Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicce wrote:co do imion --- niech juz bedzie ta dziewczyneczka - bedzie Aleksandra
bo dla chłopca nawet imienia nie mam ... jedynie Franek -ale mój sie nie zgadza ... więc zadne inne nie wchodzi w grę ...
tak nawiasem mówiąc
i bede miała jak Pati syneczka mamusi jednego rodzyneczkaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:myszka - wiem wlasnie pisze ze bedzie miala syneczka jednego rodzyneczka i dwie córunie i ja tez tak chcem
Ae ciezko mi jest zapamietac ktora tez ile dzieci ma i jakiej plci
Tak wiec ten tego myslalam ze chcesz aby na USG ci wyszlo ze chlopak jak u Pati..
myszka2070 -
xpatiiix3 wrote:A i uwaga uwaga czy wszystkie juz są po usg 1 trym.? Nie zmieniam juz tp chyba że planowe cc będzie
Także ostatnia szansa
-
FeliceGatto wrote:Madziuśka, a jak tam i Ciebie sytułejszon?
poprawna i na dystans. rozmawiamy codziennie przez telefon.
2-3 tyg nie będziemy się na pewno widzieć, więc może to i dobrze.
każdy ma przemyśleć swoje zachowanie i zastanowić się czy coś możemy pozmieniaćFeliceGatto, migussia, Palinas89, kkasya, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
musiałam odpocząć troszkę od forum, nabrać dystansu, za bardzo się nakręcam byle czym ale... czytałam was codziennie więc jestem na bieżąco
Cieszę się że wizyty udane
aaaaaa i Pati gratuluję dziewczynki w końcu
Palinas89 tobie gratuluję fasolki- napewno będzie tym razem dobrze.
Któraś pisała o bólu brzucha dziwnym, no właśnie mnie tak dziwnie boli wczoraj troszkę i dziś ale to nie jest jakiś mocny dokuczliwy ból. Może faktycznie tam się rozciąga wszystko bo dzidziuś coraz większy. Wogóle z lewej strony jak docisnę to lekko boli i czuję jakbym tam miała jakąś kulę ale przecież jakby było coś nie tak to ginek by powiedział...
Brzuszki wam pięknie rosną, uwielbiam takie widoki...
miłego dnia dla wszystkich i udanych wizyt dzisiejszych.
Stęskniłam się za Wamixpatiiix3, luna91, Palinas89, Sylika, Madziuśka, i.am.chappie, bereda11, Monikkk lubią tę wiadomość
-
W związku z tym że idą święta robimy z Anią porządki
Chcemy uniknąć "podczytywania" nas na fejsie i BBF dlatego tworzymy listę obecnościpiszemy tutaj coraz więcej prywatnych postów wiec trzeba unikać rozprzestrzenia się informacji na zewnątrz :p co jakiś czas będziemy robić taką czystke
Proszę o kopiowanie posta i dodanie swojego nicka pod spodem zobaczymy ile nas tutaj tak na prawdę jestLivia
Nela
Marcel