Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie w szerokiej bluzce brzucha nie widać ... a co dopiero w kurtce ale już ją ledwo dopinam a chodzę w jesiennej bo w zimowej gorąco mi będzie a ja i tak słabnę ... ale zimowa tylko na teraz i obawiam się że na święta mam zakup nowy ...
-
Sylika - ja tam nikomu nie mówię w co ma wierzyć, ale po prostu jak dla mnie takie zabobony nie mają żadnego związku z rzeczywistością. To po prostu jak dla mnie czysty przypadek
Ale wiesz już to patrzenie na rudego i obawa, ze się rudy urodzi jak w rodzinie nikt nie ma rudych włosów to już chyba przesada
No, ale tak jak mówię - kobiety nie miały takiego pojęcia o ciąży i sobie różne rzeczy wymyślały
Marietta lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
hehehehe kurna izizi jakbyś czarne dziecko urodziła to ciekawe co mąż by powiedział :DDDDDD
Ja nawet nie znam przesądów o dzieciach i ciąży, ale wierzę w dwa- żeby nie kupować chłopakowi butów, bo odejdzie i żeby nie kupować mu zegarka, bo odlicza czas do rozstaniai mój Rafał bardzo się ze mnie śmieje oczywiście, że w takie głupoty wierze
Sylika, izizizi lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
luna91 wrote:Zazdroszczę
Mi mąż powiedział, ze mi kurtkę też wybrzusza
Też bym chciała już żeby ktoś z zewnątrz dostrzegł
Tydzień temu na zakupach miałam focha, bo byłam w markecie w samej bluzie, a przepuścili przede mną na mięsnym w kolejce panią w zaawansowanej ciążywięc chyba jeszcze aż tak nie widać, może na wsi plota poszła?
inna sprawa, że mam cienką kurtkę z włoskiej wełny, taką bardziej jak płaszczyk, a pod spód założyłam gruby wełniany szalik i on też trochę uniósł mi tę kurtkę, więc może to dlatego
ale radocha była tak czy siak
latem by nas wszędzie przepuszczali, bo w koszulce to widać piłeczkę
)
Carolq lubi tę wiadomość
-
Luna, to że rodzi się rudy, to kwestia mutacji genetycznej, która występuje dosyć rzadko
))
Rudy może się urodzić nawet jak rodzicie oboje mają np czarne wlosy
no chyba, że matka ruda i ojciec rudyto dziecko też rude siłą rzeczy
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
No u mnie z ta kurtką to jest tak, że ja widzę, mama i mąż. Po prostu ja zawsze byłam bardzo szczupła i jak zakładałam kurtkę to się spinałam w pasie i miałam talię osy
a teraz się nie zepnę bo mam już trochę tego brzucha no i wyglądam jakbym przytyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 12:44
Palinas89, CassieMK lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Palinas89 wrote:hehehehe kurna izizi jakbyś czarne dziecko urodziła to ciekawe co mąż by powiedział :DDDDDD
Ja nawet nie znam przesądów o dzieciach i ciąży, ale wierzę w dwa- żeby nie kupować chłopakowi butów, bo odejdzie i żeby nie kupować mu zegarka, bo odlicza czas do rozstaniai mój Rafał bardzo się ze mnie śmieje oczywiście, że w takie głupoty wierze
No jak mu powiem ze za duzo sie na czarnych napatrzylam w ciazy to napewno zrozumie ahahahhai raczej nie bedzie winil biednego ogrodnika
Palinas89, FeliceGatto, Carolq, i.am.chappie lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Ja stoję na przystanku juz na autobus czekam jadę po wyniki bo nie mogę w domu wydrukować laptop zepsuty.. no i z wynikami do gina babcia do mnie a Ty coś mi kręcisz chyba na jakąś randkę się wybierasz a nie do lekarza
FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Ja stoję na przystanku juz na autobus czekam jadę po wyniki bo nie mogę w domu wydrukować laptop zepsuty.. no i z wynikami do gina babcia do mnie a Ty coś mi kręcisz chyba na jakąś randkę się wybierasz a nie do lekarza
Czekamy na wieści z wizyty3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Kurna schizuje, bo cycki mnie nic, a nic nie bolą, tylko może ciut się wypełniły, ale ciut..
w poprzedniej ciąży bolały mnie już od samej owulacji i takie ciężkie były i jak zdejmowałam stanik po całym dniu to ulga była.
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale czy którejś z was piersi nie bolały?Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Palinas89 wrote:Kurna schizuje, bo cycki mnie nic, a nic nie bolą, tylko może ciut się wypełniły, ale ciut..
w poprzedniej ciąży bolały mnie już od samej owulacji i takie ciężkie były i jak zdejmowałam stanik po całym dniu to ulga była.
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale czy którejś z was piersi nie bolały?
już nie pamiętam kogo, ale były takie tutaj
spokojnie, spokojnie - sikaniec pokazał 2 kreski a zaraz będziesz miała wyniki BHCG -
xpatiiix3 wrote:Ale przeżywam jak mrówka okres jestem tak podjarana liczę na łud szczęścia ze jednak siurek zniknął i dzisiaj będzie różowo no ale za ptaszka tez się nie obrażę
dawaj znac od razu
Palinas89, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Palinas89 wrote:Kurna schizuje, bo cycki mnie nic, a nic nie bolą, tylko może ciut się wypełniły, ale ciut..
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale czy którejś z was piersi nie bolały?
Mnie nie bolałyPalinas89 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ja stoję na przystanku juz na autobus czekam jadę po wyniki bo nie mogę w domu wydrukować laptop zepsuty.. no i z wynikami do gina babcia do mnie a Ty coś mi kręcisz chyba na jakąś randkę się wybierasz a nie do lekarza
Trawnik ogolony, nogi tez, wszystko się zgadza. Może być i randka
Ja też niedługo wychodzęxpatiiix3, CassieMK, kkasya, Palinas89, Madziuśka, Agusia ;), bereda11 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/