golijajek of course spał całą noc na kanapie. Rano wyszłam i cały dzień jestem dziś z rodzicami na działce (zabezpieczają przed zimą), a on został z Margo. Przed wyjściem tylko coś tak powiedział, oczywiście normalnie, jakby wczoraj żadnej dyskusji nie było. Zawsze tak robi. Nic się nie stałoTo go zlałam i wysłałam mu tylko smsem suchą instrukcje obsługi Małgorzaty na cały dzień.
Miłego dnia!Marietta lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hej LAseczki!
OBECNA!
Czy którejś z Was jeszcze bywa niedobrze? Bo dla mnie śniadania są trudne do przejścia. Ciężko mi strasznie zjeść ale jak nie zjem lub przeciągam w czasie to jeszcze gorzej. W ciągu dnia też mnie potrafi zamulić, co prawda jest lepiej niż było ale czekam na ten błogi czas świetnego samopoczucia drugiego trymestru
Trzymam kciuki za wizytki
Miłego dzionka!
-
Dzień dobry!
Dziewczyny my tylko raz się kochaliśmy od kiedy wiem, że jestem w ciąży - gin zakazał a jak złmałam zakaz to mnie w brzuchu ciągneło i sie wystraszyłam. Mój nie ma tkich kcji z jajkamiAle biedak jak się do niego przytulam to staje na baczność
Niestety nas hamuje lęk, że zrobimy krzywdę dziecku - tym bardziej, że gin zakazał.
Hahah - dobre te lipcówki, masakra
Paulina - gratuluję po ciuchu kreseczkiRobisz betę? Bo wiesz teraz gin może jeszcze nic nie zauważyć a z jak zrobisz betę będziesz wiedziała mniej więcej który tydzień
Super, że pojawiła się u Ciebie nadzieja
Palinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
mejbi wrote:Hej LAseczki!
OBECNA!
Czy którejś z Was jeszcze bywa niedobrze? Bo dla mnie śniadania są trudne do przejścia. Ciężko mi strasznie zjeść ale jak nie zjem lub przeciągam w czasie to jeszcze gorzej. W ciągu dnia też mnie potrafi zamulić, co prawda jest lepiej niż było ale czekam na ten błogi czas świetnego samopoczucia drugiego trymestru
Miłego dzionka!
Mi jest niedobrze jak nie zjem z rana a muszę wyjść z moim pojebanym psem. Dodatkowo jak widzę jak się załatwia to mi się cofa bardziejPalinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyClio_99 wrote:Też jestem sama bo mąż na popołudnie aż 7 dni ehh. Dziś sprzątanie, wieczorem wyjście że znajomymi a jutro jadę do rodziców na obiad co by się nie zanudzic
ja niestety sama do następnego weekendu. leżę przed telewizorem i nawet oglądać mi się nie chce -
nick nieaktualnymejbi wrote:Hej LAseczki!
OBECNA!
Miłego dzionka!
mejbi mam tak samo. gdy zjem śniadanie trochę później to go zwrócę. czasem przed śniadaniem mnie naciągane z głodu. jem płatki z mlekiem najpierw bo jak mnie naciągane to przynajmniej tak nue przydusza. w ciągu dnia tez czasem ale już mniej niż w trymestrze. -
nick nieaktualny