Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:ja tylko poszłam się ogarnąć przed snem a widzę tu już nauka kółek, kręgów... do rana pewnie cała instrukcja powstanie
poważnie one tak smęcą? chyba będę musiała jutro przeczytać te 50 stron, hmm ciekawe przy której zasnęhahaha
Nie, nie! Halo! W ramach nabijania z ich nudy tak napisałam.
Bosz... spać nie mogę.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Moj facet z golenia jajek robi święto i czeka na oklaski. Rzadko to robi i rzadko sie bzykamy bo jak wyżej wspomniałam on nie jest normalny
woli sie nad sobą rozczulać
Ale smęcę!
Lepiej poczytam co u Lipcowek:)Marietta, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Święto golijojka
Czy ja wspominałam cokolwiek o seksie dzisiaj?
Wrócił mąż z imprezy... pijany jak bela, naprzepraszał i zasnąłAle dzisiaj się nie gniewam, planował tą impreze od dwóch tygodni. Byle chrapać skończył zanim ja się zawinę do wyrka
edit- chrapie tak, że się chyba TRANSFORMUJE SIĘ W TRAKTOR...
p.s obczajcie jak dziewczyna pocisnęła tym lipcówkom drugimnajnowszy komentarz, pewnie usuną zaraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 00:23
mejbi, kamisia88, Kłosia, katarzyna_d, FeliceGatto, kkasya, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Hellou.
Właśnie Was nadrobiłam i chciałam tylko powiedzieć ze jesteście nie do ogarnięcia...
Padłam wczoraj o 20 (jak zwykle niestety) i znów ominęło mnie najlepsze!
I ryjec mi sie cieszy od samego rana jak Was czytam...
Mam nadzieje ze to wczesne chodzenie spać mi w końcu przejdzie bo za duzo sie tu dzieje i żal ze nie czytam na bieżąco!
Miłego dnia, duzo seksu i wygranych kłótni !05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
FeliceGatto wrote:Lipcówki mnie przerażają
Nie o seks. To pajac jest, serio. Jak przyszedł do domu, to mnie nie było. Byłam na paznokciach a Pierworodny z Margo. Umówiliśmy się, że jak P zapyta, gdzie jestem, to Pierworodny powie, że nie wie. No i wróciłam jak P kąpał Gluta (nie weszłam do łazienki), a potem ją usypiał. Usiadłam przed TV. Ten coś tam buras mruczał pod nosem, ale tylko mu odburknęłam. I on tak ma, że jak mu co nie pasuje, to się pulta i pluje o wszystko. Najchętniej o kasęZobaczył, chujek (no dziś go nie trawię), że narożnik z eko skóry jest pomazany długopisem. I jazda na Pierworodnego (z którym i tak się za bardzo nie lubią), że to jego wina, że Margola przy nim to musiała pomazać, bo jak wrócił do domu, to jej zabrał długopis itd. A na mnie to działa, jak płachta na byka. Wiec mu tylko odsyknęłam, żeby się zrywał, bo równie dobrze mogła to pomazac przy nim. A ten jazda na wszystkie tematy. Typu, że nie jestem u siebie (bo on kupił mieszkanie), że coś tam srośtam. Osz kurwa. Ale się we mnie zagotowało.
Sorka za wywód.
Współczuję, jak by się tak do mnie odezwał to bym chyba zagryzła.Mój czasem też fika ale jednak zna swoje miejsce.Jednak faceci to czasem buraki, niejedno pole można by nimi obsadzić.Może założymy plantację buraczaną?La-mia, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej witam sie sobotnio
wyspane ???
moje gluty juz o 7ej mi pobudke zrobiły
reansumując wczorajszy dzienmoja umowa uhhhhhhhhhhhhhhhh podniecona jestem ... miód na moje serce ........echhhhh ... pięknie .... aby mała zdrowa - bo czy wszystko moze sie tak pieknie układac???
w opływie radosci musi sie wbic jakaś nutka ... ze cos moze jest nie tak ...ach ja głuupia -
Ale wczoraj dyskusja ruszyła ze ho ho
Mój jak ogoli jaja to sobie odrazu loda życzy hehe:)
Ja dzisiaj mam babskie spotkanie kiedyś to na picie się umawialiśmy wieczorem a teraz pff na herbatę o 12.30 hahha
Alicce, izizizi, Marietta, i.am.chappie, bereda11, Palinas89 lubią tę wiadomość