X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Belgii od przyjaciółki idą do mnie czekoladki, ale na te poczekam. Z rana biegnę do sklepu, ale czy ja dzisiaj zasnę? :( idę spróbować spać...dobranoc :*

Palinas89 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem tę ostatnie dni w trakcie przeprowadzki i tylko was doczutuje wieczorami, a wtedy zazwyczaj nie mam już siły na komentarze, ale wam napiszę, że jutro o 8:15 mam wyczekiwana oś miesiąca wizytę u lekarza i mam się dowiedzieć jaka będzie płeć! Bo do tej pory to nawet nie mieliśmy od lekarza cienia sugestii, nic a nic! Wiele z was już od dawna wie, a ja dopiero jutro! Co za emocje!!!!
    **Spijcie dobrze :)

kamisia88, xpatiiix3, kkasya, CassieMK, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasie, fajnie że piszesz na forum, stesknilam się!

Pati, ty też masz jutro wizytę, no nie? O której? Będę trzymać kciuki:)

Ktoś jeszcze jutro wizytuje?:)

xpatiiix3, CassieMK lubią tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn Cassie, a nie czasie:P słownik na komórce płata mi figle :)

CassieMK lubi tę wiadomość

f2w3vfxm5403940g.png
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jutro też wizytuje

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? wydaje mi się że brzucha nie mam. poszłam mierzyć i nie w pasie (którego nie mam) ale w najbardziej wystającej częsci - 84 cm!!! szok szok szok

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarywrobel wrote:
    Pytam, bo mimo, że już naście lat mieszkam na mazurach to jakoś zaufania do tutejszych szpitali nie mam. Choć jak mnie karetką dowieźli na łyżeczkowanie z podejrzeniem ciąży szyjkowej do szpitala w Olsztynie to nie mogłam na obsługę etc narzekać. Sala operacyjna trąciła prlem ale dobrze się mną zajęli. Najbliżej mam Mrągowo, do Olsztyna z godzinę.

Ja rodziłam w Mrągowie,teraz jak bym tam mieszkała to żeby nie wiem co Olsztyn.W Mrągowie szpital ładny,położne jak się trafi mi się trafiła jedna fajna i dzięki niej urodziłam i była też taka ze szkoły rodzenia którą bym chyba pogoniła tym razem.Ogólnie masakra Fundacja Rodzić po ludzku dobry żart.21 godz porodu z tego 11 po odejściu wód płodowych,masaż szyjki w skurczach bo nie było rozwarcia,dopiero na sam koniec jak mi skurcze odeszły nie miałam siły na nic przygotowywali do cc, ale dzięki tej fajnej położnej urodziłam.Ogólnie to żebyś chodziła po ścianach to ich nic nie rusza.Dwa razy nacinana i szyta na żywca.Daria fioletowa w czerwone kropki.To tak było u mnie z Mrągowem :-(

relg3e5e9ky1omot.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze co do Mrągowa to neonatolog stara z wystającymi włosami z nosa i w dupe uprzejma, panie od maluchów też.Jak się idziesz myć to zostawiasz dziecko kol z sali albo samo bo kurwiszony nie pomogą.Przepraszam ale po tym szpitalu jakąś traumę mam.Za to miałam zajebistą położną która nw izyty do domu przychodziła Wilk się nazywała

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł ;)

A my już nie śpimy wyspałam się ja i mój królik :P Meryś tez właśnie wstał, a że dzisiaj wizyta i podglądanko bąka o 14.30 to trzymajta kciukasy ;)

Miłego dnia ;) i mocno trzymam kciuki za resztę wizyt Eliana, FeliceGatto aby dzisiaj różowo było po usg :P

FeliceGatto, Agusia ;), Anjaa, Palinas89, bereda11 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Heloł ;)

A my już nie śpimy wyspałam się ja i mój królik :P Meryś tez właśnie wstał, a że dzisiaj wizyta i podglądanko bąka o 14.30 to trzymajta kciukasy ;)

Miłego dnia ;) i mocno trzymam kciuki za resztę wizyt Eliana, FeliceGatto aby dzisiaj różowo było po usg :P

Świetny królik,trzymam kciuki i za Was Wszystkie Miśki Kolorowe:-)Nie mogłam się oprzeć:-)Dawajcie znaka co i jak po wizytach :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kciuki za Konwalijke Naszą ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , witam sie i ja :) u Nas ostatnio jakos przesypiamy całe noce i bardzo mi sie to podoba :) ale za to zapchany nos i skrzepy krwi :/ no i jeszcze na dodatek wszystkie nabawiłam sie wrzoda na tyłku :/ super ...

• maimama Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez trzymam kciuki oczywiscie :)

dziewczyny ,a mi sie kręci w głowie :(
    wam też ?
    wczoraj wieczorem sie zaczęło ,,, nawet w nocy jak sie przebudziłam to mi si kreciło leżąc ... no i teraz też tak dziwnie sie czuję :(

wkroczyłam juz w 16tc ... :)

Carolq, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:10

• williams1 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka wrote:
    wiecie co? wydaje mi się że brzucha nie mam. poszłam mierzyć i nie w pasie (którego nie mam) ale w najbardziej wystającej częsci - 84 cm!!! szok szok szok

Hahaha mi bebzon sterczy juz do przodu i mam 82cm wiec sama widzisz ze mało tez nie masz ;-)

dev139prs__.png

Tymon 09.04.2009 Iwo 17.12.2014
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 24 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak patrzę na mój suwaczek i śmiać mi się chce - dziecko osiąga 7,5 cm - buahaha - jak w zeszłym tygodniu miało już 8 cm :-P

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też ale morf mi spada co raz bardziej ciekawe czy tym razem już żelazo wypisze.. hmm

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się zlicytować kurtkę ciążową za 50 zł :P nice.... tak z myślą o późniejszych miesiącach bo jeszcze wchodzimy i tak myślę że do stycznia spokojnie się pomieszczę :) ale jak była okazja to czemu nie :)

luna91 lubi tę wiadomość

‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ