Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasya ja kocham morze
od dzieciaka jeździłam z rodzicami do Kołobrzegu, miałam nawet 2 chłopaków z kołobrzegu haha
(korzystało się
)
a w Gdyni mam kumpla, pojechałam do niego, żeby mendę uwieść... z Poznania jechałam pociągiem taka podjarana, że szok.
Najlepsze jest to, że ten gamoń nie jarzył zupełnie, że ja mam niecne zamiary i pierwsza noc, spaliśmy razem normalnie, a on dupą do mnie odrócony i śpi w najlepsze!
Dopiero następnego dnia musiałam spić chłopa whiskaczem, żeby mi dał! ( jak to śmiesznie brzmi)
Alicce, kamisia88, Kłosia lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
Nad morze jadę 15 Grudnia
Do Gdyni. Pierworodny ma urodziny i taki sobie prezent wymyślił, że chce ze mną jechać z rana pociągiem do Gdyni, tam do portu, do akwarium,do pizza hut i wieczorem do domu. Juz nawet bilety kupiłam
Dupy nam nieźle zmarzną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 22:29
Palinas89, Kłosia lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualnya ja byłam cnotka nie wydymka - lubilam kusic ale nigdy nie dałam - dopiero swojemu ,,, wiem wiem co pomyslicie ... jebnieta ... no ,ale tak było ...
nie jeden mi mowil ze to nie jest zdrowe -- kusic i prawie przed finishem sobie pojsc no ,ale mialam najebane heheheMarietta, Sylika, Palinas89, FeliceGatto, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
A to gnojek moj tez by mi wypominal gdybysmy mieli jego chate ja mam dwa samochody sa moje wlasne i nie wypominam mu ze nimi jezdzi bo to nie fair ale czasami mnie jezyk swedzi ... A zlosc wiadomo robi swoje moj cep chyba chyba sie mordo nakłapał i zmeczyl. A co do ucieczki to ja go wyganiam ale nie da sie pognac jak wsza sie wessal i wez go kochaj co ja w nim widze nie wiem .a polezalam sobie po kapieli zrelaksowalam sie przy glosnej muzyce trance a on w tym czasie na piwie u kolegi byl z synami ale wrocil zly bo maly go zdenerwowal i ja zaklelam pare razy a on ze rzyga moimi kurwami ze zachowac sie nie umiem ze przy jego dzieciach przeklinac nie bede a ja bi co ? Pobijesz mnie ? A on az brykal ze zlosci jak by na rozzarzonych weglach stal matol....wrrrr.... Dupa z mojego chillout'u jak mnie wkurzyl...
-
Alicce- i bardzo dobrze
nie dla psa kiełbasa
Ja zachowywałam się podobnieChodziłam na imprezy, spotykałam się z chłopakami, i... nie dawałam
Mąż mój jak się dowiedział, że jestem verdżin to z krzesła spadłtzn na różne rzeczy sobie pozwalałam, ale sam stricte seks czekał na kogoś, kto zostanie moim mężem
Mimo, że mój mąż nie czekał na mnie wcale, nie byłam pierwsząFeliceGatto, Alicce, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Palinas89 wrote:Kasya ja kocham morze
od dzieciaka jeździłam z rodzicami do Kołobrzegu, miałam nawet 2 chłopaków z kołobrzegu haha
(korzystało się
)
a w Gdyni mam kumpla, pojechałam do niego, żeby mendę uwieść... z Poznania jechałam pociągiem taka podjarana, że szok.
Najlepsze jest to, że ten gamoń nie jarzył zupełnie, że ja mam niecne zamiary i pierwsza noc, spaliśmy razem normalnie, a on dupą do mnie odrócony i śpi w najlepsze!
Dopiero następnego dnia musiałam spić chłopa whiskaczem, żeby mi dał! ( jak to śmiesznie brzmi)
Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kazik :*