Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie tez prawie 3 kg na plusie
ja chce przytyć jak najmniej
W nocy bolał mnie cały brzuch dokładnie cały , wiec poszłam napiłam sie ciepłego mleka , zjadłam banana idąc spowrotem walnełaś sie głowa w ścianę wiec siedziałam z wódka przy głowie pol nocya brzuch nie przechodził puki nie wzięłam nospy ale jakos tak dziwnie mnie boli
bolało Was tak kiedyś ?
La mia gratulacjerosmanie Nasze Maleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 09:17
-
Kurde zamowilam sobie biustonosz firmy Alles i uwaga 70E tylko jak na teraz masakra z C juz E a ja myslalam ze jak bede karmic to do takiego dobije i widze ze jednak musze wiekszy kupic ..., w szoku jestem aż wyciagnelam stary i sprawdzalam czy on nie oszukany ale caktycznie stary to tylko miesci pol piersi hahaha ale jaja..
Palinas89 lubi tę wiadomość
-
No ciekawe ile ja mam na plusie ....tak patrze macie juz ladnie na plusie i same dziewczynki ....a ja tak malo przybralam wyjdzie ze dwoch chlopakow nosze
wczoraj mialam do gina zadzwonic bo we wtorek nie mial jak mnie zapisac a ja cymbal zapomnialam:(
-
nick nieaktualny
-
Carolq maluszek Ci sie najprawdopodobniej rozpycha jak nie ma bóli typowo miesiączkowych to raczej nie ma powodu do niepokoju ale lepiej chyba to skonsultować to z lekarzem .
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem właśnie pierwszy raz czułam takie cos to poprostu cała piłeczka mnie bolała ,nawet nie był jakiś dokuczliwy bol ale nie przechodził i nie dawał spać
wiec wzielam nospe ,zapytam lekarza na następnej wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:02
-
Hej ja jeszcze jakis kg na minusie 57 jak dzis sie wazylam. Ale u mnie dopiero 14 tydzien wy juz daleko do przodu. Oby duzo nie przytyc .
Ktoras z was zainteresowala mnie gra erotyczna ale to ja chyba po spożyciu %dopiero bym sie rozluznila musze nad tym pomyslec zawsze jakis pomysl na prezentSylika, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Ja z 70E mam już 75G
Pewnie dobije do 80 H wtedy będzie hahahhahaha
ja jak na swój wzrost to mam i tak mały biust.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
Ja niestety nie do końca wiem, ile ważylam przed ciążą, coś pomiędzy 56-58... sama nie wiem, bo się nie ważę na codzień. Teraz już 62, a miesiąc temu było 60, więc waga postępuje niehybnie
Ale miałam nooooc, mąż mówi, że próbuje bliźniaka dorobićxpatiiix3, kkasya, Monikkk, FeliceGatto, Palinas89, i.am.chappie, Eliana lubią tę wiadomość
-
Ja mam 1 kg na plusie od początki ciąży, ale ja przybrałem ze 3 kg w trakcie stymulacji...
Eliana- mam wizytę 16.12, to mam nadzieje ze sie dowiem co tam rośnie we mnie
i.am.chappie, Eliana lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm -
Dzień dobry Wszystkim!
Hahaha dziewczyny ja przytyłam 6-7 kg jużNo, ale bez przesady jesteście w ciąży to coś musi iść do przodu
Ja się nie obżeram - po prostu mi dowaliło tych kg a ludzi mówią, że tylko brzuch mi sterczy nic więcej choc ja widzę zmiany
Carolq - ja nie wiem, nigdy mnie tak nie bolało. A może po prostu narządy Ci się upychają, mnie czasami w boku boli, jakby kolkaFeliceGatto, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek