Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuśka ja miałam wczoraj po kolacji 84 w najbardziej wystającym miejscu, a teraz mierzyłam to 81, ale brzuszek malutki, wszyscy się dziwią, że tak mało widać.
Eliana - GratulacjeEliana lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
Moja Livka kochana wazy 255g i jest normalnie jak bliźniak Nel na 3d buzia prawie identyko
Cipocha jak ta lala z każdej strony na 3d obejrzalam popłakałam się ze szczęścia pyta czy mówić ja mówię dziewczynka a on uśmiecha się tak a ja o boże jak się cieszę że czułam ze jednak nic tam między nogami nie będzie mieć za miesiąc mi zrobi 3d i na płytkę nagra malutką
Palinas89, Magenta, Madziuśka, Kłosia, Carolq, Clio_99, CassieMK, paris, bimba, Marietta, pasia27, i.am.chappie, helutka, FeliceGatto, katarzyna_d, bereda11, migussia, konwalijka, klaudia1534, Majóweczka78, luna91, monilia84 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Moja Livka kochana wazy 255g i jest normalnie jak bliźniak Nel na 3d buzia prawie identyko
Cipocha jak ta lala z każdej strony na 3d obejrzalam popłakałam się ze szczęścia pyta czy mówić ja mówię dziewczynka a on uśmiecha się tak a ja o boże jak się cieszę że czułam ze jednak nic tam między nogami nie będzie mieć za miesiąc mi zrobi 3d i na płytkę nagra malutką
Gratulacje! !!☺
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Super Pati
Ja może dowiem sie 4.12choc dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe....
Dziewczyny czy wy też wogóle nie sypiacie w nocy?Ja góra ze 2h masakra czuje sie już jak zombi i mam przez to mega zawroty głowy :/Z niedzieli na poniedziałek nocowałam z moim Shaggym u rodziców bo musiałam go z kimś zostawic na kilka godzin to rodzice sie śmiali że nie ja nie sypiam przez psa tylko pies przeze mnie bo ja ciągle sie krece i oni też przeze mnie sie nie wyspali -
DZIEWCZYNY BETA 1251 mIU/ml !!!
TSH 1,850(12.11 było 2,66)
zaraz będzie wynikk progesteronu pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 15:20
CassieMK, kw, paris, bimba, Baronowa_83, xpatiiix3, Marietta, pasia27, i.am.chappie, Kłosia, FeliceGatto, katarzyna_d, migussia, Clio_99, klaudia1534, Majóweczka78, Eliana, luna91, monaa, Aniu_leczka, monilia84, izizizi lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Madziuśka wrote:pytanie do doświadczonych - czy do porodu naprawdę trzeba ściągaj żele/hybrydy z paznokci?
Bullshit, przynajmniej w Wawie na Inflanckiej. Do SN miałam pomalowane, przy CC hybryda. Usłyszałam, że jakby mieli sprawdzać stan pacjenta,po sinieniu płytki paznokcia,to by się o ładnych kilkanaście lat musieli cofnąćOd tego jest sprzęt monitorujący, położne i lekarz, żeby zobaczyć, że coś nie gra
Zanim by dojrzeli paznokcie, to by było mocno późnawo
Madziuśka lubi tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
A co do dzisiejszego dnia, rano pojechałam do pracy, dziewczyny wymyśliły losowanie na mikołajki, także pojawiłam się, wszyscy przywitali mnie z uśmiechniętymi buźkami, pytali dlaczego mnie tak długo nie ma (choć na pewno podejrzewali) tak więc powiedziałam, że dlatego, że mam w brzuszku dzidziusia i odkryłam kurtkę, ku mojemu zdziwieniu wszyscy byli bardzo zadowoleni co było bardzo miłe pogratulowali mi a na do widzenia jak wychodziłam uściskali mnie
Później pojechałam do sklepu popatrzeć na prezenty świąteczne, oczywiście nie ominęłam działu na maluszkówmusiałam sobie pooglądać. Zakupiłam też w warzywniaku troszkę warzyw i zrobię sobie dzisiaj (mam nadzieje, że smaczną) sałatkę, a na teraz zupka brokułowa
z płatkami migdałowymi.
NADZIEJA...
Palinas89 tnie się
Pati wielkie gratulacjeciesze się razem z Tobą - super wiadomość
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
NADZIEJA...
nick nieaktualny