Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Wczoraj przed snem czułam jakieś dziwne bulgotki, mąż też poczuł, ale dalej nie wiem czy to ruchy czy nie , mąż twierdzi, że jelitaa teraz jak kichnełam, to myślałam, że się zesr*m z bólu po prawej stronie brzucha..
Na plusie mam już 3 kg...
Pora na śniadanie, a na obiad żurek.
Annusia wszystko na pewno jest dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:30
Anniusia lubi tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:Aniusia na pewno jest ok
a ruchy czujesz?
niestety nie, to moja pierwsza ciąża jedyne co czuję to pękające gazy w środku brzuszka więc w ogóle nie wiem czego mam się spodziewać ale też przyznam szczerze,że się nie nasłuchuję,
ja sobie tak myślę,że może nie tyję bo jem lekkostrawnie na mój żołądek takie mam zalecenia czyli słodycze i obżarstwo mnie nie dotyczy:( niestety. -
hej
ja już też na plusie - nie obżeram się ani nic. nawet słodyczy nie jem - oprócz wczorajszej drożdżowki po wizycie.
no ale tez mniej ruchu
i zazdraszczam niektórym seksówbereda11, Marietta lubią tę wiadomość
-
Ja od początku 1 kg przytyłam czyli 59 kg.. a co piersi to myślałam że ja mam tylko takie pokaźne bo z B przeszłam na D już i średnio się z tym czuje bo nigdy takich nie miałam.. ale za to mąż zadowolony hehe:)
Kciukasy za wizyty:)
Miłosz
Honoratka
-
U mnie juz 4 kg do przodu, w pierwszym trymestrze nie przytylam prawie nic za to teraz nadrabiam i to centymetrami w dupie
no i w cyckach z malego B zrobilo mi sie wielkie C!! Dziwne to bo naprawde sie nie objadam, jem duzo owocow i warzyw, zadnych slodyczy, chipsy i frytki tylko w weekend i dalej silownie ciagne 3x w tygodniu mimo to dupka rosnie ....ahhh te hormony
Ja tez zazdraszczam seksuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:38
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Hej Kochane:***
u mnie na plusie prawie 5 kg, chociaż nie wiem gdzie te kilogramy bo ani brzuszek zbytnio nie rośnie ani piersi;/ wkurzam się tylko, bo każdy kto mnie widzi pyta się gdzie mój brzuszek i już sobie wkręcam że coś nie tak;/ wrrrrr
Praktycznie od 3 mcy męczyły mnie codzienne wymioty poranne, ostatnio zdarzają się na szczęście już coraz rzadziej;) Następne usg mam 12 grudnia, mam nadzieje że dowiem się kto tam we mnie siedzi;)
Od czasu do czasu czuję taki dyskomfort w brzuch albo w pochwie;/ takie jakby kłucie - oby to nic poważnego.
Życzę udanych wizyt Kochane i duuuużo cierpliwości:**[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Hej,
Ja znowu ostatnio schizujenic nie czuję, żadnych ruchów, pukania, bulgotania, smyrania i zaczynam się kurde martwić. Jedyne co to z trzy dni czułam dziwne uwieranie z lewej strony brzucha.
Chciałabym poczuć cokolwiek bo wizyta dopiero 18 grudnia. -
Spokojnie monaa u mnie tez nic nie czuć, mój gin powiedział że pierwsze ruchy powinny się pojawić do 20 tc więc mamy jeszcze troszkę czasu:*[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Aniołek 6 tc .... 15.02.2015 roku -
Marietta wrote:Witam się i ja
Ja niestety nie do końca wiem, ile ważylam przed ciążą, coś pomiędzy 56-58... sama nie wiem, bo się nie ważę na codzień. Teraz już 62, a miesiąc temu było 60, więc waga postępuje niehybnie
Ale miałam nooooc, mąż mówi, że próbuje bliźniaka dorobić
Buahahahahaha, jak się poświęca Chłophttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
monaa wrote:Hej,
Ja znowu ostatnio schizujenic nie czuję, żadnych ruchów, pukania, bulgotania, smyrania i zaczynam się kurde martwić. Jedyne co to z trzy dni czułam dziwne uwieranie z lewej strony brzucha.
Chciałabym poczuć cokolwiek bo wizyta dopiero 18 grudnia.
Mona spokojnie. to twoje pierwsze dziecko tak?
i wiesz gdzie masz łożysko?
ja mam pierwsze dzieciatko, łożysko na przedniej ścianie. Lekarz mówi że mogę zacząć czuc lada chwila ale tez równie dobrze w 20tc -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
u mnie dzis chyba przełom poczułam takie ukłucia pod pepkiem moj przyłozył ucho i twierdzi ze go w ucho kopło
A na razie lece po zwolnienie i musze zawiesc do zakladu pracy bo dzis mi sie konczy.luna91, Carolq, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Alicce nie smutaj :*
Pij więcej wody, łeb boli nawet od odwodnienia! a jak nie przejdzie po wodzie, zrób sobie słabą kawę, jedna słaba nie zaszkodzi, a na ból głowy często pomaga
Pisałam już na fb to teraz tutaj
Byłam rano na poborze krwi, zrobiłam bete i progesteron, trzymajcie kciukasy
a jutro wizyta u gina!
ogólnie na pobraniu krwi pani powiedziała, że beta jest "no no!" haha czyli ładna
i tak sie wcelowałam z przyjsciem, że weszłam bez czekaniaa czasami nawet godzine trzeba czekać
)
FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc