Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co w I trym to jeszcze jakieś mdłości od czasu do czasu czy ospałość a teraz czuję czuję się jak bym nie była w ciąży
To chyba normalne nie? Jak ja się bardzo nie moge doczekać tych ruchów!
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Wiecie co w I trym to jeszcze jakieś mdłości od czasu do czasu czy ospałość a teraz czuję czuję się jak bym nie była w ciąży
To chyba normalne nie? Jak ja się bardzo nie moge doczekać tych ruchów!
nie martw sie mam tak samo. Gdyby nie wieksze piersi i rozstepy na nich to myslalabym ze sie spaslam jeszcze przed swiateczna wyzerka. Baaardzo rzadko cos mnie pokłuje pocianie a tak to cisza absolutna, az sie kopniaka doczekac nie moge.luna91 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:nie martw sie mam tak samo. Gdyby nie wieksze piersi i rozstepy na nich to myslalabym ze sie spaslam jeszcze przed swiateczna wyzerka. Baaardzo rzadko cos mnie pokłuje pocianie a tak to cisza absolutna, az sie kopniaka doczekac nie moge.
No chyba II trym właśnie tym się charakteryzujeJa mam napisane w kalendarzu belly, że mogę poczuć malucha od dziś
Ale pewnie się naczekam jescze trochę
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:No chyba II trym właśnie tym się charakteryzuje
Ja mam napisane w kalendarzu belly, że mogę poczuć malucha od dziś
Ale pewnie się naczekam jescze trochę
hahaha ja mialam wczoraj i tez sobie poczekam
na kiedy masz termin ja 17 maja ty pewnie 18 chociaz z miesiaczki mialam na 13 mja w piatek ale na usg wyszlo 17 -
malvva wrote:hahaha ja mialam wczoraj i tez sobie poczekam
na kiedy masz termin ja 17 maja ty pewnie 18 chociaz z miesiaczki mialam na 13 mja w piatek ale na usg wyszlo 17
No mi teraz wyszło na 20 maja na genetycznym, znowu tydzień przed genetycznym go badał i powiedział, że na 18 więc to tak +/-To belly tylko nakręca niepotrzebnie
A tak w ogóle to ja ze 2 razy wieczorem i raz w ciągu dnia poczułam na dole nad spojeniem takie wibrowanie - nigdy czegoś takiego wcześniej nie czułam. Ale teraz cisza. Znowu ja baaardzo mocno czuję puls w macicy - normalnie jakby się dziecko duże ruszało takie uderzenia, ale zgodnie z biciem serca.
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Dziewczyny nie wiem czy Wam już pisałam, ale mój pracodawca poleciał sobie w chuja za przeproszeniem! Pierwsze zwolnienie zaniosłam 15 września. Poszłam do Zusu a tam mi powiedziano, ze wszystkie moje zwolnienia lekarskie wpłynęły do nich 13 listopada!!! Babka powiedziała, że przez to zamiast dostać kasę w październiku to dostanę pod koniec listopada i że pracodawca powinien niezwłocznie wysłać zwolnienia! No kurwa co to ma być?! Ja się poświęcałam dla tej pracy, robiłam jak głupia teraz mają mnie w doopie!3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
migussia wrote:Sylika Twoj powinien być nam wdzięczny, naczytasz się a później on skorzysta
Co do tych piersi po karmieniu to ciekawi mnie to jak one później się zachowują
i jak Faceci na nie reagują, wybaczcie dociekliwość - młoda niedoświadczona.
Dzisiaj obiady tematyczne - piersi
A moj z cycochow jest bardzo zadowolony i przed i po ciazy mowi ze sa piekne a ile razy ja stoje i w lusterku mowie flaki wiszace a on tak ladnie je lapie i mowi mi sie podobaja i caluje hahahahamigussia, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:dewolaje ?
u mnie wczoraj byla piers indyka
Zawsze mówiłam na to dewolaje, ale w restauracjach jak zamawiałam kilka razy to się okazało, że dewolaj jest zawijany z masłem, a nie z żółtym serem, więc już nie wiem, jak to się prawidłowo nazywaCigaretta, Negra lubią tę wiadomość
-
A ja chyba cos juz czuje
nie jestem pewna czy to juz to. Dzis w nocy mialam polowanie na komara po czym nie moglam juz zasnac i tak lezac sobie na plecach z reka na brzuchu poczulam takie mikro ruchy, nie wiem jak to opisac napewno nie babelki czy motylki bardziej takie delikatne dotykanie od srodka
i.am.chappie lubi tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
migussia wrote:luna współczuje z pracodawca.. niestety niektórzy nie potrafią zachowywać się jak ludzie.. Jak to nie wysłali zwolnień? Co myśleli, że Ty bedziesz do zusu je nosić?? masakra.. współczuję i rozumiem
Generalnie wysłali, ale za późno. A ja jak głupia na początku ciaży jeździłam i pilnowałam, aby zanosić terminowo i żeby nie przekroczyć tego tygodnia! Jak pracowałam i wypruwałam flaki to doceniali, dali podwyżkę jakies pochwały a teraz jak poszłam z firmy to mają gdzieśGeneralnie firma jest większa niż 20 pracowników, ale tylko menagerowie i regionalni mają umowy o pracę reszta ma zleceniówki
a niech spadają, napisałam maila do nich, że zachowują się nie w porządku i tyle.
migussia lubi tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
hm... cyc po ciaży - w staniku jakoś się prezentuje a bez zwis... Duzych nie miałam przed ciąża ani tamta wtedy to było małe C teraz zaczynam od D ale po porodzie urosły do rozmiarów arbuza ..;/ rozstępów dużo no i to powód główny zwisu, ja ściągałam mleko laktatorem ale też nie długo bo 1,5 miesiąca . I moje zdanie to czy karmisz czy nie jak dużo cyc urośnie i bedą rozstępy i tak zwis zostanie .
Mój S niby mu to nie przeszkadza byle jakiekolwiek były do tarmoszenia .Ale różnica jest i to olbrzymia.No i po porodzie to już pobawić sie pzez jakiś czas facet nie pobawi chyba że chce psiknąć sobie w twarz mlekiem.