X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wzrost po 24h o 97% byl sredni przyrost mialam ze przyrasta co jeden dzien 2h i cos tam po 4,5 tys . no bylam w szoku czulam ze cos sie swieci ale nie docieralo do mnie i ktora na ovu w ciazy z duza beta mowilam ze blizniaki a to sie okazalo ze u mnie he he

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

201604075381.png
    Bliźniaki dwujajowe córcia 2100g 50cm i synuś 2600g 52cm urodzone SN 34 tydzień
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie wyszło tam chyba 260% jakoś po 48h także tez prognozy były ale w sumie to dobrze nie wiem czy bym dała rade przy 2 maluchów z 2 noworodków :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sylika Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj bylo by ale dala bys rade .

201604075381.png
  • kkasya Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 17:10

• Sylika Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kkasya.

201604075381.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uciekam, już się wykąpałam, nasmarowałam palmersem i mówię Dobranoc :*

• FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Też uciekam, już się wykąpałam, nasmarowałam palmersem i mówię Dobranoc :*

Przeczytałam, że się nasmarowałaś pampersem :P

Dobranoc Dziewczyny! :)

Marietta, Palinas89 lubią tę wiadomość

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej jakbym musiała to i bym dała, ale zapierdziel by był konkret ;P

Dobranoc Kasiu ;)

Sylika lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • luna91 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poczytałam Was, ale jestem zmęczona i nawet nie mam siły się rozpisywać.

Gratuluję udanych wizyt i Pati córci :) Paulina - gratuluję bety :)

Idę spać, bo cały dzień poza domem byłam i mnie ścięło. Dobrej nocy mamuśki :)

xpatiiix3, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znalazłam kartę a zgubiłam dowód osobisty :/
    Ja zła , maz wkurwiony :/ i juz ze nanpewno ktos weźmie na mnie kredyt itd :/ ze wskakuje nas w kłopoty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 23:18

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    No i znalazłam kartę a zgubiłam dowód osobisty :/
    Ja zła , maz wkurwiony :/ i juz ze nanpewno ktos weźmie na mnie kredyt itd :/ ze wskakuje nas w kłopoty
    moze nie bedzie tak zle, ja w wawie zgubilam kilka lat temu dowód osobisty i do tej pory nic sie zlego nie zdarzylo a rok temu w Anglii mi przepadl moj dowoód Dvla gdzie robilam prawko mi zgubili , musialam sama na wlasna reke robic paszport (bo nie mialam tylko dowód mialam )wiec musialam jechac do ambasady na swoj koszt by zrrobic paszport ,,,wiec dwa razy zostalam pozbawiona dowodu i mama mi tez jeczała ze kredyty nabiora na mnie , narazie nie nabrali...

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ale maz zamiast mnie wesprzeć jeszcze tylko dogina :/ i marudzi kurde tez sie stresuje ale co mam zrobić chyba nie znajdę go bo on uważa ze to nie dobrze :/ masakra jakaś :(
    Wkurzył sie , nagadał i jeszcze sie nie odzywa :( chce mi sie płakać dowód zgubiony , kłótnia z mężem i jeszcze wrzud na tyłku w dupę z tym wszystkim ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 23:37

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wieczór z mandarynami wręcz orgazmiczny, do tego 3 kinder pingui i leże jak ta łania :D Dobrze, że waga stoi jeszcze w miejscu :)
    Widzę, żę już mówicie dobranoc, to tego no dobranoc :P

Marietta, FeliceGatto lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Tak ale maz zamiast mnie wesprzeć jeszcze tylko dogina :/ i marudzi kurde tez sie stresuje ale co mam zrobić chyba nie znajdę go bo on uważa ze to nie dobrze :/ masakra jakaś :(
    Wkurzył sie , nagadał i jeszcze sie nie odzywa :( chce mi sie płakać dowód zgubiony , kłótnia z mężem i jeszcze wrzud na tyłku w dupę z tym wszystkim ;(
    przejdzie mu jutro zobaczysz
    pa pa dobranoc..ja pospalam w dzien wiec nie bardzo mi sie chce teraz

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    Ja rodziłam w Mrągowie,teraz jak bym tam mieszkała to żeby nie wiem co Olsztyn.W Mrągowie szpital ładny,położne jak się trafi mi się trafiła jedna fajna i dzięki niej urodziłam i była też taka ze szkoły rodzenia którą bym chyba pogoniła tym razem.Ogólnie masakra Fundacja Rodzić po ludzku dobry żart.21 godz porodu z tego 11 po odejściu wód płodowych,masaż szyjki w skurczach bo nie było rozwarcia,dopiero na sam koniec jak mi skurcze odeszły nie miałam siły na nic przygotowywali do cc, ale dzięki tej fajnej położnej urodziłam.Ogólnie to żebyś chodziła po ścianach to ich nic nie rusza.Dwa razy nacinana i szyta na żywca.Daria fioletowa w czerwone kropki.To tak było u mnie z Mrągowem :-(

Aniu-leczka no właśnie głównie takie wieści mam :( Makabrycznie się boję, że przy krwawieniu i moim centralnie przodującym do Olsztyna nie dojadę. Dziś jadąc po wyniki genetycznych staliśmy z pół godziny w korku. Prowadzi mnie Rotke ordynator. Myślałam, że tak wybierając prowadzącego będę bezpieczniejsza.

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szarywrobel wrote:
    Aniu-leczka no właśnie głównie takie wieści mam :( Makabrycznie się boję, że przy krwawieniu i moim centralnie przodującym do Olsztyna nie dojadę. Dziś jadąc po wyniki genetycznych staliśmy z pół godziny w korku. Prowadzi mnie Rotke ordynator. Myślałam, że tak wybierając prowadzącego będę bezpieczniejsza.

Ja fakt nie miałam ordynatora ale też ze szpitala.Jeszcze jest czas by się podniosło,oby.Ja za dużo dobrego nie mogę powiedzieć, ale może przy przodującym szybciej coś zrobią i bezpieczniej.Sama widzisz tak źle i tak nie dobrze.Trzymam kciuki by się potoczyło wszystko dobrze:-)

Dziewczyneczki miłego dnia i super newsy były wczoraj :-)

Karzur81, szarywrobel lubią tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry laski :)

Miłego dnia i udanych wizyt :)

Gratuluje wczorajszych wiadomości z wizyty, czekamy na kolejne kobietki i mężczyzn :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Hej. a zgłosiłas na policje zagubienie dowodu? jeśli nie to zgłoś. w tym czasie jedli ktoś weźmie kredyt na Ciebie to zostanie on anulowany, ponieważ będziesz miała zaświadczenie w policji, że w tym czasie nie posiadała dokumentu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka wam dawno mnie nie było:) gratuluje udanych wizyt. Ja na swoją musze jeszcze poczekać dwa tygodnie:) mam nadzieję że już wtedy dowiem się kto tam we mnie mieszka. U nas już raczej imiona postanowionie synek Szymon córka Zosia:)

• La-mia Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Dzis mam wizytę :) i mam nadzieję ze (oprócz tego ze wszystko jest ok!) dr potwierdzi płeć :)
    Miłego dnia!

Ktoś jeszcze dzis wizytuje?

xpatiiix3, monilia84, FeliceGatto, migussia, Palinas89 lubią tę wiadomość

05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! :)

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ