Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
luna91 wrote:Ja czasami w brzuch też lekko stukam i czekam ąz mi odstuka
Ale na razie coś słabo mu idzie. Na razie coś zawibrowało, ale czy to dziecię?
kkasya - a Ty czujesz synka czy jeszcze nie?
A może masz grzeczne dziecko po prostu? Które nie chce matki drażnić?luna91, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Mojego nie dało sie uchwycić tak furgal
Wiec to ja jestem jakas taka nieczula;)
Udalo sie zmierzyć stópkę - 2 cm:D. To juz powinnam czuć jak kopie;)bereda11, luna91, CassieMK, izizizi, i.am.chappie, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJutro muszę jechać do poradni matczyno-płodowej na konsultacje genetyczną. Koszmarnie mnie boli głowa i któraś z was pytała jak tam mdłości. Jakiś ostatnio czas miałam tylko rano, póki nie zjadłam a dziś znów całodobowe blEEEEEeeeeeeeee.
Jest tu ktoś z Mazur? -
Ja na początku ciąży pożerałam kwaśne jabłka, teraz tylko pomarańcze z owoców mi wchodzą
3-4 na jedno podejście jem
Póki co zgaga mi nie dokucza.. właściwie to nic mi nie dokucza.. jakbym w ciąży nie byłaszarywrobel, monaa, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
helutka wrote:Ja na początku ciąży pożerałam kwaśne jabłka, teraz tylko pomarańcze z owoców mi wchodzą
3-4 na jedno podejście jem
Póki co zgaga mi nie dokucza.. właściwie to nic mi nie dokucza.. jakbym w ciąży nie byłahelutka, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szarywrobel wrote:Jutro muszę jechać do poradni matczyno-płodowej na konsultacje genetyczną. Koszmarnie mnie boli głowa i któraś z was pytała jak tam mdłości. Jakiś ostatnio czas miałam tylko rano, póki nie zjadłam a dziś znów całodobowe blEEEEEeeeeeeeee.
Jest tu ktoś z Mazur?ale obecnie jestem w Belgii.
szarywrobel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPytam, bo mimo, że już naście lat mieszkam na mazurach to jakoś zaufania do tutejszych szpitali nie mam. Choć jak mnie karetką dowieźli na łyżeczkowanie z podejrzeniem ciąży szyjkowej do szpitala w Olsztynie to nie mogłam na obsługę etc narzekać. Sala operacyjna trąciła prlem ale dobrze się mną zajęli. Najbliżej mam Mrągowo, do Olsztyna z godzinę.
Palinas89 lubi tę wiadomość