Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Marietta wrote:Dziewczyny bez paniki... ja jutro zaczynam 5-ty miesiąc (17ty tydzień)
Łożysko mam z tyłu, a też nic nie czuję, bez spiny, normalne że dopiero ok 20 tc czuć ruchy dziecka, kto czuje wcześniej ten ma po prostu szczęście
Marietta ja się nie znam do końca, ale to nie jest tak jak pisała Pati? Że 5 mc się zaczyna wraz z 18+0 ? Wiem, ze to porypane,a le chyba tak jest...3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Alicce wrote:nic nie doczytałam ne dam rady łeb mi pęka
pozdrawiam wszystkie i zycze milego dnia
myślę o Was ...ale nie wiem co sie dzieje
źle sie jakoś czuję ostatnio
Ale co martwisz się czy fizycznie źle się czujesz? A z głową też tak miałam ostatnio, z rana mi pękałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 11:18
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyno fizycznie czuje sie fatalnie "(
nawet nie potrafie powiedziec co mi jest
dziecko czuje
tylko ten ból głowy az doprowadza do wymiotów jakis taki migrenowy od poniedziałku trwa ... pozatym zero apetytu , brzuch mnie nie boli ,zadnych niepokojacych wycieków z dołu nie zaobserwowałam ...
powiedziałam wczoraj dzieciom ze beda mieli rodzenstwo ,,, ze musza zrozumiec ze mama musi odpoczywac zeby byli grzeczni ... jak sie ucieszyli nie spodziewalam sie ... wszystko donosili , pytali co chwile czy czegos potrzebuje ,,, sami zrobili sobie kolacje , mala czytala malemu na dobranoc ... nooo wzruszyłam się ... kochane te moje skarby
dzis juz Rafał w domu -- bedzie lżej ... mogę poleżećPalinas89, Anjaa, izizizi, Carolq, luna91, FeliceGatto, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
luna91 wrote:Marietta ja się nie znam do końca, ale to nie jest tak jak pisała Pati? Że 5 mc się zaczyna wraz z 18+0 ? Wiem, ze to porypane,a le chyba tak jest...
Nie, jak wejdziesz w zakładkę Moje Belly- kalendarz ciąży, tam przeskoczy na nowy miesiąc w momencie kiedy zaczyna się piąty,
tak samo przeskoczyło u mnie na 4 m-c.
Jutro będę powinno być Jesteś w 17 tygodniu ciąży
(16 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
Ale mogę się mylić... napiszę Ci jutro jak mi się zaktualizuje ;pluna91 lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Dziewczyny bez paniki... ja jutro zaczynam 5-ty miesiąc (17ty tydzień)
Łożysko mam z tyłu, a też nic nie czuję, bez spiny, normalne że dopiero ok 20 tc czuć ruchy dziecka, kto czuje wcześniej ten ma po prostu szczęście
Marietta 5ty miesiąc od 18t0d
podobno Belly przekłamuje o tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 11:29
-
monaa wrote:Madziuska pierwsze dziecko. A łożysko nawet nie wiem..to już 17t5d i chciałabym poczuć cokolwiek, byłabym spokojniejsza.
Jakie plany żywieniowe na dzisiaj? Ja biorę się za naleśniki.
ja też naleśnikimonaa lubi tę wiadomość
-
Marietta wrote:Nie, jak wejdziesz w zakładkę Moje Belly- kalendarz ciąży, tam przeskoczy na nowy miesiąc w momencie kiedy zaczyna się piąty,
tak samo przeskoczyło u mnie na 4 m-c.
Jutro będę powinno być Jesteś w 17 tygodniu ciąży
(16 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 5
Trymestr: 2
Ale mogę się mylić... napiszę Ci jutro jak mi się zaktualizuje ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 11:31
-
nick nieaktualnyPalinas -
oj mój Rafałek różny jak to facet
ale nigdy w zyciu nie żałowałam ze to własnie jego wybrałam
choć początki były bardzo ciężkie i burzliwe
ale dotarliśmy sie
29 kwietnia stuknie nam 10lat od przysięgi małżeńskiej
kawał czasu
dobrze,że go mamMarietta, Palinas89, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do imion --- niech juz bedzie ta dziewczyneczka - bedzie Aleksandra
bo dla chłopca nawet imienia nie mam ... jedynie Franek -ale mój sie nie zgadza ... więc zadne inne nie wchodzi w grę ...
tak nawiasem mówiąc
i bede miała jak Pati syneczka mamusi jednego rodzyneczkaPalinas89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:no fizycznie czuje sie fatalnie "(
nawet nie potrafie powiedziec co mi jest
dziecko czuje
tylko ten ból głowy az doprowadza do wymiotów jakis taki migrenowy od poniedziałku trwa ... pozatym zero apetytu , brzuch mnie nie boli ,zadnych niepokojacych wycieków z dołu nie zaobserwowałam ...
powiedziałam wczoraj dzieciom ze beda mieli rodzenstwo ,,, ze musza zrozumiec ze mama musi odpoczywac zeby byli grzeczni ... jak sie ucieszyli nie spodziewalam sie ... wszystko donosili , pytali co chwile czy czegos potrzebuje ,,, sami zrobili sobie kolacje , mala czytala malemu na dobranoc ... nooo wzruszyłam się ... kochane te moje skarby
dzis juz Rafał w domu -- bedzie lżej ... mogę poleżeć
Mierzylas ciśnienie?
-
Madziuśka wrote:Marietta 5ty miesiąc od 18t0d
podobno Belly przekłamuje o tydzien
Wymyslilam ze skoro termin mam na 10 maja. To dla siebie bede liczyć ze jestem w 5 miesiącu od 11 grudniana chlopski rozum sie zgadza
Madziuśka lubi tę wiadomość