X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :-)
    Malvva masz rację z tym sexem, u nas też teraz jest o niebo lepiej niż na początku ciąży, jak już mi libido podskoczy to jest extra! :)

Za chwilę biorę się za obiad, kurczak, ziemniaki, sos pieczarkowy mmm :P już jestem głodna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:40

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 07:48

cd9bskjojgq3qzff.png
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    aa i Malva gatulacje stosunkowo udanej nocy :D Mnie poki co ochota opuściła na dobre.. Swoją drogą mnie moje piersi teraz przerażają :( głupie pytanie ale czy wasze sutki też nabrały rozmiarów delicji!!!???

Moje aż tak wielkie nie są :) ale są większe niż przed ciążą bo wtedy to miałam na prawdę małe :P Ja mam za to całą masę żył :P Duużo żyłek :)

i.am.chappie lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Monikkk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    aa i Malva gatulacje stosunkowo udanej nocy :D Mnie poki co ochota opuściła na dobre.. Swoją drogą mnie moje piersi teraz przerażają :( głupie pytanie ale czy wasze sutki też nabrały rozmiarów delicji!!!???

Nie, moje sie narazie skurczyły, przez co mój mąż wmawia sobie ze jestem na niego ciagle napalona i jakoś nie daje sie wyprowadzić z błędu:)...ale delicji bym zjadła. Nie wiem czy pamiętacie były kiedyś takie szampańskie które nie miały w sobie galaretki tylko taką piankę-tęsknie za nimi:)

migussia, Palinas89 lubią tę wiadomość

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • malvva Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:

taak sutki mam wielkie sterczace ciemne jakby do karmienia juz gotowe

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Za chwilę biorę się za obiad, kurczak, ziemniaki, sos pieczarkowy mmm :P już jestem głodna.[/QUOTE]

O no właśnie tez musze obiadek zaczac robic bo glodny do domu wroci ;p

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:48

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam takie po laktatorze. I to był naprawde wtedy rozmiar delicji:)

migussia lubi tę wiadomość

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam seksow niestety-moj sie boi bo caly czas po mnie cos tam boli a to pipka a to jajniki itp itd :( Tak wiec zazdraszczam Wam dziewczynki :) mi sie marzy taki na stole... Ale niestety mam szklany :(

Sylika lubi tę wiadomość

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Ja te porównanie też tak nad wyrost ale obawiam się ze do końca maja mogą osiągnąć taki rozmiar zwłaszcza, że miałam mały biust ehh jak te ciało sie zmienia szok..

mi niestety od wewnętrznej bocznej czesci piersi powyskakiwały rozstepy ;(
    wcieram oliwke kremy ale cycki za szybko rosna, uroki ciazy.

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria jutro wezmę luteinę rano już i zbadam ponownie bete i progesteron też, może coś ruszy, kto wie.
    Zobaczymy co gin powie w piątek.

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znów z tym seksem lecą no ! :) bo kurde chęci nabieram i będę miiiiiłaaaa.... Jak mój wróci a on powie bzykać Ci się chce albo chcicę masz że taka grzeczna jesteś hahaha nie moge się zdradzić to on musi mnie przeprosić ;) on zawinił z tą swoją japą.
    A moje cyce tez wielkie no i otoczki troche sa wielkosci delicji i suty jak wentyle od Stara :D moj sie cieszy ale nie pozwalam dotykac i niezadowolony a mnie poprostu bolą jak bym była już karmiąca i noe zostaly na czas opróżnione aż mnie szczypią.... :(

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    hm a jak to jest po ciązy może dziewczyny powiedzą, biust robi się wiszący jak przestaje sie karmic, jak to działa??

magussia- ja Ci powiem, że mi się zawsze podobały piersi z ciemnymi i dużymi brodawkami. Kiedyś myślałam, że mi źle rosną bo mam małe i jasne :D Jak widziałam jakie ma moja mam to byłam w szoku, że takie ładne :) i fakt mi piersi też się zmieniły, ale mi się to podoba - gorzej będzie własnie pewnie po karmieniu i też podłączam się do Twojego pytania :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że dziś ptaki rządzą...tzn. w kwestii obiadu :P u mnie cyc z kurczaka, nadziewany żółtym serem, to się chyba kotlet szwajcarski nazywa? Do tego sałatka colesław i ziemniaczki :)

Sylika, migussia lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuśka, jeśli czujesz coś do niego (i nie mówię tu o nienawiści :P), to pamiętaj, że czasem warto schować dumę w buty. On wykonał pierwszy gest. Nie wiesz, czy było to dla niego trudne, tak zadzwonić, przełamać się i trochę przyznać tym samym do porażki, jaką chyba okazało się odejście od Ciebie. Dla faceta taki telefon to naprawdę dużo. I to chyba nie jest czas na fochowanie i mówienie mu "teraz to się staraj". Wyciągnął rękę, wyciągnij swoją. Jeśli tylko chcesz. Bo jeśli nie, powiedz mu wprost: "sorry, przemyślałam, wolę być sama". Tylko pamiętaj też, że odejść jest łatwo. Łatwo zakończyć definitywnie związek. Dużo trudniej jest go potem naprawić. Także dobrze przemyśl, czego chcesz. Myślę, że jeśli nie jesteś pewna swoich uczuć, możesz mu o tym jasno powiedzieć: "słuchaj, chciałabym być z Tobą, dla Ciebie i dla naszego dziecka, ale nie jestem pewna, czy nam się uda. Spróbujmy i zobaczmy, czy potrafimy się porozumieć". Wtedy masz otwartą furtkę w jedną i drugą stronę. I proszę Cię jeszcze raz, jeśli zamierzasz z nim być, spróbować, duma do kieszeni i oboje pracujcie nad tym związkiem. I głowa do góry :)

luna91, Palinas89, migussia, La-mia, bereda11, Madziuśka, szarywrobel lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migussia ja jestem przykladem na to że biust po ciąży wygląda jak by mięśni nie miał taki wyschnięty i lekko obwisły ale ja mialam przed ciążami ladny biust w rozmiarze miseczki DD a po ciazach mam C i teraz w ciazy juz powoli dochodzi do E ladny ale co z tego jak po ciazy mi opadnie . a moja bratowa w ciazy taki sam biust bez zmian otoczek czy sutkow po karmieniu biust prawie jej nie obwisl wcale wiec sa rozne kobiety i biusty nie kazdemu musi opasc do pasa :P

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FeliceGatto wrote:
    Madziuśka, jeśli czujesz coś do niego (i nie mówię tu o nienawiści :P), to pamiętaj, że czasem warto schować dumę w buty. On wykonał pierwszy gest. Nie wiesz, czy było to dla niego trudne, tak zadzwonić, przełamać się i trochę przyznać tym samym do porażki, jaką chyba okazało się odejście od Ciebie. Dla faceta taki telefon to naprawdę dużo. I to chyba nie jest czas na fochowanie i mówienie mu "teraz to się staraj". Wyciągnął rękę, wyciągnij swoją. Jeśli tylko chcesz. Bo jeśli nie, powiedz mu wprost: "sorry, przemyślałam, wolę być sama". Tylko pamiętaj też, że odejść jest łatwo. Łatwo zakończyć definitywnie związek. Dużo trudniej jest go potem naprawić. Także dobrze przemyśl, czego chcesz. Myślę, że jeśli nie jesteś pewna swoich uczuć, możesz mu o tym jasno powiedzieć: "słuchaj, chciałabym być z Tobą, dla Ciebie i dla naszego dziecka, ale nie jestem pewna, czy nam się uda. Spróbujmy i zobaczmy, czy potrafimy się porozumieć". Wtedy masz otwartą furtkę w jedną i drugą stronę. I proszę Cię jeszcze raz, jeśli zamierzasz z nim być, spróbować, duma do kieszeni i oboje pracujcie nad tym związkiem. I głowa do góry :)

Felice - mimo, że nie zawsze zgadzamy się jeśli chodzi o poglądy na życie czy polityczne (co pokazała ostatnia burzliwa rozmowa na forum :D) to przyznam szczerze, że jestem pod wrażeniem, ze zawsze potrafisz udzielić wskazówki, która jest na prawdę przydatna i trafna :)

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Widzę, że dziś ptaki rządzą...tzn. w kwestii obiadu :P u mnie cyc z kurczaka, nadziewany żółtym serem, to się chyba kotlet szwajcarski nazywa? Do tego sałatka colesław i ziemniaczki :)

dewolaje ?

u mnie wczoraj byla piers indyka

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
‹‹ 791 792 793 794 795 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ