Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
W związku z tym że idą święta robimy z Anią porządki
Chcemy uniknąć "podczytywania" nas na fejsie i BBF dlatego tworzymy listę obecnościpiszemy tutaj coraz więcej prywatnych postów wiec trzeba unikać rozprzestrzenia się informacji na zewnątrz :p co jakiś czas będziemy robić taką czystke
Proszę o kopiowanie posta i dodanie swojego nicka pod spodem zobaczymy ile nas tutaj tak na prawdę jest
Magenta -
FeliceGatto wrote:A właśnie. Nie, żeby mi się rygor Lipcowych jakoś specjalnie podobał, ale może byśmy tak wyczysciły listę ciężarówek? Sporo się nie odzywa od ho ho ho ho.
Ja się melduję i jestem cały czas więc mnie nie wykreślajcie z listyxpatiiix3, FeliceGatto, Palinas89, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Cześć dziewczyny,
musiałam odpocząć troszkę od forum, nabrać dystansu, za bardzo się nakręcam byle czym ale... czytałam was codziennie więc jestem na bieżąco
Cieszę się że wizyty udane
aaaaaa i Pati gratuluję dziewczynki w końcu
Palinas89 tobie gratuluję fasolki- napewno będzie tym razem dobrze.
Któraś pisała o bólu brzucha dziwnym, no właśnie mnie tak dziwnie boli wczoraj troszkę i dziś ale to nie jest jakiś mocny dokuczliwy ból. Może faktycznie tam się rozciąga wszystko bo dzidziuś coraz większy. Wogóle z lewej strony jak docisnę to lekko boli i czuję jakbym tam miała jakąś kulę ale przecież jakby było coś nie tak to ginek by powiedział...
Brzuszki wam pięknie rosną, uwielbiam takie widoki...
miłego dnia dla wszystkich i udanych wizyt dzisiejszych.
Stęskniłam się za Wami
to co czujesz to może być esica wypełniona kałem szczególnie jak masz zapracie, sprawdź czy to masz po dwójeczce:) tak mi kiedyś lekarz powiedziałPalinas89 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:W związku z tym że idą święta robimy z Anią porządki
Chcemy uniknąć "podczytywania" nas na fejsie i BBF dlatego tworzymy listę obecnościpiszemy tutaj coraz więcej prywatnych postów wiec trzeba unikać rozprzestrzenia się informacji na zewnątrz :p co jakiś czas będziemy robić taką czystke
Proszę o kopiowanie posta i dodanie swojego nicka pod spodem zobaczymy ile nas tutaj tak na prawdę jest
Anniusia
jestem czytam, jak mogę to się udzielam
a Pati mi zostaw jak mam tpxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ahahahahha JusWik chodzi bardziej o mamy które się wcale nie odzywaja od miesiąca czy lepiej albo napisały 1 posta i zaprzestały udzielania się u Nas
-
Tak bedzie latwiej i kopiuj wklej i dopisywać się pod spodem bo tak umknie trochę
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka 200
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89
...
Itd itdWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 13:11
JusWik, migussia, monaa, Carolq, Magenta, katarzyna_d, Dariaaa88, izizizi, kkasya lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
JusWik wrote:Ja czasami poprostu muszę odpocząć dlatego się nie nie odzywam. Jeśli o fejsa chodzi to możecie mnie wywalić bo praktycznie tam nie zaglądam. Wolę tutaj, też lepiej Was po nickach rozpoznaję.
oo ja tak samo z tym fejsem nie ogarniam tego -
JusWik wrote:Dziewczyny trochę nie rozumiem. Czy to znaczy że jeśli przez tydzień się nie odzywałam a czytałam na bieżąco to znaczy że mi nie wolno tak? I teraz zostanę wykreślona...?
Tak! Trzy dni i sio z forum. Tydzień i szukamy Cię po mieście z widłami i zapalonymi pochodniami, hahaha!
Nie no, ja też myślałam o tych Dziewczynach, które np wpisały się na listę, potem udzieliły ze trzy razy jeszcze tego samego dnia i od tego pory cisza. Amba FatimaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 13:05
xpatiiix3, JusWik, Palinas89, Magenta, kkasya, anka418, Eliana, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Ania418
Madziuśka
Baronowa_83
luna91katarzyna_d lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Ja zmykam na zakupy jakieś. Kurna muszę kupić jeszcze dla 4 dzieci prezenty na mikołaja w rozsądnych granicach cenowych ale te zabawki takie droooogie teraz. myślę tak koło 50zł wydać na dziecko. 1 już prezent mam. Masakra - ciekawa jestem czy jak się u nas urodzi to też tak na każdą okazję maluch coś dostanie.
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
FeliceGatto wrote:Tak! Trzy dni i sio z forum. Tydzień i szukamy Cię po mieście z widłami i zapalonymi pochodniami, hahaha!
Nie no, ja też myślałam o tych Dziewczynach, które np wpisały się na listę, potem udzieliły ze trzy razy jeszcze tego samego dnia i od tego pory cisza. Amba Fatimaxpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość