X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Bereda ja mam w domu jednego pajacyka chłopięcego z lokomotywą bo kiedyś miałam taki sam napad jak Ty i kupiłam :P i też oglądam wszystko niebieskie i myślę o dziecku w kategoriach chłopiec :P ja nie wiem czy to takie silne przekonanie czy sobie to wkręciłam ale jak się okaże że to dziewczynka to chyba będę w ciężkim szoku :P ehhh... ;)
    i u mnie Mejbi bedzie to samo , a moj jeszcze mi mowi mam nadzieje ze to nie bedzie dziewczynka ( bo mieszkamy z rozpieszczona 6 latka , rozwydrzona i oboje mamy czasami dosc) ale kochac z calego seca bedziemy oby zdrowe..a przeczucie zobaczymy Mejbi czy nas nie zawiedzie ...

mejbi lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Bereda ja mam w domu jednego pajacyka chłopięcego z lokomotywą bo kiedyś miałam taki sam napad jak Ty i kupiłam :P i też oglądam wszystko niebieskie i myślę o dziecku w kategoriach chłopiec :P ja nie wiem czy to takie silne przekonanie czy sobie to wkręciłam ale jak się okaże że to dziewczynka to chyba będę w ciężkim szoku :P ehhh... ;)

Mam tak samo... ja nie wiem ską takie silne przeczucie na chłopca. Na prawdę nie chce mi się wierzyć, że córa siedzi w środku :P Ale jak się dowiem, że córa to będzie mamy księżniczka :)

Hahah Marietta - taaa, zacytowały Cię :D

mejbi, Palinas89 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja obecna ale pewno będzie mi groziło usunięcie z forum :-P.
    Mało się będę udzielać dostaliśmy
    3 pokojowy dom z urzędu i czeka nas 4 tyg kapitalnego remontu pracy dużo a czas czasu mało wiec czytam was tam tak trochę wieczorami ale nie zawsze udaje się wszystko doczytać ;-)
    Mam Nadzieje ze wszystkie dobrze się czują i buziaczki ;-)
    NIE WYWALAJCIE MNIE :-P :-P <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:38

mejbi, Magenta, bereda11, Palinas89, konwalijka, i.am.chappie, FeliceGatto, Clio_99, luna91, kkasya, Monikkk lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • mejbi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Mało się będę udzielać dostaliśmy d
    3 pokojowy dom z urzędu i czeka nas 4 tyg kapitalnego remontu pracy dużo a czas czasu mało wiec czytam was tam tak trochę wieczorami ale nie zawsze udaje się wszystko doczytać ;-)

Madziaaa to świetna wiadomość!
    Piszesz ze 4 tygodnie kapitalnego remontu, to znaczy że święta chcecie już w nowym domu spędzić? :)

p19u3e3kp9e0sjpi.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele byłam na lipcówkach ha ha ha.No masakra schorowane łepetyny, no my też ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu:-)

Nosz kurde aż mi się moja siostra przypomniała wredna jak nie wiem co,bluzgi, z łapami leciała i leci do każdego a rżnie świętą.Ta bułkę przez bibułkę a ch..ja do łapy.Przepraszam ale nie lubię takich osób.u Nas przynajmniej bałagan, wesoło i jakoś o wszystkim możemy popisać jak chcemy jak nie to nikt nikogo nie zmusza.Kocham ten nasz luz :-)

FeliceGatto lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mejbi wrote:
    Madziaaa to świetna wiadomość!
    Piszesz ze 4 tygodnie kapitalnego remontu, to znaczy że święta chcecie już w nowym domu spędzić? :)
    Tak do 22 grudnia mamy czas aby się wyprowadzić z obecnego domu ale święta będą ciekawe pewno w istnym sajgonie :-P

w7eM.png
    ozEK.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Mało się będę udzielać dostaliśmy
    wow madziaaa ale ekstra , super no lepiej nie moglo byc ...super

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja czekam na wieści od Kamila czy ten jego ojciec się zgodził czy nie..

Zejde zaraz chyba...

No i w tym pepco była i wyszłam z legginsami dla Nelki tylko bo musiałam coś wziąć a musiałam jakoś się powstrzymać żeby dla malucha nic nie brać :P Czekam do wtorku na potwierdzenie się płci i wtedy działam ;)

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że stąd wylecę - prędzej czy później :P
    Smarujecie tyle postów, że NIE DA się nadążyć. A siedzieć plackiem przed laptopem to też średnia przyjemność :P

Ja mam połówkowe już w styczniu, będę w 22tc :)
    Ale na wizycie normalnej w grudniu już liczę, że doktorek potwierdzi mi płeć dziecka :)

p.s. Ktoś mi powie tak na szybko /albo podeśle linka co mnie omija na lipcówkach, że tu tak głośno o nich? Nie mam czasu przekopywać się przez milion stron ;)
    dzięki! ;) :D

• Sylika Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szis zagladamni czytam ale leniwie .
    .
    Bereda kopac nie bede ciezarnej nie wypada ;) ja sie troche ogarnelam ale nie na bogato he he tylko z wierzchu .
    Ja wczoraj poczytalam lipcowki az mi sie odechcialo nie weszla bym na to forum jakies chore teksty i zaczepki to nie dla mnie .... Dobrze ze tu inna atmosfera i da sie o wszystkim i niczym pogadac .

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam na narazie głownie bodziakow kopertowych i pajacyków :)

5bd5222f11.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:48

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Magenta Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika, byłam dziś oglądać wózki dla maluchów i na chwile obecna bebetto 42 wygrywa w moim rankingu:)

5bd5222f11.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka mocno kciuki trzymam zeby bylo dobrze :) :)
    No i plec niech sie potwierdzi w koncu , ja mam dzwonic w poniedzialek sie umowic na 7-8 grudnia moze tez poznam kto tam siedzi ja to nie mam przeczucia zadnego ewentualnie mieszane .
    Patka moze orientujesz sie gdzie w Białym sa sklepy z fajnymi wozkami blizniaczymi tylko cos fajnego niechce ciezkiego klamota.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

201604075381.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee nie mogę znaleźć gdzie mnie zacytowano :)

aaah widzę :D remanent majtek :D
    Cieszę się, że chociaż złapały dowcip ;) Może wśród musztry trochę humoru się przyda tam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:05

szarywrobel lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta mam ten sam problem chcialabym obejrzec te wozki i jak Ci sie prowadzil pisz interesuje mnie wszystko .

201604075381.png
  • Jitka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magenta wrote:
    Sylika, byłam dziś oglądać wózki dla maluchów i na chwile obecna bebetto 42 wygrywa w moim rankingu:)

Uwaga co do bebetto dzisiaj była u nas kuzynka męża, ma już 5-miesięczną córeczkę i mówiła, że jak oglądała wózki, to właśnie chciała popatrzeć na bebetto i ledwo wyjechała nim na środek sklepu - koło odpadło. Pan ze sklepu mówił, że sporo reklamacji mają na te wózki, więc warto się zastanowić.

xnw4skjow1ozejvq.png

NADZIEJA...
    Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
    Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
    Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia...
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jitka my blizniaczych szukamy maja swietne opinie ale jest ich malo bo niedawno weszly na rynek.

201604075381.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:43

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Eeee nie mogę znaleźć gdzie mnie zacytowano :)

aaah widzę :D remanent majtek :D
    Cieszę się, że chociaż złapały dowcip ;) Może wśród musztry trochę humoru się przyda tam ;)
    marietta chyba o to chodzilo
    Wiecie co nie wiem o co tyle hallo.
    Przecież ja nie napisałam tych zabobonów i na pisałam że nie wiem ile w tym prawdy,ale nie będę się tłumaczyć bo nie mam komu a tym bardziej dziewczyną które lubią kpić z innych.
    Najlepiej pisać -"że się uderzyło w swoja kuciapę.." bo gdzieś to tez już przeczytałam.
    Albo -- "...ja już zrobiłam remanent majtek w domu..." ;)
    heheheheheheh nie mogę z tego tekstu.
    a nie ogarnelam ze juz doczytalas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:13

Marietta lubi tę wiadomość

4c3tvfxmd0sml9pa.png
‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ