X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    De'volaie są z masłem, a z pieczarkami i serem są szwajcary :) tak na temat :P

CassieMK, Negra lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co mi ostatnio mąż powiedział? Że on się boi, ze ja będę dziecko kochać bardziej niż jego... Jak mi się go żal zrobiło :( Czasami mam ochotę go zabić lub wysłać gdzieś w kosmos, ale tak go kocham...

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    De'volaie są z masłem, a z pieczarkami i serem są szwajcary :) tak na temat :P

https://www.winiary.pl/przepis.aspx/91045/dewolaj-z-pieczarkami-i-serem
    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/278603/dewolaj-z-pieczarkami-i-serem.html

a wcale ze nie ;p

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    A ja mam inne pytanko ma któraś problem może z żylakiem mi na łydce brzydal sie pokazał;/

Ja też mam żylaka :( Zawse go było widać, ale teraz wylazł :( Mam zylaka dokładnie w tym samym miejscu, w którym mam moja mama :) I jej tez po ciaży wylazł okropnie - musiała iść na operację :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Monikkk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    hm... cyc po ciaży - w staniku jakoś się prezentuje a bez zwis... Duzych nie miałam przed ciąża ani tamta wtedy to było małe C teraz zaczynam od D ale po porodzie urosły do rozmiarów arbuza ..;/ rozstępów dużo no i to powód główny zwisu, ja ściągałam mleko laktatorem ale też nie długo bo 1,5 miesiąca . I moje zdanie to czy karmisz czy nie jak dużo cyc urośnie i bedą rozstępy i tak zwis zostanie .
    Mój S niby mu to nie przeszkadza byle jakiekolwiek były do tarmoszenia .Ale różnica jest i to olbrzymia.No i po porodzie to już pobawić sie pzez jakiś czas facet nie pobawi chyba że chce psiknąć sobie w twarz mlekiem.
    Ostatnie zdanie mnie rozbawiło do łez. Mój sobie z tego zdaje sprawe i cały czas powtarza, że musi sie nacieszyć za wczasu, bo później będzie sie musiał dzielić, ale wątpię czy faktycznie wytrzyma. Bo np. jeśli bede karmić rok? Przecież on "uschnie z pragnienia"i nie mam tu na myśli pragnienia w sensie napoju:) A w ogóle to Boże uchroń od laktatora-osobiście czulam sie jak dojona krowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:45

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    wiecie co mi ostatnio mąż powiedział? Że on się boi, ze ja będę dziecko kochać bardziej niż jego... Jak mi się go żal zrobiło :( Czasami mam ochotę go zabić lub wysłać gdzieś w kosmos, ale tak go kocham...

Powiedz, że dziecko będziesz kochać inaczej :) nigdy mocniej czy słabiej, bo to są dwie różne miłości :)

luna91 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:

moj ostatnio tez cos takiego wysnul ze ja marzylam o dziecku dostane to co pragne a o nim zapomne :( ale głuptasek

luna91 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo tryskajacego mlko czy wasi faceci tez wpadli na to ze oni jako piersi cycka possaja ? czy to moj taki zboczuch

Palinas89, Sylika lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:48

luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak Pierworodny mówił. Że Margo będę kochać mocniej i na pewno mu powiem, że wcale nie, żeby mu nie było przykro. No to mu tłumaczyłam, że nawet, jeśli będę ich kochać tak samo, to jego kocham ponad 13 lat dłużej :)

pasia27 lubi tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    apropo tryskajacego mlko czy wasi faceci tez wpadli na to ze oni jako piersi cycka possaja ? czy to moj taki zboczuch

Moj wpadł. I prawie się przygał :P

Palinas89, malvva, migussia lubią tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

luna91, malvva lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez oO te chlopaki to wieczne dzidziusie z jednego cycka wyrastaja to przesiadka na drugiego

migussia, Monikkk, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochany jest :) Hahah odnosnie mleka :D Ostatnio oglądałam miasto kobiet - było o tym jak kobiety sprzedają mleko i częstym kupcem są faceci, którzy ćwiczą na siłowni bo podobno to pomaga w przyroście mięśni a mój jest trenerem i mielismy polewkę, że będzie przed treningiem sobie ssał cyca, żeby lepsza pompa była :D

migussia, Monikkk, Palinas89, Sylika, malvva, FeliceGatto, i.am.chappie, pasia27, Carolq, Dariaaa88 lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    No kochany jest :) Hahah odnosnie mleka :D Ostatnio oglądałam miasto kobiet - było o tym jak kobiety sprzedają mleko i częstym kupcem są faceci, którzy ćwiczą na siłowni bo podobno to pomaga w przyroście mięśni a mój jest trenerem i mielismy polewkę, że będzie przed treningiem sobie ssał cyca, żeby lepsza pompa była :D

HAHAHAHAAH padłam xD

luna91, Sylika lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwy devolay jest z masłem i ziołami, a inne to są tylko warianty :-)

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi cycami i laktacją to jaja jak berety :D na pewno wielu wpadnie na pomysl possania cyca, zboczuchy!!

a co do kochania dziecka to gadałam wczoraj z moim Rafałem na fejsiku (on wrócił z pracy, a ja jeszcze w pracy bylam:P ) i jak napisałam mu, że kocham go najbardziej na świecie to on mi odpisał " do czasu" hahahaha :DDD
    a ja na to, że no może Rafała dżuniora będę kochać bardziej :P
    ale raczej nie jest zazdrosny czy przygnębiony, bo zdaje sobie sprawę, że to inna miłość :))

luna91, malvva, FeliceGatto, i.am.chappie, Carolq lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam fajny wózek w dobrej cenie na olx, i dla chlopca i dla dziewczynki no i wszystko jest w tym zestawie, nie ukrywam ze nie stac mnie na nowy wózek za ponad 1000 zł. Podaje link powiedzcie co o nim myślicie.

http://olx.pl/oferta/warto-super-zestaw-wozek-tako-jumper-x-3w1-parasol-moskitiera-gratis-CID88-ID9qEpl.html#56be10a263

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów mi coś strzyknęło w podbrzuszu, znów dziwnie charakterystycznie i bardzo lekko :P Dobra chociaż do soboty powkręcam sobie, że to dziecię :D Po usg już będę spokojniejsza :P

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 793 794 795 796 797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ