Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89 wrote:Kurna schizuje, bo cycki mnie nic, a nic nie bolą, tylko może ciut się wypełniły, ale ciut..
w poprzedniej ciąży bolały mnie już od samej owulacji i takie ciężkie były i jak zdejmowałam stanik po całym dniu to ulga była.
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale czy którejś z was piersi nie bolały?
Paulinas u mnie w pierwszej ciąży ból nie ogarnięcia, tymbardziej, że wcześniej nigdy przed @ nic nie odczuwałam. Natomiast w tej ciąży to bardzo długo nie czułam nic, wieć nie masz się czym martwić, każda ciąża inna.Palinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEch chciałam kupić w rossmanie pare rzeczy no i skarpeteczki dla Niuni i co stoję przy kasie mam płacić i nie mam karty
i lipa z zakupów i kebaba bo taki miałam plan
wróciłam do
Domu karta leży sobie na biurku :/czy wy tez macie takie nieogarnięcie zapominalstwo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 15:43
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Beta 1251 to wychodzi 5 tydzień ciąży, to by się zgadzało
Zabieg był 7.10
Owulka spuźniła się jakoś 2 tygodnie i była w 31 albo 32 dni cyklu (6 albo 7.11)
6 listopada byłoi nawet miałam plamienie owulacyjne wtedy i następnego dnia( raz na 100 lat takie coś mam tzn takie nitki krwi w sluzie delikatne)
12.11 beta wynosiła 0
a w piątek 20.11 po poludniu była blada kreseczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 15:51
Anjaa, Marietta, pasia27, Agusia ;), katarzyna_d, kkasya, konwalijka, Madziuśka lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
Gratulację Palinas89
NADZIEJA...
Nazywamy ją "matką głupich". Ale w najgorszych sytuacjach to ona nas utrzymuje.
Mówimy "jest złudna". Ale jednak zawsze nam towarzyszy.
Mówimy "siostra wiatru". Ale zawsze odchodzi ostatnia... -
nick nieaktualny
-
Zaraz podladuje tel kurde juz Kamil zadzwonił pyta i co dziewczynka ja mówię tak i on mamo będziemy mieli córeczkę super kur.. a ja gadam z Nim czy we trójkę przez telefon... a ta mało co nie srała skakała i darła się ze jest tak jak ona chciała... ehh znowu mnie skurcz złapał
babka jeszcze mnie wkur...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:43
Livia
Nela
Marcel