X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    De'volaie są z masłem, a z pieczarkami i serem są szwajcary :) tak na temat :P

CassieMK, Negra lubią tę wiadomość

• luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co mi ostatnio mąż powiedział? Że on się boi, ze ja będę dziecko kochać bardziej niż jego... Jak mi się go żal zrobiło :( Czasami mam ochotę go zabić lub wysłać gdzieś w kosmos, ale tak go kocham...

Palinas89 lubi tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    De'volaie są z masłem, a z pieczarkami i serem są szwajcary :) tak na temat :P

https://www.winiary.pl/przepis.aspx/91045/dewolaj-z-pieczarkami-i-serem
    http://www.doradcasmaku.pl/przepis/278603/dewolaj-z-pieczarkami-i-serem.html

a wcale ze nie ;p

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • luna91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    A ja mam inne pytanko ma któraś problem może z żylakiem mi na łydce brzydal sie pokazał;/

Ja też mam żylaka :( Zawse go było widać, ale teraz wylazł :( Mam zylaka dokładnie w tym samym miejscu, w którym mam moja mama :) I jej tez po ciaży wylazł okropnie - musiała iść na operację :P

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Monikkk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    hm... cyc po ciaży - w staniku jakoś się prezentuje a bez zwis... Duzych nie miałam przed ciąża ani tamta wtedy to było małe C teraz zaczynam od D ale po porodzie urosły do rozmiarów arbuza ..;/ rozstępów dużo no i to powód główny zwisu, ja ściągałam mleko laktatorem ale też nie długo bo 1,5 miesiąca . I moje zdanie to czy karmisz czy nie jak dużo cyc urośnie i bedą rozstępy i tak zwis zostanie .
    Mój S niby mu to nie przeszkadza byle jakiekolwiek były do tarmoszenia .Ale różnica jest i to olbrzymia.No i po porodzie to już pobawić sie pzez jakiś czas facet nie pobawi chyba że chce psiknąć sobie w twarz mlekiem.
    Ostatnie zdanie mnie rozbawiło do łez. Mój sobie z tego zdaje sprawe i cały czas powtarza, że musi sie nacieszyć za wczasu, bo później będzie sie musiał dzielić, ale wątpię czy faktycznie wytrzyma. Bo np. jeśli bede karmić rok? Przecież on "uschnie z pragnienia"i nie mam tu na myśli pragnienia w sensie napoju:) A w ogóle to Boże uchroń od laktatora-osobiście czulam sie jak dojona krowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 12:45

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    wiecie co mi ostatnio mąż powiedział? Że on się boi, ze ja będę dziecko kochać bardziej niż jego... Jak mi się go żal zrobiło :( Czasami mam ochotę go zabić lub wysłać gdzieś w kosmos, ale tak go kocham...

Powiedz, że dziecko będziesz kochać inaczej :) nigdy mocniej czy słabiej, bo to są dwie różne miłości :)

luna91 lubi tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:

moj ostatnio tez cos takiego wysnul ze ja marzylam o dziecku dostane to co pragne a o nim zapomne :( ale głuptasek

luna91 lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo tryskajacego mlko czy wasi faceci tez wpadli na to ze oni jako piersi cycka possaja ? czy to moj taki zboczuch

Palinas89, Sylika lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 18:48

luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak Pierworodny mówił. Że Margo będę kochać mocniej i na pewno mu powiem, że wcale nie, żeby mu nie było przykro. No to mu tłumaczyłam, że nawet, jeśli będę ich kochać tak samo, to jego kocham ponad 13 lat dłużej :)

pasia27 lubi tę wiadomość

• FeliceGatto Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malvva wrote:
    apropo tryskajacego mlko czy wasi faceci tez wpadli na to ze oni jako piersi cycka possaja ? czy to moj taki zboczuch

Moj wpadł. I prawie się przygał :P

Palinas89, malvva, migussia lubią tę wiadomość

• migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P

luna91, malvva lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez oO te chlopaki to wieczne dzidziusie z jednego cycka wyrastaja to przesiadka na drugiego

migussia, Monikkk, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochany jest :) Hahah odnosnie mleka :D Ostatnio oglądałam miasto kobiet - było o tym jak kobiety sprzedają mleko i częstym kupcem są faceci, którzy ćwiczą na siłowni bo podobno to pomaga w przyroście mięśni a mój jest trenerem i mielismy polewkę, że będzie przed treningiem sobie ssał cyca, żeby lepsza pompa była :D

migussia, Monikkk, Palinas89, Sylika, malvva, FeliceGatto, i.am.chappie, pasia27, Carolq, Dariaaa88 lubią tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    No kochany jest :) Hahah odnosnie mleka :D Ostatnio oglądałam miasto kobiet - było o tym jak kobiety sprzedają mleko i częstym kupcem są faceci, którzy ćwiczą na siłowni bo podobno to pomaga w przyroście mięśni a mój jest trenerem i mielismy polewkę, że będzie przed treningiem sobie ssał cyca, żeby lepsza pompa była :D

HAHAHAHAAH padłam xD

luna91, Sylika lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • migussia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

luna91, Palinas89 lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdziwy devolay jest z masłem i ziołami, a inne to są tylko warianty :-)

• Palinas89 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi cycami i laktacją to jaja jak berety :D na pewno wielu wpadnie na pomysl possania cyca, zboczuchy!!

a co do kochania dziecka to gadałam wczoraj z moim Rafałem na fejsiku (on wrócił z pracy, a ja jeszcze w pracy bylam:P ) i jak napisałam mu, że kocham go najbardziej na świecie to on mi odpisał " do czasu" hahahaha :DDD
    a ja na to, że no może Rafała dżuniora będę kochać bardziej :P
    ale raczej nie jest zazdrosny czy przygnębiony, bo zdaje sobie sprawę, że to inna miłość :))

luna91, malvva, FeliceGatto, i.am.chappie, Carolq lubią tę wiadomość

<3 Aniołek <3 7.10.2015 6/8 tc
  • malvva Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam fajny wózek w dobrej cenie na olx, i dla chlopca i dla dziewczynki no i wszystko jest w tym zestawie, nie ukrywam ze nie stac mnie na nowy wózek za ponad 1000 zł. Podaje link powiedzcie co o nim myślicie.

http://olx.pl/oferta/warto-super-zestaw-wozek-tako-jumper-x-3w1-parasol-moskitiera-gratis-CID88-ID9qEpl.html#56be10a263

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znów mi coś strzyknęło w podbrzuszu, znów dziwnie charakterystycznie i bardzo lekko :P Dobra chociaż do soboty powkręcam sobie, że to dziecię :D Po usg już będę spokojniejsza :P

Carolq lubi tę wiadomość

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
‹‹ 793 794 795 796 797 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ