Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra dziewczynki ,ogarniam sie i lece na zakupy zachcialo mi sie dzis bigosu wiec zrobie ,moj na 16 do pracy wiec znowu sama ...dobrze ze mam was no tak mi tu brakuje jakiejs kumpeli kurde no nie poznalam tu nikogo jeszcze..a nawet mam takie mysli by zaczepic jakas angielke w ciazy i powiedziec ze szukam przyjaciółki ha ha ha
polaków tu jest troche ale ja ich nie znam a jak chcialam poznac to Oni nie chca ,tak jest jak Madziaaa kiedys pisala ze Polak tu drugiemu bardzoo zazdrosci i nie koniecznie sa fajne klimaty miedzy nami polakami tutaj ,a bardzooo szkoda...
-
Jitka wrote:asioczek86 - mi ustalili połówkowe na 15 grudnia
ale jeszcze wcześniej mam wizytę u mojego gina 27 listopada i mam nadzieje, że już poznam płeć
no to może pomęczę moją i mi to usg jeszcze w grudniu zrobi. to byłby taki prezent na święta zobaczyć maluszkaza 2 tyg mam wizytę to będę ją błagać najwyżej
no bo na ludzki rozum to połówkowe jest w połowie czyli powinno być tego 20 tyg ciąży....
-
asioczek86 wrote:hej dziewczyny. jestem rozczarowana
wczoraj byłam u ginki i miałam nadzieję, że ustali termin usg połówkowego na grudzień, koło 20 tygodnia ciąży. byłoby fajnie, bo bym znała płeć już na święta. ginka do mnie mówi, że na usg za wcześnie i zrobi mi dopiero 22-24 tydzień ciąży. to wychodzi już w styczniu. kiedy wy macie połówkowe? nie wiem, czy ją męczyć żeby jeszcze w grudniu czy iść prywatnie do innego a do niej w styczniu?...
Ja do gina swojego idę w następny pon 30.11 i pewnie nawet mi jeszcze nie wspomni o połówkowych, ja na bank się na styczeń łapię ale połówkowe to ogólnie między 18 a 22 tyg nie?
Ja tak czy inaczej idę przed samymi świętami prywatnie na usg z Mężem i wcale nie będę się gina pytaćbędzie wtedy na pewno ze mną mój Mężu więc chociaż raz podejrzy bąbelka no i liczę że tą płeć już poznamy bo zwariuje
to będzie za jakieś 4,5 tygodnia. Będę około 17w5d, z pierwszego usg ciąża starsza jeszcze o 5 dni niż na suwaczku mam wiec ja mam nadzieję że dowiemy się czy chłopczyk czy dziewczynka i pochwalimy sie rodzince na święta. Bardzo bym chciała
a na połówkowe pójde wtedy kiedy będzie chciał mój gin
i akurat sprawdzę czy płeć się potwierdzi, bardzo liczę że ten mój niecny plan wypali
asioczek86 lubi tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:no to może pomęczę moją i mi to usg jeszcze w grudniu zrobi. to byłby taki prezent na święta zobaczyć maluszka
za 2 tyg mam wizytę to będę ją błagać najwyżej
no bo na ludzki rozum to połówkowe jest w połowie czyli powinno być tego 20 tyg ciąży....
tak też miałam mieć, ale chciałam do innej ginekolog iść na połówkowe, bo z pierwszych genetycznych nie byłam zadowolona, a ta do której chce iść mogła tylko 15 więc, pójdę wtedy. Będzie to już 19 tydzień i 4 dniasioczek86 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
weszłam na lipcówki i jestem w szoku! usuwać kogoś, że się nie oddzywa parę dni. że niby sztuczny tłum. masakra jakaś. wcale bym nie chciała do nich należeć, jeśli ktoś by mi jakieś warunki stawiał.
na forum nie oddzywam się często, ale jak mam coś do powiedzenia to napiszę. na siłę nie ma co tematów wymyślać. nie dziwię się, że wiele dziewczyn z wątku u nich zrezygnowało... -
hej dziewczyny,
widziałam dziś swoje maleństwo, szybko bo tylko look czy wszystko ok, ale widziałam jak ssał paluszka i chyba drzemałsłodziak!!!
dostałam od niego zaświadczenie dla tego z medycyny pracy, uwaga, jak bierzecie l4 to najlepiej na 28 dni, nie przekraczać 30 bo wiążę się to z wizytą u lekarza medycyny pracy;/
miłego dnia:)konwalijka, klaudia1534, kkasya, mejbi, Marietta, luna91, monaa, i.am.chappie, bereda11, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedstawiam mojego króliczka:)
http://static.pokazywarka.pl/i/6167551/923537/img-20151121-122530.jpg
Kłosia, josephinka84, xpatiiix3, konwalijka, asioczek86, klaudia1534, kkasya, Sylika, mejbi, Marietta, pasia27, luna91, Clio_99, Dariaaa88, Palinas89, katarzyna_d, Monikkk, monaa, i.am.chappie, bereda11, Aniu_leczka, FeliceGatto, Anjaa, izizizi lubią tę wiadomość
-
josephinka84, Magdalena91 - gratuluje - piękne słodziaczki
josephinka84 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Gratuluję udanych wizyt
Ja połówkowe mam wyznaczone na 21 grudnia na godzinę 18 tak, żeby mąż mógł pójść razem ze mną i drugi raz zobaczyć naszego szkraba
Nie pamiętam, która z Was pisała o problemie z opryszczką ale ja naprawdę polecam pomadkę blistex. Dla mnie jest ona idealna, pomaga w leczenie tego dziadostwa i zapobiega jego powstawaniu lub tak jak w moim przypadku się zdarzyło pomaga ją zwalczyć zanim na dobre wyszła. Tutaj jest link http://www.blistex.com.pl/produkt,27.html Ja mam kilka sztuk i zawsze mam ją przy sobie w tej porze jesienno zimowej jest też niezastąpiona na suche i spierzchnięte usta. -
Dziewczyny wkręciłam się w tą "Cieżarówkę", nie wiem ile z WAs czyta/czytało ale coś Wam tu muszę wrzucić haha bo śmieję się sama do siebie z tego ilekroć sobie ten fragment przypomnę
tyczy się usg
"Dr Otręba wskazuje na główkę, dwie rączki i dwie nóżki. Nagle, zupełnie jak w filmach o przybyszach z kosmosu, główka obraca się w naszą stronę.
-Ja pierdolę, to niemożliwe - wykrzykuję, a wszyscy nagle milkną.
Dociera do mnie, że nie mówi się "Ja pierdolę" w czasie USG. Proszę powtarzać za mną : "Mamusie nie mówią : pierdolić! wzdycham głośno. Tyle się człowiek musi jeszcze nauczyć."
Hahahaha
no ten fragment normalnie mnie rozwaliłkkasya, luna91, Clio_99, Marietta, Palinas89, bereda11, FeliceGatto, Anjaa, Gaaabi lubią tę wiadomość