Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
malvva wrote:apropo tryskajacego mlko czy wasi faceci tez wpadli na to ze oni jako piersi cycka possaja ? czy to moj taki zboczuch
malvva, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
malvva ogólnie wózek ok ale ja nie lubie kwiatków itp. wzorów na wózkach a są jeszcze fajne na olx quinny buzz za około 500 zl cały zestaw albo leciutkie wózki firmy caratero compass i też są niedrogie .
-
Sylika wrote:malvva ogólnie wózek ok ale ja nie lubie kwiatków itp. wzorów na wózkach a są jeszcze fajne na olx quinny buzz za około 500 zl cały zestaw albo leciutkie wózki firmy caratero compass i też są niedrogie .
oki dzieki jeszcze bede szukac ja tam nie mam nic do wzorow wiec mi nie przeszkadza ale popatrze to co mowisz. -
Ha ha,niezłych macie facetów, mój pewnie by się nie odważył spróbować, chociaż kto go tam wie. Siostra moja zawsze straszyła swojego ze jak ją będzie wkurzal to doleje mu mleka prosto z cyca do kawki, a pije białą i od tej pory chodził grzeczniutki i to on robił wszystkim kawe☺
Sylika, malvva, FeliceGatto, Palinas89, luna91 lubią tę wiadomość
-
To powiem Wam że moja ciotka, kiedys jak dostała niespodziewanych gości i nie miała mleka do kawy to odciągnęła swoje...jak nam to później opowiadała to od tego czasu mam takie obawy że mi się to przydarzy i będę tak uraczonym gościem przez jakąś karmiącą. Normalnie mam teraz jakąś traumę jak idę do świeżo upieczonej mamy i zawsze pije herbate
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 13:25
malvva, Sylika, i.am.chappie, Palinas89, Kłosia, xpatiiix3, luna91, migussia, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
malvva wrote:Znalazłam fajny wózek w dobrej cenie na olx, i dla chlopca i dla dziewczynki no i wszystko jest w tym zestawie, nie ukrywam ze nie stac mnie na nowy wózek za ponad 1000 zł. Podaje link powiedzcie co o nim myślicie.
http://olx.pl/oferta/warto-super-zestaw-wozek-tako-jumper-x-3w1-parasol-moskitiera-gratis-CID88-ID9qEpl.html#56be10a263
Słabe zdjęcia i w sumie ciężko coś powiedziećhttp://szogunowmatka.blogspot.com/ -
kamisia88 wrote:Mój chłop sam chciał mleka spróbować to mu dałam i nawet smakowało
patologia? Heheh
Zadna patologia, nasze mleko jest wyjątkowo słodkie podobno a przy okazji mega zdrowe:)Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Nie ogarniam czym różnią się te wózki o których mówicie (oprócz kół-piankowe/pompowane) od np. tych:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-3w1-agat-2-baby-merc-przewijak-i5786130477.html
Jest tańszy i nowy.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
-
nick nieaktualnyWitam, Sorki ze rzadko wchodzę, ale zanim tego trupa odpale to mam siwe włosy na głowie
bo z tel mi nie wejdzie OF
Pati ja się pytam czemu nie ma Paulinas na naszej stronie pierwszej ??? wpisz ją na listę !!!!! wpisz, paulinas remix maj-lipiec
Ja od wczoraj czuje wreszcie kopniaki już wrazniejbo schizowałam ostatnio bo była długa przerwa .
Pozdrawiam wszystkie gratuluje wczorajszych wizyt jeszcze raz i trzymam kciuki za dzisiejszeSylika, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Monikkk chyba mieszkasz na parterze bo ten wózek cholernie ciężki a zrobiona z niego spacerówka jest wywrotna przodem do mamy a po pół roku zaczyna cała konstrukcja rypieć , skrzypieć siostra moja miała czerwony taki i posłała go w cholerę i wzięła odemnie spacerówkę graco bo była lekka i nie wywrotna .w porównaniu z tym czerwonym i dołożyć dziecko ważące około 10 kg to wyczyn a nie spacer taką kolubryną ale to tylko moje zdanie.
malvva lubi tę wiadomość
-
Sylika mieszkam w domu więc akurat z tym nie ma problemu. Ale dzięki za oświecenie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 14:22
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~