Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
mejbi wrote:Bereda ja mam w domu jednego pajacyka chłopięcego z lokomotywą bo kiedyś miałam taki sam napad jak Ty i kupiłam
i też oglądam wszystko niebieskie i myślę o dziecku w kategoriach chłopiec
ja nie wiem czy to takie silne przekonanie czy sobie to wkręciłam ale jak się okaże że to dziewczynka to chyba będę w ciężkim szoku
ehhh...
mejbi lubi tę wiadomość
-
mejbi wrote:Bereda ja mam w domu jednego pajacyka chłopięcego z lokomotywą bo kiedyś miałam taki sam napad jak Ty i kupiłam
i też oglądam wszystko niebieskie i myślę o dziecku w kategoriach chłopiec
ja nie wiem czy to takie silne przekonanie czy sobie to wkręciłam ale jak się okaże że to dziewczynka to chyba będę w ciężkim szoku
ehhh...
Mam tak samo... ja nie wiem ską takie silne przeczucie na chłopca. Na prawdę nie chce mi się wierzyć, że córa siedzi w środkuAle jak się dowiem, że córa to będzie mamy księżniczka
Hahah Marietta - taaa, zacytowały Cięmejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej dziewczyny ja obecna ale pewno będzie mi groziło usunięcie z forum
.
Mało się będę udzielać dostaliśmy
3 pokojowy dom z urzędu i czeka nas 4 tyg kapitalnego remontu pracy dużo a czas czasu mało wiec czytam was tam tak trochę wieczorami ale nie zawsze udaje się wszystko doczytać
Mam Nadzieje ze wszystkie dobrze się czują i buziaczki
NIE WYWALAJCIE MNIE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:38
mejbi, Magenta, bereda11, Palinas89, konwalijka, i.am.chappie, FeliceGatto, Clio_99, luna91, kkasya, Monikkk lubią tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Hej dziewczyny ja obecna ale pewno będzie mi groziło usunięcie z forum
.
Mało się będę udzielać dostaliśmy d
3 pokojowy dom z urzędu i czeka nas 4 tyg kapitalnego remontu pracy dużo a czas czasu mało wiec czytam was tam tak trochę wieczorami ale nie zawsze udaje się wszystko doczytać
NIE WYWALAJCIE MNIE
Madziaaa to świetna wiadomość!
Piszesz ze 4 tygodnie kapitalnego remontu, to znaczy że święta chcecie już w nowym domu spędzić? -
Ja pierdziele byłam na lipcówkach ha ha ha.No masakra schorowane łepetyny, no my też ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)
Nosz kurde aż mi się moja siostra przypomniała wredna jak nie wiem co,bluzgi, z łapami leciała i leci do każdego a rżnie świętą.Ta bułkę przez bibułkę a ch..ja do łapy.Przepraszam ale nie lubię takich osób.u Nas przynajmniej bałagan, wesoło i jakoś o wszystkim możemy popisać jak chcemy jak nie to nikt nikogo nie zmusza.Kocham ten nasz luz
FeliceGatto lubi tę wiadomość
-
mejbi wrote:Madziaaa to świetna wiadomość!
Piszesz ze 4 tygodnie kapitalnego remontu, to znaczy że święta chcecie już w nowym domu spędzić? -
Madziaaaaa wrote:Hej dziewczyny ja obecna ale pewno będzie mi groziło usunięcie z forum
.
Mało się będę udzielać dostaliśmy
NIE WYWALAJCIE MNIE -
No a ja czekam na wieści od Kamila czy ten jego ojciec się zgodził czy nie..
Zejde zaraz chyba...
No i w tym pepco była i wyszłam z legginsami dla Nelki tylko bo musiałam coś wziąć a musiałam jakoś się powstrzymać żeby dla malucha nic nie braćCzekam do wtorku na potwierdzenie się płci i wtedy działam
Sylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Myślę, że stąd wylecę - prędzej czy później
Smarujecie tyle postów, że NIE DA się nadążyć. A siedzieć plackiem przed laptopem to też średnia przyjemność
Ja mam połówkowe już w styczniu, będę w 22tc
Ale na wizycie normalnej w grudniu już liczę, że doktorek potwierdzi mi płeć dziecka
p.s. Ktoś mi powie tak na szybko /albo podeśle linka co mnie omija na lipcówkach, że tu tak głośno o nich? Nie mam czasu przekopywać się przez milion stron
dzięki! -
Ja szis zagladamni czytam ale leniwie .
.
Bereda kopac nie bede ciezarnej nie wypadaja sie troche ogarnelam ale nie na bogato he he tylko z wierzchu .
Ja wczoraj poczytalam lipcowki az mi sie odechcialo nie weszla bym na to forum jakies chore teksty i zaczepki to nie dla mnie .... Dobrze ze tu inna atmosfera i da sie o wszystkim i niczym pogadac .
-
Patka mocno kciuki trzymam zeby bylo dobrze
No i plec niech sie potwierdzi w koncu , ja mam dzwonic w poniedzialek sie umowic na 7-8 grudnia moze tez poznam kto tam siedzi ja to nie mam przeczucia zadnego ewentualnie mieszane .
Patka moze orientujesz sie gdzie w Białym sa sklepy z fajnymi wozkami blizniaczymi tylko cos fajnego niechce ciezkiego klamota.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Eeee nie mogę znaleźć gdzie mnie zacytowano
aaah widzęremanent majtek
Cieszę się, że chociaż złapały dowcipMoże wśród musztry trochę humoru się przyda tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:05
szarywrobel lubi tę wiadomość
-
Magenta wrote:Sylika, byłam dziś oglądać wózki dla maluchów i na chwile obecna bebetto 42 wygrywa w moim rankingu:)
Uwaga co do bebetto dzisiaj była u nas kuzynka męża, ma już 5-miesięczną córeczkę i mówiła, że jak oglądała wózki, to właśnie chciała popatrzeć na bebetto i ledwo wyjechała nim na środek sklepu - koło odpadło. Pan ze sklepu mówił, że sporo reklamacji mają na te wózki, więc warto się zastanowić.
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Marietta wrote:Eeee nie mogę znaleźć gdzie mnie zacytowano
aaah widzęremanent majtek
Cieszę się, że chociaż złapały dowcipMoże wśród musztry trochę humoru się przyda tam
Wiecie co nie wiem o co tyle hallo.
Przecież ja nie napisałam tych zabobonów i na pisałam że nie wiem ile w tym prawdy,ale nie będę się tłumaczyć bo nie mam komu a tym bardziej dziewczyną które lubią kpić z innych.
Najlepiej pisać -"że się uderzyło w swoja kuciapę.." bo gdzieś to tez już przeczytałam.
Albo -- "...ja już zrobiłam remanent majtek w domu..."
heheheheheheh nie mogę z tego tekstu.
a nie ogarnelam ze juz doczytalasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:13
Marietta lubi tę wiadomość