X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sobota szaro ciemno , sama w domu nic się nie chce. i co tu robić. macie jakiś pomysł jak przeżyć samotnie taki weekend?
    :(:(:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Wczoraj położyłam się o 20 i wstałam dopiero o 9 rano :) ale nie zazdrościcie mi aż tak !!! bo do kibelka budziłam sie z 4 razy hahaha

Alicce GRATULUJE przedłużenia umowy <3 super wieści, teraz możesz spokojnie życ!!!

Kw nie przejmuj się opryszczką ja miałam całą dolną wargę zawaloną aż gorączki dostawałam i bólu głowy, kupiłam maść w aptece i pomadkę i jakoś pomału przeszło

Droga Paulino <3 Gratuluje bladziocha :):):) oby teraz już wszystko było elegancko !!!! :)
    Ja powiem tak możesz się zapisać w innym forum na liście, ale z nami masz tu być :) boś NASZA :P:P:P

Pozdrawiam wszystkie ATOMÓWKI hahaha

Felka nic nie piłam :P

kkasya, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :*

Ja dopiero wstałam, mąż już robi śniadanie :-o
    Dziś miałam sny niczym z matrixa, boże jakie pierdoły szok !

nick nieaktualny, Palinas89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Dobry :*

Ja dopiero wstałam, mąż już robi śniadanie :-o
    Dziś miałam sny niczym z matrixa, boże jakie pierdoły szok !

U mnie sny to jak w jakieś prezentacji:P ci chwile coś innego mi się śni :P i takie głupoty że az strach usnąć :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre jesteście. Dobrze ze mój ostatnio jest po robocie zajechany i nie nalega;). Raz w tygodniu to mi się zachce i wszyscy zadowoleni.
    Nawet się wyspała bo mi dziecko pozwolilo spas do 9 40:).

Chyba podczytam lipcowki na poprawę humoru:)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Jestem i podpisuje listę obecności, żebyście mnie czasem nie wykreśliły stąd :D

Wasza wczorajsza dyskusja świetna, przeczytałam całą i uśmiałam się porządnie :) Kurcze nie pamiętam kiedy ja się z moim ostatnio pokłóciłam.. Chyba były z 3 takie poważniejsze awantury na samym początku związku jak sie jeszcze "docieraliśmy" a teraz przez już prawie 6 lat spokój ;)

Miłego weekendu :)

Marietta, nick nieaktualny, FeliceGatto, xpatiiix3, bereda11, konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    hej :)
    Jestem i podpisuje listę obecności, żebyście mnie czasem nie wykreśliły stąd :D

Wasza wczorajsza dyskusja świetna, przeczytałam całą i uśmiałam się porządnie :) Kurcze nie pamiętam kiedy ja się z moim ostatnio pokłóciłam.. Chyba były z 3 takie poważniejsze awantury na samym początku związku jak sie jeszcze "docieraliśmy" a teraz przez już prawie 6 lat spokój ;)

Miłego weekendu :)

ufff Klaudia, rzutem na taśmę, już miałam wnioskować o wywalenie Cię z grupy :P

klaudia1534, Monikkk lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:06

Marietta, FeliceGatto, xpatiiix3, Kłosia, bereda11, konwalijka lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coś nam się dziewczyny dezaktywowały na forum... ostatnie ostrzeżenie moje kochane kobietki i wywalamy każdego nieaktywnego misia z naszego słodziusiego wątku <3

budzimy się leniuszki kochane albo wyjazd :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 10:27

kkasya, luna91, FeliceGatto, nick nieaktualny, nick nieaktualny, xpatiiix3, Kłosia, konwalijka, pasia27, Palinas89, Monikkk lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, dzień dobry :) Podpisuje się i ja :P
    Marietta, widziałam ten pocisk, że głośno o nich na Belly. Ale ta laska założycielka ma mocno pokręcone w głowie ;)

Golijajek of course spał całą noc na kanapie. Rano wyszłam i cały dzień jestem dziś z rodzicami na działce (zabezpieczają przed zimą), a on został z Margo. Przed wyjściem tylko coś tak powiedział, oczywiście normalnie, jakby wczoraj żadnej dyskusji nie było. Zawsze tak robi. Nic się nie stało ;) To go zlałam i wysłałam mu tylko smsem suchą instrukcje obsługi Małgorzaty na cały dzień.
    Miłego dnia! :D

Marietta lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:06

• Clio_99 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:44

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7v8r0tc78naksz5n.png
    ckaiqqmz3kqmdl1l.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej LAseczki!

OBECNA! ;)

Czy którejś z Was jeszcze bywa niedobrze? Bo dla mnie śniadania są trudne do przejścia. Ciężko mi strasznie zjeść ale jak nie zjem lub przeciągam w czasie to jeszcze gorzej. W ciągu dnia też mnie potrafi zamulić, co prawda jest lepiej niż było ale czekam na ten błogi czas świetnego samopoczucia drugiego trymestru ;)

Trzymam kciuki za wizytki :)

Miłego dzionka!

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dziewczyny my tylko raz się kochaliśmy od kiedy wiem, że jestem w ciąży - gin zakazał a jak złmałam zakaz to mnie w brzuchu ciągneło i sie wystraszyłam. Mój nie ma tkich kcji z jajkami :D Ale biedak jak się do niego przytulam to staje na baczność :D Niestety nas hamuje lęk, że zrobimy krzywdę dziecku - tym bardziej, że gin zakazał.

Hahah - dobre te lipcówki, masakra :P

Paulina - gratuluję po ciuchu kreseczki :) Robisz betę? Bo wiesz teraz gin może jeszcze nic nie zauważyć a z jak zrobisz betę będziesz wiedziała mniej więcej który tydzień :P Super, że pojawiła się u Ciebie nadzieja :)

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Hej LAseczki!

OBECNA! ;)

Czy którejś z Was jeszcze bywa niedobrze? Bo dla mnie śniadania są trudne do przejścia. Ciężko mi strasznie zjeść ale jak nie zjem lub przeciągam w czasie to jeszcze gorzej. W ciągu dnia też mnie potrafi zamulić, co prawda jest lepiej niż było ale czekam na ten błogi czas świetnego samopoczucia drugiego trymestru ;)

Miłego dzionka!

Mi jest niedobrze jak nie zjem z rana a muszę wyjść z moim pojebanym psem. Dodatkowo jak widzę jak się załatwia to mi się cofa bardziej :/

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clio_99 wrote:
    Też jestem sama bo mąż na popołudnie aż 7 dni ehh. Dziś sprzątanie, wieczorem wyjście że znajomymi a jutro jadę do rodziców na obiad co by się nie zanudzic :)

ja niestety sama do następnego weekendu. leżę przed telewizorem i nawet oglądać mi się nie chce

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Hej LAseczki!

OBECNA! ;)

Miłego dzionka!

mejbi mam tak samo. gdy zjem śniadanie trochę później to go zwrócę. czasem przed śniadaniem mnie naciągane z głodu. jem płatki z mlekiem najpierw bo jak mnie naciągane to przynajmniej tak nue przydusza. w ciągu dnia tez czasem ale już mniej niż w trymestrze.

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:57

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 00:57

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis przy śniadaniu mało nie zwróciłam kromki z wędliną :/ nie wiem skąd brak apetytu ??

I strasznie mam pragnienie na picie wody słodkiej !!!! zawsze piłam mineralną, a teraz muszę słodzoną

‹‹ 746 747 748 749 750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ