X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkasyka- moje piersi też są takie "śmieszne" :P Najgorzej, że mąż się śmieje, że sutki mi sterczą jak uwaga... kabanos :P Matoł.
    A seks od tyłu, nie przeszkadza brzuszek, nie naciska nic/ nikt na niego ;) i to ja kontroluję właściwie sytuację ;) inna sprawa, że to zawsze była nasza ulubiona pozycja ;)

Sylika, Monikkk, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:10

Palinas89, Sylika, Marietta lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się nie seksimy niestety bo zakaz mamy, ale najbardziej lubimy na jeźdźca i w ciąży to idealna pozycja chyba więc jak już dostaniemy zielone światło to wskoczę na męża :D

Dodałam fote brzucha na FB :)

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    kkasyka- moje piersi też są takie "śmieszne" :P Najgorzej, że mąż się śmieje, że sutki mi sterczą jak uwaga... kabanos :P Matoł.
    A seks od tyłu, nie przeszkadza brzuszek, nie naciska nic/ nikt na niego ;) i to ja kontroluję właściwie sytuację ;) inna sprawa, że to zawsze była nasza ulubiona pozycja ;)

mnie od tyłu bardzo boli :(

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na jeźdzca na kanapie 2 razy się zapłodniłam (a mam tyłozgięcie):P hehe

Teraz póki co to żadnej pozycji nie uprawiamy :P
    niech się mały panicz zagnieździ odpowiednio, to może wtedy cokolwiek pokombinujemy :)

Marietta lubi tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka gdzie ten Twój brzunio, nie widzę na fb?? :)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palinas89 wrote:
    Lunka gdzie ten Twój brzunio, nie widzę na fb?? :)

Mamy album pt "nasze brzuszki" :) tam wrzucamy :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    mnie od tyłu bardzo boli :(

A widzisz- ja za to nie wejdę "na górę", chyba bym się zes***ała z bólu :) Wydaje mi się, że kiedyś kiedyś w zamierzchłych czasach mogłam, ale ze 3 lata już jak nie jestem w stanie wleźć na męża ;) Poza tym mam chyba dziwnie zbudowaną miednicę, albo jestem "za krótka" w środku? Sama nie wiem, na górze mąż zwyczajnie zahacza mi o spojenie łonowe w środku jakkolwiek to idiotycznie nie zabrzmi :P Normalnie uderza o kość łonową, i sam to czuje :P
    edit- kiedyś myślałam, że to o szyjkę zahacza, ale w sumie szyjka jest po drugiej stronie, więc wychodzi na to, że o kość :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:38

Palinas89 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też od tyłu tylko teraz ;) Golijajek jest dosyć hojnie obdarzony i generalnie musimy uważać, bo jak mocniej docisnie to boli :/

Palinas89, bereda11, Agusia ;) lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, Twój w szarej bluzeczce, tak? :)

luna91 lubi tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    My też od tyłu tylko teraz ;) Golijajek jest dosyć hojnie obdarzony i generalnie musimy uważać, bo jak mocniej docisnie to boli :/

No to ja na "dary" mojego nie-golijajka też nie mogę narzekać, dlatego mówię, w tej pozycji mam większą kontrolę nad sytuacją :P Kiedyś siedzieliśmy z kumplami mojego męża i oni popili coś i głupoty gadali, jeden coś pocisnął do mojego męża o szukaniu ptaszka przez lupę, na co ja wypaliłam, że zaświadczę, że lupa nie potrzebna, a wręcz powinnam się do kręgarza zapisać, bo mnie po kręgosłupie napierdziela :P
    Miny kolegów: cisza... zakłopotanie... rumieniec... zmiana tematu :P

kkasya, FeliceGatto, migussia, Palinas89, Jitka, bimba, malvva, pasia27, Aniu_leczka lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    No to ja na "dary" mojego nie-golijajka też nie mogę narzekać, dlatego mówię, w tej pozycji mam większą kontrolę nad sytuacją :P Kiedyś siedzieliśmy z kumplami mojego męża i oni popili coś i głupoty gadali, jeden coś pocisnął do mojego męża o szukaniu ptaszka przez lupę, na co ja wypaliłam, że zaświadczę, że lupa nie potrzebna, a wręcz powinnam się do kręgarza zapisać, bo mnie po kręgosłupie napierdziela :P
    Miny kolegów: cisza... zakłopotanie... rumieniec... zmiana tematu :P

Buahahahahaha :D Piękne!

• migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:48

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Marietta Twój mąż musiał urosnąć aż po sufit po takich słowach :) A miny kolegów musiały być bezbłędne :D My od początku nic a nic :P także w kwestii pozycji nie wypowiem się :)

"EGO" rosło mu całą noc :P

edit- czuję się jak świnia pisząc takie rzeczy... chociaż nie... nie mam już wstydu, wyzbyłam się na tym forum :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:56

migussia, xpatiiix3, Palinas89, FeliceGatto, kkasya, Monikkk, i.am.chappie lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo temat o jajach i ptakach ... Chyba wyjde ..ja swojemu nie dam za tą morde ! Ani na jeźdzca ani od tyłu ani klasycznie ni jak kazałam mu dziś ręką napie...alać! Podły cham wydarłam jape na niego aż brzuch mnie boli .
    I mam pytanie do was czy wy przeklinacie dziewczyny ? Nie mowie tu ze co drugie slowo k i h ale jak sie zdenerwujecie czy cos takiego i wymknoe sie wam typu "jebany huuuj" czy cos w tym stylu ?

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:49

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylika wrote:
    Ooo temat o jajach i ptakach ... Chyba wyjde ..ja swojemu nie dam za tą morde ! Ani na jeźdzca ani od tyłu ani klasycznie ni jak kazałam mu dziś ręką napie...alać! Podły cham wydarłam jape na niego aż brzuch mnie boli .
    I mam pytanie do was czy wy przeklinacie dziewczyny ? Nie mowie tu ze co drugie slowo k i h ale jak sie zdenerwujecie czy cos takiego i wymknoe sie wam typu "jebany huuuj" czy cos w tym stylu ?

Sylika- ja jak przeklnę to tylko w żartach, chyba, że zdarzy mi się jakaś ekstramalna sytuacja typu uderzenie małym palcem o framugę drzwi idąc do łazienki ;) Jak mnie zdenerwuje sytuacja, zaklnę nieraz.

Ale nigdy, przenigdy nie zwróciłam się do nikogo personalnie "chuju", zwłaszcza do męża :)
    edit- pod nosem czasem jak nam ktoś drogę zajedzie w samochodzie albo mnie ktoś szturchnie- owszem ;) Albo w myślach naubliżam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:05

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhaa i my od tyłu niestety mój Kamil jak murzyn obdarzony żebym miała na niego wskoczyć to musze być dobrze rozgrzana bo inaczej posrać się idzie z bólu :P

Palinas89 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w myślach faktycznie bywam wulgarna :P
    Strasznie komentuje wszystko w głowie... jak idzie jakaś pańcia na szpilkach i nie mogę jej wyprzedzić to sobie myślę np "a żebys się nie wyjebała czasami"... Albo ktoś się wlecze po ulicy, wisi na mnie w autobusie a przypadkiem ma durną czapkę to myślę sobie "zajebisty masz kurwa czepek".

Ale to więcej w myślach niż na głos... staram się publicznie trzymać fason :D

Palinas89, xpatiiix3, Monikkk, paris lubią tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja muszę przyznać, że rzucam bluzgami, ale one ładnie wkomponowują się w moją wypowiedź :P
    Czasem żal nie bluzgnać, to podkreśla znaczenie danego słowa/zdania :D

a jeśli bluzgnę na swojego Rafała(rzadko) to w żartach :)
    jak się kłócimy to nie ;)

‹‹ 796 797 798 799 800 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ