Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Powodzenia na wizytach!Czekam na wieści dziewczyny! Eliana - gratulacje! Wspaniała wiadomość
Oglądajcie kto może dzień dobry tvn - 14 tydzień pokazują niedługo
Hahah nie patrzcie na to co mówi rodzina na imię - jak można być tak bezczelnym i ingerować w imię dziecka? Rodzice robią co chcą ja rozumiem gdyby chcieli dać jakieś obraźliwe imię, ale Klara to normalne ładne imię... Mój ojciec powiedział, ze jak dam na imię Aleksander to zrobię mu na złość - ja mu na to, ze w takim razie chcę mu zrobić na złośćOn wymyślił imię Mieszko - ok niech wyprodukują malucha i tak mu dadzą na imię
izizizi, FeliceGatto, CassieMK lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyDzięki Felice, i tak zamierzam dodatkowo iść prywatnie, do drugiego lekarza, bo jakiś bardziej kompetentny, ale dobrze znać prawa
Ja już w pracy, musiałam wrócić z L4, do końca roku się przemeczę. Tylko muszę Was w kibelku podczytywać, więc jak piszę, to wiadomo skąd -
Eliana gratuluje córci
i piękne imie
A moje maluchy beda mialy na imie "mały" albo"mała" mały2 albo mała2 mojemu M nic sie nie podoba tylko dla córki Natalia! A ja nie moge tego imienia zniesc ! Bo moje kolezanki w pracy co druga ma natalie w domu 15lat 20 lat , 4 latka ,2 latka nieeee tylko nie to .Palinas89, Eliana, CassieMK lubią tę wiadomość
-
Ale ekstra Eliana gratuluję a pisałam żeby różowo po usg było hahaha miałam przeczucie ,ze u Ciebie córka
Ja jeszcze do 13.30 się będę szwendać po domu :o potem powoli się zbiore a teraz czas na koszenie trawnika i prysznic tylko że czekam aż trochę się rozpali w piecu żeby ciepła woda w łazience była.. no i takie buty Nel z drzemki juz wstała chodzi coś gaduli po swojemuLivia
Nela
Marcel
-
i.am.chappie wrote:Dziękuję rozkojarzonym mamusiom
tylko ja pytałam o połówkowe, prenatalne mam za sobą i fakt trzeba było zapłacić. Więc gdyby któraś jednak wiedziała to proszę o info
i.am.chappie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję dorodnych robaczków i trzymam kciuki za kolejne dzisiejsze
wizyty
Ja się zmobilizowałam i poszłam na pobranie krwi, zrobiłam bete, progesteron i TSH. Pani była jak zwykle miła i powiedziała, że teraz będzie już wszystko dobrze)))
a no i sikańca zrobiłam o 6 z sika 5h i krecha mocniejsza od poprzedniej
Tak sobie myślę, czy nie kupić tego żelu multigyn, krtóry tak polecacie i nie aplikować tak co tydzień prowizorycznie, żeby jakieś cholerstwo się nie przypałętałobo lutka pewnie ma jakiś tam wpływ na zmianę ph w pochwie i jest się bardziej podatnym na infekcje.
FeliceGatto, Eliana, Clio_99, i.am.chappie, kkasya lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Kurcze to ja już nie ogarniam tych badań, zawsze myślałam ze połówkowe i prenatalne to to samo tylko na te prenatalne II trym mówi sie połówkowe, hmmm człowiek uczy sie całe zycie. No i czytałam po internecie info ze nie są refundowane, no ale skoro Wy miałysceie na fundusz to sie nie bede kłócic:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Bo prenatalne są wszystkie
.
One sa zamienne nazywane genetyczne np.
Z nfzetu sa 2 refundowane to 3 kolo 30 tygodnia juz sie placu a tez jest ważne. Bo przeplywy sie ocenia i wydolność lozyska -
migussia wrote:pati zanim zczaiłam myślę sobie hmm przymrozek, gdzie w taka pogode i jeszcze w ciąży trawnik kosic!! hahaha szkoda ze blondynką nie jestem
Bosz.... ja tez myślałam, że chodzi o trawnik, hahahahamigussia, xpatiiix3, Palinas89, CassieMK, Agusia ;) lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/