Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasya gratuluje - synek śliczny, bodziaki wszystkie fajne
kkasya lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Dziewczyny, gdzie Wy jesteście na tym face?
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
kkasya - gratuluję
Jak bardzo bym chciała też już przynieść takie wieści a martwię się strasznie... ale wydje mi się, że u Twojego Szymka widać włosy na głowie, taki placyk czarny
kkasya, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
kkasya wrote:Luna - nie martw się, będzie dobrze
Hahahah myślisz, że to włosy?
Hahaha nie wiem, ale śmiesznie to wygląda jakby taki kędzior na środku miałkkasya, kkasya, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Gratuluje wizyt przede wszystkim i ze do samego konca beda same pozytywne wizyty
mialam kilka postow skomentowac ale majac taki lep jak ja i kurzą pamięć to masakra .
Ja dzis znow zaliczam slaby dzien brak mi tchu i słabo sie robiło ...pol dnia przeleżałam, ze swoim starym znów się nie odzywam bo kazałam mu wyjść z kuchni i zaklęłam ku... ! I znów reprymenda była i spoko mam wieczór z głowy spędzam w milczeniu i jem łuskany słonecznik i mandarynki tak mi się zachciało
I bawię się z dziecięciem moim ale nie wiem którym he he kopie mnie pod pępkiem i przez skóre widać he he aż śmiać mi się chce no ka palvem nacisnę a maluch oddaje kopawiem wredna jestem dziecku dokuczam.
bereda11, FeliceGatto, xpatiiix3, Monikkk, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski!
Gratulacje dobrych wieści :***** ja jeszcze miesiąc do wizyty, chyba się nie doczekam, wlecze mi się ten czas...
Dziś kupiłam w Rossmannie cały arsenał kremów na rozstępy z palmersa, mam tak popękane cycki, że szok! A one rosną i rosną -
kkasya - Ty też podwójnie polubiłaś post
Dziewczyny spokojnie... nie podbijajcie mi tak statystyk
sylika - no u Ciebie dwójka się przeciąga to już konkret musisz czućFajnie, zazdroszczę
kkasya, Alicce lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Luna no wczoraj slabo sie ruszaly jak by wcale dopiero jak siw polozylam moglam poczuc a dzis sobie siedze i zgniatam ich troche wiec chyba daja znaki ze im ciasno i kopia
no i dzis zdecydowanie moxniejsze mam tylko nadzieje ze za miesiac brzucha mi nie rozerwa:P
luna91, xpatiiix3, Carolq lubią tę wiadomość
-
Sylika wrote:Luna no wczoraj slabo sie ruszaly jak by wcale dopiero jak siw polozylam moglam poczuc a dzis sobie siedze i zgniatam ich troche wiec chyba daja znaki ze im ciasno i kopia
no i dzis zdecydowanie moxniejsze mam tylko nadzieje ze za miesiac brzucha mi nie rozerwa:P
Ja czasami w brzuch też lekko stukam i czekam ąz mi odstukaAle na razie coś słabo mu idzie. Na razie coś zawibrowało, ale czy to dziecię?
kkasya - a Ty czujesz synka czy jeszcze nie?Sylika, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek