Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89 wrote:Kurna schizuje, bo cycki mnie nic, a nic nie bolą, tylko może ciut się wypełniły, ale ciut..
w poprzedniej ciąży bolały mnie już od samej owulacji i takie ciężkie były i jak zdejmowałam stanik po całym dniu to ulga była.
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale czy którejś z was piersi nie bolały?
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Moja Livka kochana wazy 255g i jest normalnie jak bliźniak Nel na 3d buzia prawie identyko
Cipocha jak ta lala z każdej strony na 3d obejrzalam popłakałam się ze szczęścia pyta czy mówić ja mówię dziewczynka a on uśmiecha się tak a ja o boże jak się cieszę że czułam ze jednak nic tam między nogami nie będzie mieć za miesiąc mi zrobi 3d i na płytkę nagra malutką
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Eliana- Klara super imię, gratuluję dziewczynki
Jeeeej ale już bym chciala płeć poznać... a tu wizyta dopiero w połowie grudnia, dopiero po wizycie będę się na połówkowe umawiała.
Eliana- czyli co, przeczucie było na synka, zapłodnienie w owu- jak u mnie, a jednak córka... kurczę, muszę chyba zluzować z nastawieniem, bo ciągle myślę o dziecku jako o chłopcu, tak mi się ubzdurało.... ;P
gratuluje udanej wizyty Eliana (narazie tyle doczytalam) no i dziewczynki Klary sliczne imie , ja podpisuje sie pod Marietta ze popsulas mi troche koncepcje
ha ha bo tez zapłodnienie dzien przed owu i mam przeczucie na synka ale jak widze wszystko moze sie zmienic ...
Marietta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam majóweczki! Jestem nowa na forum, to moja pierwsza ciąża, 17 tydzień i taaaaaaaaak bardzo się cieszę!
Pochwaliłam się, teraz chciałabym Was prosić o pomocChodzę z brzuszkiem na zajęcia - studiuję dietetykę
Mam teraz taki przedmiot, na którym tworzymy ankiety, mogłybyście wypełnić? Zajmie Wam to chwilkę, a mnie bardzo pomoże! Z góry dziękuję!
I oczywiście gratuluję brzuszków
link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/207961/ocena-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.htmlMarietta lubi tę wiadomość
-
To chyba wszystkie wizyty za nami
GratulujęPalinas - Tobie też
Ja juz pisałam na FB. Bejbe zdrowe, 175 gram podobno i tyle. Sprzęt do dupy I nie sprawdził płci. Foch i przytup
W poniedziałek idę na 8:40 do tego mojego z mega sprzętem. I się dowiem. Chyba.... czy nadal jest psiocha
Aaaaa! I każdy mi mówi co innego z lozyskiem. Obaj, że nisko, ale jeden, że na przedniej ścianie, drugi, że na tylnej. No halo. Łożysko nie skacze ze ściany na ścianę....Palinas89, xpatiiix3, katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d, katarzyna_d, Sylika, bereda11, migussia, Negra, i.am.chappie, Madziuśka, Majóweczka78 lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
FeliceGatto wrote:To chyba wszystkie wizyty za nami
GratulujęPalinas - Tobie też
Ja juz pisałam na FB. Bejbe zdrowe, 175 gram podobno i tyle. Sprzęt do dupy I nie sprawdził płci. Foch i przytup
W poniedziałek idę na 8:40 do tego mojego z mega sprzętem. I się dowiem. Chyba.... czy nadal jest psiocha
Aaaaa! I każdy mi mówi co innego z lozyskiem. Obaj, że nisko, ale jeden, że na przedniej ścianie, drugi, że na tylnej. No halo. Łożysko nie skacze ze ściany na ścianę....
A Ty wiesz, że ja właśnie wczoraj gdzieś czytałam, że łożysko może się przemieścić w okolicach połowy ciąży?może jesteś akurat tym jednym przypadkiem na ileś tam?
-
CassieMK wrote:A Ty wiesz, że ja właśnie wczoraj gdzieś czytałam, że łożysko może się przemieścić w okolicach połowy ciąży?
może jesteś akurat tym jednym przypadkiem na ileś tam?
Łożysko migruje, ale góra dół,a nie ściana-ścianaCarolq, monaa lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Kur.. 3 skurcz w ciągu dnia a właśnie wyniki od endo jak będę miała plus odczyn coombsa plus toxo igm mam napisać do ginka i on mi ustali wizytę możliwe ze w przyszłym tyg juz zależy od wyników... no i anemia jest i mam wpisany tardyferonLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati super zadroszcze dziewczynki ja narazie o plci nic a nic nie wiem nic mi na tym nfz nie mowia
teraz mam usg 15 grudnia moze cos powiedza jak nie to ide na 3d mam zaplace ale moze cos sie dowiem wreszcie
xpatiiix3, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
patiii no nie moge bedzie dziewczynka wow , a ja tak was czytam nagle patrze na suwaczek Patiii i nie ma juz Milosz tylko jest livia se mysle no nie dziewczynka ..ekstra...a tez bylam pewna ze chcesz kosic trawnik i pomyslalam biedna dziewczyna niech zamieszka juz z tym Kamilem bo sie zatyra dziewczyna
palinas no to z Toba czekamy do piatkui gratuluje duzej bety...felicce Tobie tez gratuluje wizyty
FeliceGatto, Palinas89, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Łożysko migruje, ale góra dół,a nie ściana-ściana
"...co więcej, bardzo możliwe, że łożysko przejdzie (z położenia przedniego) do położenia tylnego w późniejszym okresie ciąży, często bowiem tak się dzieje" - aż poszukałam tego cytatu, Heidi Murkoff, W oczekiwaniu na dziecko, wydanie VII zmienione, Poznań 2015Palinas89 lubi tę wiadomość
-
Hahaha krejzolki dziękuję Wam no mówię ciesze się przeogromnie ♡♡♡
Tu więcej o wizycie bo z tego srania szczęściem tylko ekstra newsy napisałam tu ciut mniej pozytywnie ale mimo wszystko na razie córką wszystko przyćmiła potem do mnie dojdzie stres bardziej..
Kopiuj wklej z fejsa
No właśnie skurcze pytałam tak jak biorę magnez 3x1 nospę doraźnie także bez lipy hmm a szyjka szyjka u mnie ma 3cm i jest lekko otwarta z zewnątrz i taka średnio miekka ale luzik w kolejnych ciazach ponoć norma póki się nie skróci i rozwarcie nie będzie mam się nie stresować..
Eee w 22tx w poprzedniej ciąży juz na 0.5 cm rozwarcie było aby Wielkanoc w domu spędzić no cóż on powiedział żeby się liczyć z tym ze ta szyjka tak trzymać nie będzie bedziemy pod obserwacja ale na razie bez lipy
To moja Livia cudowna
255g 18t6d
I takie bodziaki dla dziewczynek kupiłam drugi malutki oczywiście
bereda11, Palinas89, FeliceGatto, konwalijka, maimama, i.am.chappie, Madziuśka, Gaaabi, luna91, monilia84, izizizi lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No i 4 skurcz mnie dzisiaj złapał dupa biorę magnez 3x1 przecież i jem szpinaku sporo ostatnio buraki i brokuły
a no i fakt faktem juz wiem o co chodzi ja dzisiaj wcale nie wzięłam z tej podnieść magnezu stąd te skurcze ale wzięłam od razu 2 także powinno przejść
Palinas89 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel