X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasyka- moje piersi też są takie "śmieszne" :P Najgorzej, że mąż się śmieje, że sutki mi sterczą jak uwaga... kabanos :P Matoł.
    A seks od tyłu, nie przeszkadza brzuszek, nie naciska nic/ nikt na niego ;) i to ja kontroluję właściwie sytuację ;) inna sprawa, że to zawsze była nasza ulubiona pozycja ;)

Sylika, Monikkk, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:10

Palinas89, Sylika, Marietta lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się nie seksimy niestety bo zakaz mamy, ale najbardziej lubimy na jeźdźca i w ciąży to idealna pozycja chyba więc jak już dostaniemy zielone światło to wskoczę na męża :D

Dodałam fote brzucha na FB :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    kkasyka- moje piersi też są takie "śmieszne" :P Najgorzej, że mąż się śmieje, że sutki mi sterczą jak uwaga... kabanos :P Matoł.
    A seks od tyłu, nie przeszkadza brzuszek, nie naciska nic/ nikt na niego ;) i to ja kontroluję właściwie sytuację ;) inna sprawa, że to zawsze była nasza ulubiona pozycja ;)

mnie od tyłu bardzo boli :(

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na jeźdzca na kanapie 2 razy się zapłodniłam (a mam tyłozgięcie):P hehe

Teraz póki co to żadnej pozycji nie uprawiamy :P
    niech się mały panicz zagnieździ odpowiednio, to może wtedy cokolwiek pokombinujemy :)

Marietta lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka gdzie ten Twój brzunio, nie widzę na fb?? :)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas89 wrote:
    Lunka gdzie ten Twój brzunio, nie widzę na fb?? :)

Mamy album pt "nasze brzuszki" :) tam wrzucamy :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    mnie od tyłu bardzo boli :(

A widzisz- ja za to nie wejdę "na górę", chyba bym się zes***ała z bólu :) Wydaje mi się, że kiedyś kiedyś w zamierzchłych czasach mogłam, ale ze 3 lata już jak nie jestem w stanie wleźć na męża ;) Poza tym mam chyba dziwnie zbudowaną miednicę, albo jestem "za krótka" w środku? Sama nie wiem, na górze mąż zwyczajnie zahacza mi o spojenie łonowe w środku jakkolwiek to idiotycznie nie zabrzmi :P Normalnie uderza o kość łonową, i sam to czuje :P
    edit- kiedyś myślałam, że to o szyjkę zahacza, ale w sumie szyjka jest po drugiej stronie, więc wychodzi na to, że o kość :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:38

Palinas89 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też od tyłu tylko teraz ;) Golijajek jest dosyć hojnie obdarzony i generalnie musimy uważać, bo jak mocniej docisnie to boli :/

Palinas89, bereda11, Agusia ;) lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, Twój w szarej bluzeczce, tak? :)

luna91 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    My też od tyłu tylko teraz ;) Golijajek jest dosyć hojnie obdarzony i generalnie musimy uważać, bo jak mocniej docisnie to boli :/

No to ja na "dary" mojego nie-golijajka też nie mogę narzekać, dlatego mówię, w tej pozycji mam większą kontrolę nad sytuacją :P Kiedyś siedzieliśmy z kumplami mojego męża i oni popili coś i głupoty gadali, jeden coś pocisnął do mojego męża o szukaniu ptaszka przez lupę, na co ja wypaliłam, że zaświadczę, że lupa nie potrzebna, a wręcz powinnam się do kręgarza zapisać, bo mnie po kręgosłupie napierdziela :P
    Miny kolegów: cisza... zakłopotanie... rumieniec... zmiana tematu :P

kkasya, FeliceGatto, migussia, Palinas89, Jitka, bimba, malvva, pasia27, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    No to ja na "dary" mojego nie-golijajka też nie mogę narzekać, dlatego mówię, w tej pozycji mam większą kontrolę nad sytuacją :P Kiedyś siedzieliśmy z kumplami mojego męża i oni popili coś i głupoty gadali, jeden coś pocisnął do mojego męża o szukaniu ptaszka przez lupę, na co ja wypaliłam, że zaświadczę, że lupa nie potrzebna, a wręcz powinnam się do kręgarza zapisać, bo mnie po kręgosłupie napierdziela :P
    Miny kolegów: cisza... zakłopotanie... rumieniec... zmiana tematu :P

Buahahahahaha :D Piękne!

• migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:48

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Marietta Twój mąż musiał urosnąć aż po sufit po takich słowach :) A miny kolegów musiały być bezbłędne :D My od początku nic a nic :P także w kwestii pozycji nie wypowiem się :)

"EGO" rosło mu całą noc :P

edit- czuję się jak świnia pisząc takie rzeczy... chociaż nie... nie mam już wstydu, wyzbyłam się na tym forum :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:56

migussia, xpatiiix3, Palinas89, FeliceGatto, kkasya, Monikkk, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo temat o jajach i ptakach ... Chyba wyjde ..ja swojemu nie dam za tą morde ! Ani na jeźdzca ani od tyłu ani klasycznie ni jak kazałam mu dziś ręką napie...alać! Podły cham wydarłam jape na niego aż brzuch mnie boli .
    I mam pytanie do was czy wy przeklinacie dziewczyny ? Nie mowie tu ze co drugie slowo k i h ale jak sie zdenerwujecie czy cos takiego i wymknoe sie wam typu "jebany huuuj" czy cos w tym stylu ?

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:49

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Ooo temat o jajach i ptakach ... Chyba wyjde ..ja swojemu nie dam za tą morde ! Ani na jeźdzca ani od tyłu ani klasycznie ni jak kazałam mu dziś ręką napie...alać! Podły cham wydarłam jape na niego aż brzuch mnie boli .
    I mam pytanie do was czy wy przeklinacie dziewczyny ? Nie mowie tu ze co drugie slowo k i h ale jak sie zdenerwujecie czy cos takiego i wymknoe sie wam typu "jebany huuuj" czy cos w tym stylu ?

Sylika- ja jak przeklnę to tylko w żartach, chyba, że zdarzy mi się jakaś ekstramalna sytuacja typu uderzenie małym palcem o framugę drzwi idąc do łazienki ;) Jak mnie zdenerwuje sytuacja, zaklnę nieraz.

Ale nigdy, przenigdy nie zwróciłam się do nikogo personalnie "chuju", zwłaszcza do męża :)
    edit- pod nosem czasem jak nam ktoś drogę zajedzie w samochodzie albo mnie ktoś szturchnie- owszem ;) Albo w myślach naubliżam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:05

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhaa i my od tyłu niestety mój Kamil jak murzyn obdarzony żebym miała na niego wskoczyć to musze być dobrze rozgrzana bo inaczej posrać się idzie z bólu :P

Palinas89 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w myślach faktycznie bywam wulgarna :P
    Strasznie komentuje wszystko w głowie... jak idzie jakaś pańcia na szpilkach i nie mogę jej wyprzedzić to sobie myślę np "a żebys się nie wyjebała czasami"... Albo ktoś się wlecze po ulicy, wisi na mnie w autobusie a przypadkiem ma durną czapkę to myślę sobie "zajebisty masz kurwa czepek".

Ale to więcej w myślach niż na głos... staram się publicznie trzymać fason :D

Palinas89, xpatiiix3, Monikkk, paris lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja muszę przyznać, że rzucam bluzgami, ale one ładnie wkomponowują się w moją wypowiedź :P
    Czasem żal nie bluzgnać, to podkreśla znaczenie danego słowa/zdania :D

a jeśli bluzgnę na swojego Rafała(rzadko) to w żartach :)
    jak się kłócimy to nie ;)

‹‹ 796 797 798 799 800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ