Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 20 tygodniu
Hehe za tydzień półmetek będzie ojj kiedy to tak szybko mijaMy dzisiaj mocno przytulone spałyśmy z Nelusią
Wyspałam się
Babcia Marcela poprowadziła ,bo wczoraj obiecywała na wszystko jemu ,bo płakał trochę przed wyjściem, że chciałby żeby ona z Nim poszła.. to jej dogadałam, bo rano mówi wstawaj małego prowadzić to mówię to ok zaprowadze ale więcej nie obiecuj mu ,bo on nie jest głupi i pamięta o wszystkim.. ona no dobra to spytam go zobaczymy czy pamięta i pyta:
- Marcelku ,kto dzisiaj miał Ciebie zaprowadzić do przedszkolka.?
- Jak to kto ,no Ty babciu..
Głupio jej się zrobiło i powiedziała, że zaprowadzi. Ja się nie lenie, ale chodzi o to żeby przecież budować zaufanie u dziecka, a nie okłamywać juz nie pierwszy raz taka sytuacja ,a na następny dzień udaje że niby nic takiego nie mówiła albo mowi ze jej sie nie chce przeciez nikt jej nie zmusza do tego tylko po cholerę kłamać.. Ten Marcelo to pamiętliwy jest on potrafi po tygodniu się obrazić za to ze mu np kinder jajka nie kupiłam, bo niegrzeczny był to wypomina mi później i musze mu tłumaczyć ze jak niegrzeczny jest to nie dostanie nagrody bla bla bla ahh te dzieciaki lada moment Nela to samo będzie robić :o aż się boję 2 buntowników
Buziaki kochane
Miłego dnia i trzymam kciuki za dobre wieści z wizytmonilia84, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Witam się w 20 tygodniu
Hehe za tydzień półmetek będzie ojj kiedy to tak szybko mijaMy dzisiaj mocno przytulone spałyśmy z Nelusią
Wyspałam się
Babcia Marcela poprowadziła ,bo wczoraj obiecywała na wszystko jemu ,bo płakał trochę przed wyjściem, że chciałby żeby ona z Nim poszła.. to jej dogadałam, bo rano mówi wstawaj małego prowadzić to mówię to ok zaprowadze ale więcej nie obiecuj mu ,bo on nie jest głupi i pamięta o wszystkim.. ona no dobra to spytam go zobaczymy czy pamięta i pyta:
- Marcelku ,kto dzisiaj miał Ciebie zaprowadzić do przedszkolka.?
- Jak to kto ,no Ty babciu..
Głupio jej się zrobiło i powiedziała, że zaprowadzi. Ja się nie lenie, ale chodzi o to żeby przecież budować zaufanie u dziecka, a nie okłamywać juz nie pierwszy raz taka sytuacja ,a na następny dzień udaje że niby nic takiego nie mówiła albo mowi ze jej sie nie chce przeciez nikt jej nie zmusza do tego tylko po cholerę kłamać.. Ten Marcelo to pamiętliwy jest on potrafi po tygodniu się obrazić za to ze mu np kinder jajka nie kupiłam, bo niegrzeczny był to wypomina mi później i musze mu tłumaczyć ze jak niegrzeczny jest to nie dostanie nagrody bla bla bla ahh te dzieciaki lada moment Nela to samo będzie robić :o aż się boję 2 buntowników
Buziaki kochane
Miłego dnia i trzymam kciuki za dobre wieści z wizyt
Jak Ty już daleko, kiedy i mi tyle zleci?Ja też uczę wszystkich dookoła by nie mówili dziecku czegoś czego nie mogą spełnić.Daria już duża jest, miała imieniny i był dziadek powiedział, przyjdę jutro i dam Ci prezent, Ja do niego nie obiecuj,bo mało możliwe byś spełnił.No i co?Oczywiście nie przyszedł.Dziecku przykro.Ja tłumaczę, że dziadek zakręcony i trzeba poprawkę brać na Niego bo nie dotrzymuje słowa.Jakoś przeszło, ale zła byłam. -
Carolq wrote:Tak ale maz zamiast mnie wesprzeć jeszcze tylko dogina
i marudzi kurde tez sie stresuje ale co mam zrobić chyba nie znajdę go bo on uważa ze to nie dobrze
masakra jakaś
Wkurzył sie , nagadał i jeszcze sie nie odzywachce mi sie płakać dowód zgubiony , kłótnia z mężem i jeszcze wrzud na tyłku w dupę z tym wszystkim ;(
A ja wczoraj przywaliłam dupą w słupek na parkingu u gina (centrum miasta, ciasno jak cholera), wgniotłam próg z tyłu i czekam,aż zauważyWtedy będę palić głupa
xpatiiix3, Sylika, monilia84, Palinas89, konwalijka lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Witam z rana
Muszę sie Wam pochwalić ze wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam ruchy jednego lub drugiego maluchaczytałam książkę i w pewnym momencie takie "smyranie " od wewnętrznej poczułam
FeliceGatto, xpatiiix3, Carolq, Sylika, Aniu_leczka, monilia84, patkaaxx90, Palinas89, kkasya, luna91, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
migussia wrote:oo to niezła wróżba, może następne bliźniaki będą
Sylika a u Ciebie jednojajowe? Bo nie wiem a dużo przeglądać do początku by było może do maja doczytam wszystkie początki:) Pati szkoda no ale i tak prawie miesiąc nas różni, będę musiała sama się na sali pomęczyć
A propo zdjec pipki nie wiem czy głodnemu chleb na myśli ale głupie skojarzenie na prawym zdjęciu u góry te białe przypomina mi penisa wybaczcie ale no cały czas to tam widze!!
Pati jescze raz gratuluje pipeczki!!!!xpatiiix3, migussia lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Aniu_leczka wrote:Jak Ty już daleko, kiedy i mi tyle zleci?Ja też uczę wszystkich dookoła by nie mówili dziecku czegoś czego nie mogą spełnić.Daria już duża jest, miała imieniny i był dziadek powiedział, przyjdę jutro i dam Ci prezent, Ja do niego nie obiecuj,bo mało możliwe byś spełnił.No i co?Oczywiście nie przyszedł.Dziecku przykro.Ja tłumaczę, że dziadek zakręcony i trzeba poprawkę brać na Niego bo nie dotrzymuje słowa.Jakoś przeszło, ale zła byłam.
Wrr ależ mnie to drażni takie obiecywanie.. no to samo my przechodzilismy z dziadkami wiec nie chce by dzieciom obiecywali..
Babcia jeszcze zapomniała misia wziąć a ja zapomniałam przypomnieć postawiłam na widoku i z głowy wyleciało Marcel się napłakał ale mu doniosła szybko
Weekend wolny mam nadzieje że mama Kamila jedzie do mamy swojejNo to bym z Nim trochę czasu spędziła kurde mam taką chcice.. a nie chce jechać jeżeli ona tam będzie i znosić jej uwagi fajek itd..
Sylika lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dzięki dziewczyny
Zbereźnice jesteście hahahahah
No Kamil wczoraj to był taki szczęśliwy ze córeczka mówił że on tak czuł i skakał z radości i dobrze mój Meryś będzie moim rodzyneczkiem ukochanym synusiem mamusiSylika, Palinas89, migussia lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
ech zapomniałam wam napisac mój dupek dzwonił w poniedziałek wieczorem ze on może jednak by wrócił i byśmy byli razem. niestety nie wie czy chce byc ze mną ze względu na mnie czy na dziecko. więc cóż.... niech się wali i się zastanowi. wrrrrr
-
Madziuśka wrote:ech zapomniałam wam napisac mój dupek dzwonił w poniedziałek wieczorem ze on może jednak by wrócił i byśmy byli razem. niestety nie wie czy chce byc ze mną ze względu na mnie czy na dziecko. więc cóż.... niech się wali i się zastanowi. wrrrrr
Madziuśka- to dobry znakZastanowił się na chłodno, bo bez nacisku z Twojej strony, dziecka jeszcze nie widział, więc może tęskni za Tobą, a nie chce zrobić to z poczucia obowiązku
Madziuśka, FeliceGatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlbo doszło mu do głowy ze nie moze Cie zostawić z dzieckiem i robi to zmpoczucia obowiązku , albo sie przeraził ta myślą i musiał to przemyśleć . Fakt jest faktem abyś za szybko mu nie dawała tego co stracił bo tego nie doceni
Madziuśka lubi tę wiadomość
-
Patka zycze by jednak teściowej nie było
i niech chcica się spełni je je
Madziuśka ciężko podjąć decyzje ale zastanow się może jeszcze nie wszystko stracone i uda wam się zbudować jednak nowy lepszy związek
Ja na swojego mam kilka dni focha ! I nieraz bym z domu go wygoniła bo ma o wszystko problem i denerwuje mnie tym ale jak by poszedł bym tęskniła za durniem bo go kochamxpatiiix3, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
Sylika wrote:Patka zycze by jednak teściowej nie było
i niech chcica się spełni je je
Madziuśka ciężko podjąć decyzje ale zastanow się może jeszcze nie wszystko stracone i uda wam się zbudować jednak nowy lepszy związek
Ja na swojego mam kilka dni focha ! I nieraz bym z domu go wygoniła bo ma o wszystko problem i denerwuje mnie tym ale jak by poszedł bym tęskniła za durniem bo go kocham
ja go też kocham i tęsknię. ale też muszę o dziecku myśleć - ciągle awantury i płacz.
troche spokoju chcę dla niegoSylika, Palinas89, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:ja go też kocham i tęsknię. ale też muszę o dziecku myśleć - ciągle awantury i płacz.
troche spokoju chcę dla niego -
Wczoraj chwalilyscie sie.plcia swoich maluchow a ja dzis znalazlam gotke z 18tc jak moj synek wywalil sprzęt i nie bylo wątpliwosci co do płci a ja płakałam ze juz mu tam nic nie odpadnie:( ....
he he
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83e30b71959c.jpgFeliceGatto lubi tę wiadomość