Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wzrost po 24h o 97% byl sredni przyrost mialam ze przyrasta co jeden dzien 2h i cos tam po 4,5 tys . no bylam w szoku czulam ze cos sie swieci ale nie docieralo do mnie i ktora na ovu w ciazy z duza beta mowilam ze blizniaki a to sie okazalo ze u mnie he he
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny poczytałam Was, ale jestem zmęczona i nawet nie mam siły się rozpisywać.
Gratuluję udanych wizyt i Pati córciPaulina - gratuluję bety
Idę spać, bo cały dzień poza domem byłam i mnie ścięło. Dobrej nocy mamuśkixpatiiix3, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:No i znalazłam kartę a zgubiłam dowód osobisty
Ja zła , maz wkurwionyi juz ze nanpewno ktos weźmie na mnie kredyt itd
ze wskakuje nas w kłopoty
-
nick nieaktualnyTak ale maz zamiast mnie wesprzeć jeszcze tylko dogina
i marudzi kurde tez sie stresuje ale co mam zrobić chyba nie znajdę go bo on uważa ze to nie dobrze
masakra jakaś
Wkurzył sie , nagadał i jeszcze sie nie odzywachce mi sie płakać dowód zgubiony , kłótnia z mężem i jeszcze wrzud na tyłku w dupę z tym wszystkim ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 23:37
-
Carolq wrote:Tak ale maz zamiast mnie wesprzeć jeszcze tylko dogina
i marudzi kurde tez sie stresuje ale co mam zrobić chyba nie znajdę go bo on uważa ze to nie dobrze
masakra jakaś
Wkurzył sie , nagadał i jeszcze sie nie odzywachce mi sie płakać dowód zgubiony , kłótnia z mężem i jeszcze wrzud na tyłku w dupę z tym wszystkim ;(
pa pa dobranoc..ja pospalam w dzien wiec nie bardzo mi sie chce teraz -
nick nieaktualnyAniu_leczka wrote:Ja rodziłam w Mrągowie,teraz jak bym tam mieszkała to żeby nie wiem co Olsztyn.W Mrągowie szpital ładny,położne jak się trafi mi się trafiła jedna fajna i dzięki niej urodziłam i była też taka ze szkoły rodzenia którą bym chyba pogoniła tym razem.Ogólnie masakra Fundacja Rodzić po ludzku dobry żart.21 godz porodu z tego 11 po odejściu wód płodowych,masaż szyjki w skurczach bo nie było rozwarcia,dopiero na sam koniec jak mi skurcze odeszły nie miałam siły na nic przygotowywali do cc, ale dzięki tej fajnej położnej urodziłam.Ogólnie to żebyś chodziła po ścianach to ich nic nie rusza.Dwa razy nacinana i szyta na żywca.Daria fioletowa w czerwone kropki.To tak było u mnie z Mrągowem
Aniu-leczka no właśnie głównie takie wieści mamMakabrycznie się boję, że przy krwawieniu i moim centralnie przodującym do Olsztyna nie dojadę. Dziś jadąc po wyniki genetycznych staliśmy z pół godziny w korku. Prowadzi mnie Rotke ordynator. Myślałam, że tak wybierając prowadzącego będę bezpieczniejsza.
-
szarywrobel wrote:Aniu-leczka no właśnie głównie takie wieści mam
Makabrycznie się boję, że przy krwawieniu i moim centralnie przodującym do Olsztyna nie dojadę. Dziś jadąc po wyniki genetycznych staliśmy z pół godziny w korku. Prowadzi mnie Rotke ordynator. Myślałam, że tak wybierając prowadzącego będę bezpieczniejsza.
Ja fakt nie miałam ordynatora ale też ze szpitala.Jeszcze jest czas by się podniosło,oby.Ja za dużo dobrego nie mogę powiedzieć, ale może przy przodującym szybciej coś zrobią i bezpieczniej.Sama widzisz tak źle i tak nie dobrze.Trzymam kciuki by się potoczyło wszystko dobrze:-)
Dziewczyneczki miłego dnia i super newsy były wczorajKarzur81, szarywrobel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Tak ale maz zamiast mnie wesprzeć jeszcze tylko dogina
masakra jakaś
Hej. a zgłosiłas na policje zagubienie dowodu? jeśli nie to zgłoś. w tym czasie jedli ktoś weźmie kredyt na Ciebie to zostanie on anulowany, ponieważ będziesz miała zaświadczenie w policji, że w tym czasie nie posiadała dokumentu.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dzis mam wizytęi mam nadzieję ze (oprócz tego ze wszystko jest ok!) dr potwierdzi płeć
Miłego dnia!
Ktoś jeszcze dzis wizytuje?xpatiiix3, monilia84, FeliceGatto, migussia, Palinas89 lubią tę wiadomość
05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!!
11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm