Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja taka cnotka bylam ... Ale jak sie rozwiodlam to odbilam sobie lata cnotliwosci ... Mama mowila ze mi palma jebbie i z domu nie chciala pusczac.. Ej a co ty chora .. Lepiej dac chlopakom niz robakom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:39
-
Kocham Kołobrzeg, to jakby moje drugie miasto rodzinne
Alicce do pewnego czasu robiłam tak samo haha(do pewnego czasu
)
dopiero po 2 roku studiów zaczęłam "poznawać uroki życia"
wcześniej miałam chłopaka 4 lata i on mnie kuźwa trzymał w złotej klatce, szkoda gadać.Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
kkasya wrote:Konwalijka - może znasz chłopaków Pauliny
Paulinas - może ja znam tego co go musiałaś spić hahahah
Felice!!
Będę koczować przy akwariumJedziesz tylko z pierworodnym czy z Margolą też?
Tylko z Pierworodnym. Wyprosilam mamę, żeby się Margolą zajęła. Nigdy z nią na cały dzień nie została, ale będą u nas (sorry, u P.), więc da radehttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Sylika wrote:I ja taka cnotka bylam ... Ale jak sie rozwiodlam to odbilam sobie lata cnotliwosci ... Mama mowila ze mi palma jebbie i z domu nie chciala pusczac.. Ej a co ty chora .. Lepiej dac chlopakom niz robakom.
Hahahaha, ja tak samo. Po rozwodzie, jak poszłam w tango, tak mocno udoskonaliłam swoje wszelkie seksualne technikiA teraz znowu poszczę i to jeszcze z takim ciulem.
Palinas89 lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Hahahah a mialo byc tak ladnie dreszczyk byl ale kiedys a teraz obwisle pogniewane jaja zostaly hahaha
kamisia88, FeliceGatto, Palinas89, Marietta, xpatiiix3, Monikkk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno nie zebym chora byla nie nie
facetów lubiłamblizsze ekscesy były ale na sexie sie nie kończyło
moj tez gada ze ja niby jego pierwsza ... moze i tak ... bo bzykac zaczelismy sie /uwaga/ po 1,5 roku chodzenia
zapewne gdyby mial kogos przed bardziej inicjował by zblizenia ...a on taki dziwny był ... czasem az byłam wkur... ze cos ze mną nie tak ...
a jak pierwszy raz byl i polała sie krew ... to sie rozryczał bo nie mogł uwierzyc ze jeszcze takie są na swiecie ... a no byłyFeliceGatto, xpatiiix3, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Kasya żal się przyznawać do tych chłopaków!! hahaha
chociaż ten z Gdyni to ho ho... marynarzogólnie jest z mojej miejscowości, ale tam stacjonuje i wynajmuje mieszkanie.
No i taki mały szczególik.. to przyjaciel mojego Rafała hahaahaha:P
( ale jak do niego pojechałam to było dawno i nie prawda)
Ogólnie bujałam się w M, a on we mnie ewidentnie, ale mój R bujał się we mnie od daaawna i M nie mógł być ze mną dlatego hahaha ( co za głupota)
No i po roku uwiódł mnie w końcu ten mój mężczyzna i całe szczęście, że jednak tak wyszło!!kkasya, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
A ja tak sie wycwiczylam ze moj obecny bzyknal mnie na pierwszym spotkaniu ja to chora bylam a byly maz po 3 latach prawie hahahaha jak pies chodzil ale ja go niechcialam ale sie uczepil i zostal mezem a dzis sciera potrafi mnie kur...a nazwac palant mowie ku... Bo z toba sie sku...wila.
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Hahahahaha, a tymczasem na lipcówkach:
Jak się czujecie kochane?
Och, bardzo dobrze. Właśnie wypiłam kakałko
Och, och, a ja się przytula z moim misiem
Cudownie! Cudownie! No to do jutra kochane!
Do jutra, papa!
SeseseseseWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:50
Marietta, Palinas89, mejbi, xpatiiix3, konwalijka, Carolq, Różyczka, Eliana, kkasya lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyFeliceGatto wrote:Hahahahaha, a tymczasem na lipcówkach:
Do jutra, papa!
Sesesesese
och jak słodko
misie pysie i kakaŁKo -
FeliceGatto wrote:Hahahahaha, a tymczasem na lipcówkach:
Do jutra, papa!
Sesesesese
Ale sweeeeeeetrozpływam się
Co do pierwszych razów- ja mężowi stosunkowo szybko dałamBo równo miesiąc od randkowania
Alicce lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny