X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sobota szaro ciemno , sama w domu nic się nie chce. i co tu robić. macie jakiś pomysł jak przeżyć samotnie taki weekend?
    :(:(:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Wczoraj położyłam się o 20 i wstałam dopiero o 9 rano :) ale nie zazdrościcie mi aż tak !!! bo do kibelka budziłam sie z 4 razy hahaha

Alicce GRATULUJE przedłużenia umowy <3 super wieści, teraz możesz spokojnie życ!!!

Kw nie przejmuj się opryszczką ja miałam całą dolną wargę zawaloną aż gorączki dostawałam i bólu głowy, kupiłam maść w aptece i pomadkę i jakoś pomału przeszło

Droga Paulino <3 Gratuluje bladziocha :):):) oby teraz już wszystko było elegancko !!!! :)
    Ja powiem tak możesz się zapisać w innym forum na liście, ale z nami masz tu być :) boś NASZA :P:P:P

Pozdrawiam wszystkie ATOMÓWKI hahaha

Felka nic nie piłam :P

kkasya, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*

Ja dopiero wstałam, mąż już robi śniadanie :-o
    Dziś miałam sny niczym z matrixa, boże jakie pierdoły szok !

katarzyna_d, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Dobry :*

Ja dopiero wstałam, mąż już robi śniadanie :-o
    Dziś miałam sny niczym z matrixa, boże jakie pierdoły szok !

U mnie sny to jak w jakieś prezentacji:P ci chwile coś innego mi się śni :P i takie głupoty że az strach usnąć :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre jesteście. Dobrze ze mój ostatnio jest po robocie zajechany i nie nalega;). Raz w tygodniu to mi się zachce i wszyscy zadowoleni.
    Nawet się wyspała bo mi dziecko pozwolilo spas do 9 40:).

Chyba podczytam lipcowki na poprawę humoru:)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Jestem i podpisuje listę obecności, żebyście mnie czasem nie wykreśliły stąd :D

Wasza wczorajsza dyskusja świetna, przeczytałam całą i uśmiałam się porządnie :) Kurcze nie pamiętam kiedy ja się z moim ostatnio pokłóciłam.. Chyba były z 3 takie poważniejsze awantury na samym początku związku jak sie jeszcze "docieraliśmy" a teraz przez już prawie 6 lat spokój ;)

Miłego weekendu :)

Marietta, katarzyna_d, FeliceGatto, xpatiiix3, bereda11, konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    hej :)
    Jestem i podpisuje listę obecności, żebyście mnie czasem nie wykreśliły stąd :D

Wasza wczorajsza dyskusja świetna, przeczytałam całą i uśmiałam się porządnie :) Kurcze nie pamiętam kiedy ja się z moim ostatnio pokłóciłam.. Chyba były z 3 takie poważniejsze awantury na samym początku związku jak sie jeszcze "docieraliśmy" a teraz przez już prawie 6 lat spokój ;)

Miłego weekendu :)

ufff Klaudia, rzutem na taśmę, już miałam wnioskować o wywalenie Cię z grupy :P

klaudia1534, Monikkk lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:06

Marietta, FeliceGatto, xpatiiix3, Kłosia, bereda11, konwalijka lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś nam się dziewczyny dezaktywowały na forum... ostatnie ostrzeżenie moje kochane kobietki i wywalamy każdego nieaktywnego misia z naszego słodziusiego wątku <3

budzimy się leniuszki kochane albo wyjazd :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:27

kkasya, luna91, FeliceGatto, katarzyna_d, i.am.chappie, xpatiiix3, Kłosia, konwalijka, pasia27, Palinas89, Monikkk lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, dzień dobry :) Podpisuje się i ja :P
    Marietta, widziałam ten pocisk, że głośno o nich na Belly. Ale ta laska założycielka ma mocno pokręcone w głowie ;)

Golijajek of course spał całą noc na kanapie. Rano wyszłam i cały dzień jestem dziś z rodzicami na działce (zabezpieczają przed zimą), a on został z Margo. Przed wyjściem tylko coś tak powiedział, oczywiście normalnie, jakby wczoraj żadnej dyskusji nie było. Zawsze tak robi. Nic się nie stało ;) To go zlałam i wysłałam mu tylko smsem suchą instrukcje obsługi Małgorzaty na cały dzień.
    Miłego dnia! :D

Marietta lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:06

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:44

tola2014 lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej LAseczki!

OBECNA! ;)

Czy którejś z Was jeszcze bywa niedobrze? Bo dla mnie śniadania są trudne do przejścia. Ciężko mi strasznie zjeść ale jak nie zjem lub przeciągam w czasie to jeszcze gorzej. W ciągu dnia też mnie potrafi zamulić, co prawda jest lepiej niż było ale czekam na ten błogi czas świetnego samopoczucia drugiego trymestru ;)

Trzymam kciuki za wizytki :)

Miłego dzionka!

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dziewczyny my tylko raz się kochaliśmy od kiedy wiem, że jestem w ciąży - gin zakazał a jak złmałam zakaz to mnie w brzuchu ciągneło i sie wystraszyłam. Mój nie ma tkich kcji z jajkami :D Ale biedak jak się do niego przytulam to staje na baczność :D Niestety nas hamuje lęk, że zrobimy krzywdę dziecku - tym bardziej, że gin zakazał.

Hahah - dobre te lipcówki, masakra :P

Paulina - gratuluję po ciuchu kreseczki :) Robisz betę? Bo wiesz teraz gin może jeszcze nic nie zauważyć a z jak zrobisz betę będziesz wiedziała mniej więcej który tydzień :P Super, że pojawiła się u Ciebie nadzieja :)

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Hej LAseczki!

OBECNA! ;)

Czy którejś z Was jeszcze bywa niedobrze? Bo dla mnie śniadania są trudne do przejścia. Ciężko mi strasznie zjeść ale jak nie zjem lub przeciągam w czasie to jeszcze gorzej. W ciągu dnia też mnie potrafi zamulić, co prawda jest lepiej niż było ale czekam na ten błogi czas świetnego samopoczucia drugiego trymestru ;)

Miłego dzionka!

Mi jest niedobrze jak nie zjem z rana a muszę wyjść z moim pojebanym psem. Dodatkowo jak widzę jak się załatwia to mi się cofa bardziej :/

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    Też jestem sama bo mąż na popołudnie aż 7 dni ehh. Dziś sprzątanie, wieczorem wyjście że znajomymi a jutro jadę do rodziców na obiad co by się nie zanudzic :)

ja niestety sama do następnego weekendu. leżę przed telewizorem i nawet oglądać mi się nie chce

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Hej LAseczki!

OBECNA! ;)

Miłego dzionka!

mejbi mam tak samo. gdy zjem śniadanie trochę później to go zwrócę. czasem przed śniadaniem mnie naciągane z głodu. jem płatki z mlekiem najpierw bo jak mnie naciągane to przynajmniej tak nue przydusza. w ciągu dnia tez czasem ale już mniej niż w trymestrze.

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:57

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:57

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis przy śniadaniu mało nie zwróciłam kromki z wędliną :/ nie wiem skąd brak apetytu ??

I strasznie mam pragnienie na picie wody słodkiej !!!! zawsze piłam mineralną, a teraz muszę słodzoną

‹‹ 746 747 748 749 750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ