Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasya wrote:mejbi też mam ciężarówkę
Jak mi koleżanka pożyczyła to nadrobiłam do aktualnego tygodnia, w którym byłam
teraz czytam co tydzień kolejny rozdział
Teksty tam są nieziemskie
No właśnie ja też teraz nadrobię sobie do swojego aktualnego i będę czytała co tydzień -
Sylika wrote:Niech mnie ktos kopnie w dupee! Nic mi sie dzis niechce mam legata niesamowitego siedze jak ten troll ....i ziewam.
Ja Ci nie pomogę, bo to co się dziś ze mną dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Wstałam po 9 a o 11 już poszłam spać.
Dziewczyny, dzisiejszy dzień mnie zabijaJa nie wiem czy to te hormony czy co, ale zobaczcie jakie głupoty mnie doprowadzają do szału:
- za ciasne majtki - dupa rośnie, będę gruba a poza tym tak mi się powrzynało, że wszystko mnie boli.
- ludzie występujący w ugotowanych...
- to, że nie mam siły wstać a jak to zrobię to mi się kręci w głowie
- koleżanka, która wstawia zdjęcia dziecka na FB - nie wiem czemu, po prostu wkurza mnie to, ze ona ma już malca przy sobie a ja nie.
- to, że trzeba zrobić obiad
- to, że jestem dopiero w tak wczesnej ciąży - nie mam wielkiego brzucha i nie czuję ruchów dziecka!
- nie widziałam dawno malucha i boje sie czy wszystko ok
- boli mnie łeb!!!!!
- wiele innych drobnosek!
Wiem, pobiłam rekord narzekania, ale mój dzisiejszy wkurw przechodzi ludzkie pojecie. Nie chcę na nikogo nakrzyczeć za nic więc chyba uprzedzę męża, że ma si,ę trzymać z daleka.Palinas89, Sylika, izizizi lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Ja Ci nie pomogę, bo to co się dziś ze mną dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Wstałam po 9 a o 11 już poszłam spać.
Dziewczyny, dzisiejszy dzień mnie zabijaJa nie wiem czy to te hormony czy co, ale zobaczcie jakie głupoty mnie doprowadzają do szału:
- za ciasne majtki - dupa rośnie, będę gruba a poza tym tak mi się powrzynało, że wszystko mnie boli.
- ludzie występujący w ugotowanych...
- to, że nie mam siły wstać a jak to zrobię to mi się kręci w głowie
- koleżanka, która wstawia zdjęcia dziecka na FB - nie wiem czemu, po prostu wkurza mnie to, ze ona ma już malca przy sobie a ja nie.
- to, że trzeba zrobić obiad
- to, że jestem dopiero w tak wczesnej ciąży - nie mam wielkiego brzucha i nie czuję ruchów dziecka!
- nie widziałam dawno malucha i boje sie czy wszystko ok
- boli mnie łeb!!!!!
- wiele innych drobnosek!
Wiem, pobiłam rekord narzekania, ale mój dzisiejszy wkurw przechodzi ludzkie pojecie. Nie chcę na nikogo nakrzyczeć za nic więc chyba uprzedzę męża, że ma si,ę trzymać z daleka.
Luna- spokojniepod Twoją listą mogłaby się podpisać każda z nas...
ja już zrobiłam remanent majtek w domu
zostało mi raptem ze 6 sztuk jeszcze pasujących
zamiast Ugotowanych obejrzyj Jasia Fasolę na polsaciew tym otvinku Jaś znalazł niemowalaka i się nim opiekuję w ... LUNAparku
luna91, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje wizyt
Madziu nie przejmuj się wielkością maluszka bo do 20 tyg są różnice najważniejsze że jest ok
Fajna fotka
Ja muszę zgłosić, że mnie nie będzie później i całą niedziele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby mnie ktoś nie usunął hahah
Usprawiedliwienie z powodu- przyjazdu męża z delegacji
Palinas89, xpatiiix3, kkasya, mejbi, i.am.chappie, konwalijka, Magdalena91 lubią tę wiadomość
-
Prze paniii !! obecna!
Melduję się z pracy
Hiacyntko teoretycznie powinnam być na lipcówkach!! ale domyslasz się, że nie mam zamiaru tam pisać! haha :DDD
Luna własnie myślę nad tym, żeby w poniedziałek iść zrobić betę i progesteron i może TSH ( chociaż robiłam 12.11 to wszystko)
Mój gin to w ogóle stwierdził, że nie sądzi, żebym miała owulację
Jutro rano zrobię sikańca i zobaczymy, czy kreska będzie ciemniejszatemperatura nadal na poziomie 37,1 także spoko.
Wczoraj wzięłam lutkę na noc prowizorycznie- nie zaszkodzi a może pomóc.
Biorę jeszcze acard i magnez z wit b6.
Myślę, czy nie zwiększyć dawki euthyroxu z 50 do 75.
Coś mi sie kojarzy, że Juswik tak sobie dawkę zmieniła jak zaszła, ale nie jestem pewna i było w porządalu.
Ogólnie nie doczekałam się, żeby mieć telefon do gina i mam tylko na rejestracjewięc w piątek dopiero do niego idę
katarzyna_d, luna91, mejbi lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko zboczuchy. Nadrobilam z wczoraj uf..... fajnie że macie takich golijajkow bo mój nie goli. Raz go namowilam, biedak się nameczyl, a później go szlak trafiał bo swedzialo jak odrastaly a ja się ciągle czepialam żeby się nie drapal:)
Dziś chyba dla wszystkich ciężki dzień, mój mnie dziś tak wkurwil że masakra, nie ma prawka a przeszkadza mi jak jadę i się wkurza, głowa mnie boli cały dzień to przyciszylam radio w aucie, no to on mi podglasnia bo nie słyszy no to ja wyłączam a ten debil mi na cały głos daje. jak się wydarlam w aucie to pierwszy raz się nie odezwał i uwaga...OBRAZIL SIE NA MNIE i się nie odzywamy. No to już mnie rozbawiło:) no i tak na poprawę humoru weszłam tutaj poczytałam instruktaż samojebki, potem lipcowki na deser i pomogło. A mój zacny małżonek w tym czasie przełamuje lody...zaproponował mi herbatęFeliceGatto lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
No i cudo zdjęcia macie:)
Magdalena91 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Marietta - heheh słodko z tym Fasolą
Aż mi się gęba uśmiechnęła.
A mój dziś kochaniutki taki, wrócił z pracy i jeszcze obiad robi bo ja w złym humorze - niesamowite jak on o mnie dziś dba
Felice - coś mówiłaś wcześniej o moim avatarku nowymNo nowy choć cały czas w tym samym temacie
Paulina - zrób sobie tą betę. To jest stresujące, ale chyba warto wiedzieć na czym sie stoiA lutke bym brała na wszelki wpadek. Mój gin od razu mi przepisał duphaston jak do niego trafiłam z podejrzeniem ciąży
Dobra idę na lipcówki się posmiaćPalinas89, Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dobra byłam u lipcówek i dowiedziałam się paru rzeczy
1) nasze forum to istny burdel- bo tam gdzie nie ma reguł tak po prostu jest
2) Wiecie, że dzieciaczkom można coś kupić dopiero 2 miesiące przed terminem porodu? Bo inaczej to źle wróży.. A ja jutro jadę na zakupy i myślałam, że może kupię jakieś fajnie uniwersalne śpioszki.. A tu teraz dupa blada:D
3)Cholera one są sławne!!! Nasze gwiazdy z bellyluna91, Palinas89, Clio_99, Aniu_leczka, Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey
obecna, spóźniona, zgłaszam nieprzygotowanie do zajęć
faktycznie śmieszne to forum, już ktoś im skomentował, że są "sławne"
A mam pytanie odnośnie połówkowego usg, czy ono jest na NFZ? Czy trzeba robić prywatnie? Ja będę raczej dopiero w styczniu robić koło 20 tyg. -
Hej:)
Musiałam nadrobić zaległości z wczoraj bo oglądaliśmy Dr No i tak mnie film zainteresował ze zasnęłam chyba już na początku
Jesteście najlepsze
Teraz, w wolnej chwili weszłam poczytać co lipcowki naskrobaly. Maja swój świat i chyba im to odpowiadabereda11 lubi tę wiadomość
-
Sylika wrote:Niech mnie ktos kopnie w dupee! Nic mi sie dzis niechce mam legata niesamowitego siedze jak ten troll ....i ziewam.
...
mejbi, Sylika lubią tę wiadomość
-
wlasnie chcialam sie posmiac z lipcówek z moim P i wyobrażcie sobie ze On do mnie mowi ze to bardzo dobrze ze one tam maja liste obecnosci ,no ja pierdziele no i gadalismy na ten temat no i nie przekonalam go no , dalej uwaza ze to jest ok...Nie jest , wcale nie jest ...i juz...
luna91, Sylika, konwalijka, i.am.chappie, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:sylika ja kopne Ciebie a ty mnie ok ? no znowu dzis kupilam spioszki dla chlopczyka , no nie moge sie powstrzymac , na różowe w ogóle nie patrze widze tylko niebieskie , ale ja przeciez nie wiem co bedzie czy chlopczyk...w charity kupilam za 2 funty zapoakowane nie uzywane no jak nie wziać
...
Bereda ja mam w domu jednego pajacyka chłopięcego z lokomotywą bo kiedyś miałam taki sam napad jak Ty i kupiłami też oglądam wszystko niebieskie i myślę o dziecku w kategoriach chłopiec
ja nie wiem czy to takie silne przekonanie czy sobie to wkręciłam ale jak się okaże że to dziewczynka to chyba będę w ciężkim szoku
ehhh...