X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Ooo temat o jajach i ptakach ... Chyba wyjde ..ja swojemu nie dam za tą morde ! Ani na jeźdzca ani od tyłu ani klasycznie ni jak kazałam mu dziś ręką napie...alać! Podły cham wydarłam jape na niego aż brzuch mnie boli .
    I mam pytanie do was czy wy przeklinacie dziewczyny ? Nie mowie tu ze co drugie slowo k i h ale jak sie zdenerwujecie czy cos takiego i wymknoe sie wam typu "jebany huuuj" czy cos w tym stylu ?

Staram się, nie ale zdarza się, szczególnie jak sie wkurze to sypie kur*wami ale podobnie jak Marietta do męża personalnie nigdy w zyciu- najgorzej to mu powiedziałam debilu. Jak on by na mnie przeklnął albo jakoś tak bardzo brzydko nazwał to chyba bym mu z liścia strzeliła, więc się szanujemy:)

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    Staram się, nie ale zdarza się, szczególnie jak sie wkurze to sypie kur*wami ale podobnie jak Marietta do męża personalnie nigdy w zyciu- najgorzej to mu powiedziałam debilu. Jak on by na mnie przeklnął albo jakoś tak bardzo brzydko nazwał to chyba bym mu z liścia strzeliła, więc się szanujemy:)

Ja raz w życiu powiedziałam coś na kształt "spierd**j" w mega nerwach. Pierwszy i ostatni raz w życiu :P Nie dość, że mi wstyd było, to jeszcze seksu nie było... co się naprzepraszałam :P

sexy036.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:11

FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My klniemy niestety.
    Najgorzej jak mężowi powiedzialam to ze go pojebało. Czy okreslilam zachowanie a nie jego :P.
    A z miłością mówimy sobie: Zdupiaj :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:13

Palinas89 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah :D Zdupiaj- stanowczo, acz subtelnie :D Chyba pożyczę ;)

malvva, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja najorzej powiedzialam ty leniu :-) ale u mnie rodzice inaczej do siebie nie mowia tylko ty kur...i ty chu..i dlatego ja jestem przewrazliwiona bardzo i w ogole sie nie szanuja , i obiecalam sobie ze u mnie tak nie bedzie ..i z moim bylym udalo nam sie i nie bylo wyzwisk i teraz tez sie strama..chociaz wkurza mnie moj czasem okrutnie

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:22

migussia, kamisia88, Palinas89 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    A widzisz- ja za to nie wejdę "na górę", chyba bym się zes***ała z bólu :) Wydaje mi się, że kiedyś kiedyś w zamierzchłych czasach mogłam, ale ze 3 lata już jak nie jestem w stanie wleźć na męża ;) Poza tym mam chyba dziwnie zbudowaną miednicę, albo jestem "za krótka" w środku? Sama nie wiem, na górze mąż zwyczajnie zahacza mi o spojenie łonowe w środku jakkolwiek to idiotycznie nie zabrzmi :P Normalnie uderza o kość łonową, i sam to czuje :P
    edit- kiedyś myślałam, że to o szyjkę zahacza, ale w sumie szyjka jest po drugiej stronie, więc wychodzi na to, że o kość :P

O to to właśnie. Może i to spojenie łonowe, w każdym razie boli jak cholera i trzeba szukać jakiejś pozycji żeby się "wślizgnął" obok/pod/nad nie mam pojęcia-nie czuje sie od środka tak dokładnie zeby to rozkminić. W każdym razie musi się trochę...zakręcić:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 19:31

~~~~~~
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:49

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikkk wrote:
    O to to właśnie. Może i to spojenie łonowe, w każdym razie boli jak cholera i trzeba szukać jakiejś pozycji żeby się "wślizgnął" obok/pod/nad nie mam pojęcia-nie czuje sie od środka tak dokładnie zeby to rozkminić. W każdym razie musi się trochę...zakręcić:)

No to Monikkk nie jesteś jedyna ;) Uwierz, warto pokombinować, pokręcić się, znaleźć taką pozycję, żeby mieć frajdę z męża ;) Stres też robi swoje, jak nastawisz się, że się trzeba pomęczyć to tylko nerwy niepotrzebne, nawet podświadomie ;) U mnie też za wiele miejsca nie ma, więc tył/ łyżeczka się naprawdę sprawdza ;)
    A najbardziej śmiać mi się chcę, kiedy mąż namawiał mnie na znalezienie nowej pozycji na początku :P A ja mówiłam "nieeee, może jutro?" :D Miał bekę ze mnie... ;)

Monikkk, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:23

Marietta, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w domu też nie było przekleństw. Moi rodzice staroswieccy, w życiu by bluzga nie puścili. Raz jeden jechałam z tatą samochodem (jakoś ze dwa miesiące temu) i on mówi coś w stylu: ale to rondo zajebiste zrobili. A ja..... szok. Mówię: taaaaatooooo! Co ty powiedziałeś? I śmiech. A on taka konsternacja: no właśnie nie wiem.

Także jako dzieciak czy nastolatka nie śmiałbym bluznąć. Teraz przy nich przeklinam, jak jadę samochodem. Bluzgać nauczył mnie jeden były i teraz doprawił Golijajek :/

luna91, konwalijka, Palinas89 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    No to Monikkk nie jesteś jedyna ;) Uwierz, warto pokombinować, pokręcić się, znaleźć taką pozycję, żeby mieć frajdę z męża ;) Stres też robi swoje, jak nastawisz się, że się trzeba pomęczyć to tylko nerwy niepotrzebne, nawet podświadomie ;) U mnie też za wiele miejsca nie ma, więc tył/ łyżeczka się naprawdę sprawdza ;)
    A najbardziej śmiać mi się chcę, kiedy mąż namawiał mnie na znalezienie nowej pozycji na początku :P A ja mówiłam "nieeee, może jutro?" :D Miał bekę ze mnie... ;)

Ej kurcze u mnie tak samo. Ale ja sie długo przełamuję. Nie jestem taka odważna i długo mnie musi namawiać na spróbowanie czegoś nowego, strasznie mu jestem wdzięczna za tą cierpliwość do mnie. I mimo że po wszystkim latamy z gołymi tyłkami po domu to przed i w trakcie jakoś się krępuję. Nie lubie zbytnio jak mi M wchodzi do łazienki jak się kąpię, no chyba ze mamy taki mega romantyczny wieczór i on mi donosi winko i oboje wiemy jak to sie skońćzy:). No ale z drugiej strony faceci lubią takie troche niedostępne kobiety, nawet jak to są ich kobiety. Jakbym sie za bardzo nie krępowała to by mu się opatrzyło:)

Marietta lubi tę wiadomość

~~~~~~
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monikk chyba sie musze mojemy troche skrepowac :-) bo za latwy dostep ma do mnie , no ale lubie z nim seks no i stosunkowo ;-)krótko jestesmy ze soba //...

Monikkk lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 22:23

Sylika, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie macie racje, wszystko zależy od tego jaką się jest osobowością. Ja dużo rozmawiałam z moim mężem, również o takich sprawach i jak on to powiedział takie odważne, albo wręcz wulgarne kobiety to są do przelecenia ale on by nie chciał żeby jego kobieta taka była. Broń Boże nie chce nikogo obrazić, tylko przytaczam jego słowa. Jasne że lubi jak jestem dobrą kochanką, ale taka niedostępnosć na co dzień, też go kręci a ja sie z tym dobrze czuję:)
    Osobna łazienka z sypialni mi się marzy, ale może niekoniecznie otwarta:)

~~~~~~
  • Madziuśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas to normalne było że pod prysznic razem, w łazience wszystko razem (no może nie wszystko jednak ;)). o ogólnie zero krępacji.
    kiedys nie do pomyslenia a przy nim to takie naturalne...

Palinas89 lubi tę wiadomość

2nn3dqk35aovnvsh.png
    564c5ca56b681.png
    teraz już wierzę że szczęście nadejdzie w maju 2016 :)
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice zawsze przeklinali i bluzgali mama jeszcze sie chamowala jedynie w zlosci ale ojciec to holeryk klnie za kazdym slowwm mnie to drazni naprawde i sama staram sie tego nie robic bo wiem jak to z boku brzmi ale zdarzy mi sie i glupio mi ale przeklinam mniej jak mi nie zwraca uwagi bo to dziala na mnie jak plachta na byka ...i teraz chodzi za mna probuje rozmawiac...bo jaja pelne i jak tu zrobic zeby chciala juz sie ogolil oczywiscie ale na dalsze pielegnacje czeka az ja z lazienki wyjde dzieci spia wiec czeka zeby z golymi jajami pobiegac po mieszkaniu ;) o nie nie dam sie omotac bo jutro to samo bedzie .
    A co do sezu moj to kombinator na wszystkie sposoby i w kazdym mozliwym miejscu a ja taka cnotka :D i udaje mu sie mnie przekonac ale od tylu nic z tego i na nim tez nie boli mnie jak cholera albo efekt to poobijany pecherz ktory konczy sie bolem przy sikaniu masakra .tez obdarzony sprzetem i nigdy nie mial kompleksow nie na darmo w wojsku go "wajcha" nazywali hahahaha.
    A lazienka w sypialni bombowa sprawa ! Tez bym tak zrobila komfort i intymnosc przedewszystkim :)

pasia27, Palinas89 lubią tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczułam Nasza Alutke :) nawet maź mówi ze cos poczuł delikatnie :) i doszedł do wniosku ze taka kulkę mała poczuł jeszcze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:17

Monikkk, FeliceGatto, Marietta, pasia27, Madziuśka, kkasya, i.am.chappie, xpatiiix3, luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

• kkasya Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:10

FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

• Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie bylam w stanie nadrobić c wszystkiego ale ostatnich kilka stron przeczytałam.;-)

Co do przekleństw to u mnie w domu nigdy rodzinie nie przeklinali teraz jak juz jestem dorosła to może kilka razy coś im się zdążyło powiedzieć wiec ja też w domu nie przeklinam nie chce żeby dzieci takie słowa slyszaly mojemu się czasami zdarzy ale zaraz go upominam bo mnie to irytuje bryyy :|

A co do sexu to jak nie bylam w ciąży to lubilismy siebie szaleć gadżety czy jakieś różne eliksiry to prawie codzienność była ;-)
    Teraz w ciąży nie czuje się komfortowo plus ciągle boli mnie to spojenie lonowe wiec raczej teraz klasyczne trochę nudno dla nas. Ogólnie nie wstydzimy się siebie ja nawet pidzamy w domu nie posiadam :-P.
    Ale tak dopiero jest od jakiś 2 lat a przez pierwsze 4 raczej tradycja gorowala :-P

FeliceGatto lubi tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
‹‹ 798 799 800 801 802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ