Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem tę ostatnie dni w trakcie przeprowadzki i tylko was doczutuje wieczorami, a wtedy zazwyczaj nie mam już siły na komentarze, ale wam napiszę, że jutro o 8:15 mam wyczekiwana oś miesiąca wizytę u lekarza i mam się dowiedzieć jaka będzie płeć! Bo do tej pory to nawet nie mieliśmy od lekarza cienia sugestii, nic a nic! Wiele z was już od dawna wie, a ja dopiero jutro! Co za emocje!!!!
**Spijcie dobrzekamisia88, xpatiiix3, kkasya, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
szarywrobel wrote:Pytam, bo mimo, że już naście lat mieszkam na mazurach to jakoś zaufania do tutejszych szpitali nie mam. Choć jak mnie karetką dowieźli na łyżeczkowanie z podejrzeniem ciąży szyjkowej do szpitala w Olsztynie to nie mogłam na obsługę etc narzekać. Sala operacyjna trąciła prlem ale dobrze się mną zajęli. Najbliżej mam Mrągowo, do Olsztyna z godzinę.
Ja rodziłam w Mrągowie,teraz jak bym tam mieszkała to żeby nie wiem co Olsztyn.W Mrągowie szpital ładny,położne jak się trafi mi się trafiła jedna fajna i dzięki niej urodziłam i była też taka ze szkoły rodzenia którą bym chyba pogoniła tym razem.Ogólnie masakra Fundacja Rodzić po ludzku dobry żart.21 godz porodu z tego 11 po odejściu wód płodowych,masaż szyjki w skurczach bo nie było rozwarcia,dopiero na sam koniec jak mi skurcze odeszły nie miałam siły na nic przygotowywali do cc, ale dzięki tej fajnej położnej urodziłam.Ogólnie to żebyś chodziła po ścianach to ich nic nie rusza.Dwa razy nacinana i szyta na żywca.Daria fioletowa w czerwone kropki.To tak było u mnie z Mrągowem -
A jeszcze co do Mrągowa to neonatolog stara z wystającymi włosami z nosa i w dupe uprzejma, panie od maluchów też.Jak się idziesz myć to zostawiasz dziecko kol z sali albo samo bo kurwiszony nie pomogą.Przepraszam ale po tym szpitalu jakąś traumę mam.Za to miałam zajebistą położną która nw izyty do domu przychodziła Wilk się nazywała
-
Heloł
A my już nie śpimy wyspałam się ja i mój królikMeryś tez właśnie wstał, a że dzisiaj wizyta i podglądanko bąka o 14.30 to trzymajta kciukasy
Miłego dniai mocno trzymam kciuki za resztę wizyt Eliana, FeliceGatto aby dzisiaj różowo było po usg
FeliceGatto, Agusia ;), Anjaa, Palinas89, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Heloł
A my już nie śpimy wyspałam się ja i mój królikMeryś tez właśnie wstał, a że dzisiaj wizyta i podglądanko bąka o 14.30 to trzymajta kciukasy
Miłego dniai mocno trzymam kciuki za resztę wizyt Eliana, FeliceGatto aby dzisiaj różowo było po usg
Świetny królik,trzymam kciuki i za Was Wszystkie Miśki Kolorowe:-)Nie mogłam się oprzeć:-)Dawajcie znaka co i jak po wizytachxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez trzymam kciuki oczywiscie
dziewczyny ,a mi sie kręci w głowie
wam też ?
wczoraj wieczorem sie zaczęło ,,, nawet w nocy jak sie przebudziłam to mi si kreciło leżąc ... no i teraz też tak dziwnie sie czuję
wkroczyłam juz w 16tc ...Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:wiecie co? wydaje mi się że brzucha nie mam. poszłam mierzyć i nie w pasie (którego nie mam) ale w najbardziej wystającej częsci - 84 cm!!! szok szok szok
Hahaha mi bebzon sterczy juz do przodu i mam 82cm wiec sama widzisz ze mało tez nie masz -
nick nieaktualny