Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:Kurna schizuje, bo cycki mnie nic, a nic nie bolą, tylko może ciut się wypełniły, ale ciut..
w poprzedniej ciąży bolały mnie już od samej owulacji i takie ciężkie były i jak zdejmowałam stanik po całym dniu to ulga była.
Wiem, że każda ciąża jest inna, ale czy którejś z was piersi nie bolały?
Słuchaj kochana w ciązy której poroniłam cycki mnie bolały od początku
A w tej ciązy obecnej zaczeły boleć koło 7 tyg dopieroPalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny słuchajcie
chodzę dodatkowo do takiej ginki na nfz /wiadomo po skierowania na darmowe usg /
no ,do rzeczy ...
na dzien dzisiejszy nie mam karty ciazy
dzwonilam do niej w sb - nie odebrałam wiec sie pofatygowałam do prywatnego gabinetu i mowie jej ze chce skierowanie na mocz i krew ...
umowilam sie z nia na poniedziałek /wczoraj/
no wiec zaszłam i pocałowałam klamkę
nie dosc ze mam 16 tc to ona ma czas na badanie genetyczne
karta ciazy nie założona - usg u siebie prywatnie ma fatalne ...
albo sie nie zna ... masakra ...az boje sie o te kobiety co prowadzą u niej ciąże ... co za lekarz ... dobrze ze mam swojego ufff -
nick nieaktualnyMadziuśka wrote:pytanie do doświadczonych - czy do porodu naprawdę trzeba ściągaj żele/hybrydy z paznokci?
Tak!!! bo do jakiego kolwiek zabiegu nie możesz mieć nic !!!! nie zagwarantujesz że będziesz rodzić SN ??? nikt tego nie wiePalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylika wrote:do porodu i do jakiegokolwiek zabiegu pod narkozą czy znieczulenie nie można mieć pomalowanych paznokci ani żeli nic tylko naturalne lekarz może zjebać za to .
czyli tak w marcu by trza było zdjąć... na wszelki wypadek
ojojoj... -
nick nieaktualny
-
kkasya, to nie jest bezsens
chodzi o to, że gdyby Ci zaczęły sinieć paznokcie, np. przez niewydolność krążenia, to przy pomalowanych/zatipsowanych lekarze tego nie dostrzegą.
mnie przed operacją ginekologiczną kazali jeszcze pozdejmować wszelką biżuterię.Palinas89, luna91, Marietta, kkasya lubią tę wiadomość