Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
CassieMK wrote:bereda, unikać cukru i pić dużo wody z cytryną, do jutra przejdzie
serio, znajoma lekarka mi poleciła taką metodę i pomaga lepiej niż furagina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania1989 wrote:W piątek miałam 1966 a wczoraj 6444. Z moich wyliczeń wynika że pęcherzyk ma 3 tyg. A lekarz powiedział, że za duże hCg......
To Twój stały lekarz? Znasz Go? Ufasz Mu? Jeśli nie to proponuję jutro wybrać się jeszcze do innego i zobaczyć, co powie. Mojej koleżance jeden lekarz powiedział, że płód nie żyje i chciał umawiać zabieg w 4 miesiącu, poszła do innego i wszystko było w porządku, dziś jej córeczka ma 6 lat... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu idz koniecznie do innego lekarza, ta beta przecież jest super, może ten gin miał stary aparat, że nic nie widział. Będzie dobrze!
Xpatiii no właśnie czytam, że masz wizyte w tym samym dniurazem będziemy podglądać fasolki, Twoja o wiele starsza. A mi gin wyznaczył termin jednak na 10 maj a nie 14
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CassieMK wrote:Ale stosowałaś wodę z cytryną i odstawiłaś cukry na jedną dobę?
bo mi kiedyś przez 4 dni nic nie pomagało, a później jeden dzień to i jak ręką odjął.
-
nick nieaktualnyJa byłam dzisiaj z katarem u lekarza tzn z zatokami zawalonymi i bólami głowy jedyne co mogę to marimer na zmianę z prenalen katar, inhalacje z olejkami mietowymi lub eukaliptusem, ewentualnie apap w razie silnego bólu głowy...
Prenalen ma też tabletki na gardło i syropy polecam -
ania1989 wrote:i że pęcherzyk wygląda na pusty:( dlatego dziwi go wzrost hCG
Spokojnie. Może lekarz slepy. Albo na slaby sprzęt. W przyszłym tygodniu idź najlpepiej do jakiegoś innego lekarza. I spróbuj sie nie maetwic na zapasCassieMK lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:Ja byłam dzisiaj z katarem u lekarza tzn z zatokami zawalonymi i bólami głowy jedyne co mogę to marimer na zmianę z prenalen katar, inhalacje z olejkami mietowymi lub eukaliptusem, ewentualnie apap w razie silnego bólu głowy...
Prenalen ma też tabletki na gardło i syropy polecam -
Aniu wiem ze teraz Ci trudno ale lekarz nie powinien od razu z góry tak jakby skreślać może ma słaby sprzęt odczekaj i pójdź znowu do lekarza z dobrym sprzętem
Cigaretta czyli starszy bąbelek zostawić ten tp czy zmienić na 10.?
Kurde w 1 trym najgorzej z lekami możliwe ze dostaniesz antybiotyk jeżeli już jest jakieś zapalenie ale myślę że żurawit albo urosept śmiało możesz brać albo podgrzać suszona żurawine
Z zatoki męczyła się w poprzedniej ciąży i przy kp potem trochę zależy łam ale to już takie przewlekłe u mnie ze tez się mecze katar mam dzień w dzień od miesięcy... współczuję problemu.. jeszcze wiem ze jest taki zestaw sinu rinse jakoś tak dziewczyny listopadowe polecają do płukania zatok bo można w ciążyLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniu wiem że się denerwujesz, powiem tak lepsza wysoka beta niż słaby przyrost bo sama to przerabiałam niestety
idz do innego lekarza i na innym aparacie zrobi ci Usg czasem lepiej się skonsultować z innym lekarzem bo tamten to może być jakis nie teges !!!
Trzymam mocno kciuki napisz koniecznie jutro co i jak ZZ
Ja też jutro ide na wizyte taka chora:/, mozę moja Gin poleci mi coś na tą cholerną grype
w niedziele biegunka od wczoraj znowu zaparcia, czy wy też macie z tym problem??Agnieszka0812 lubi tę wiadomość