Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEliana wrote:A przy okazji zadam pytanie z innej beczki: dziewczyny, jak to jest z myciem okien w ciąży? Moje są już takie brudne, że ledwo świat widzę, a pamiętam jak moja szwagierka będąc w ciąży mówiła, że nie można myć okien, bo można sobie coś naciągnąć albo naderwać.... Trochę nie rozumiem tego mechanizmu i sam problem wydaje mi się trochę zwariowany ale... słyszałyście coś o tym?

To raczej się tyczy późniejszych etapów ciąży ale u mnie też mąż okna myje. Chodzi o to ze nie można długo rąk trzymać w górze bo może się łożysko odkleic
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiecie o co chodzi, żeby za dużo się nie wyciągać, również o to, że myjac na wysokości może zakręcić się w głowie i można spaść. Każda ciąża jest inna, każda inaczej się czuje. Ja Ci nie doradze, po prostu wiem, że ja nie będę myła
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hahaha no nic mu się nie stanie jak umyjexpatiiix3 wrote:No tak i żadnych jakichś takich gwałtownych ruchów i mocno do góry rąk nie można ponoć podnosić dlatego mówią żeby okien nie myć zagonić męża najlepiej

xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dokładnie, chodzi o to żeby nie podnosić rąk, a na wspieciu na palcach to już w ogóle. Nie naciagac się i nie dźwigać ciężko to jest najważniejsze na początku żeby maluszek nie zechciał się wydostać w tym co by nie mówić najbardziej niepewnym czasie. A powiem Wam, że wczoraj mój lekarz zwrócił uwagę na to żeby odstawić intensywne zapachy takie jak aceton i farby- mówiłam ze pracuje z kosmetykami i nie chciało mi się reszty tłumaczyć.
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
A jeśli chodzi o skurcze we wczesnej ciąży to są o tyle niebezbieczne bo mogą wywołać poronienie, dlatego właśnie przy zagrożonych ciazach zabronione jest współżycie. Jak lezalam w szpitalu z Lenka to położne chodziły i sprawdzaly co czytamy bo wtedy była moda na 50 twarzy Greya i zabranialy nam czytać wszelkich erotykow bo nawet jeśli my nic nie czujemy to każde najmniejsze podniecenie wiąże się ze skurczem macicy.izizizi wrote:Ja slyszalam stwierdzenie ze "jak chcesz wywolac porod to warto umyc okna", wiec moze i cos w tym jest ale chyba pod koniec ciazy mycie okien moze powodowac skurcze, nie wiem jak sie to ma do wczesnej ciazy.
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Heheh ja u K jedynie co to zabawki zbiorę a on jakiś pedant się zrobił
3 razy ostatnio odkurzał w ciągu dnia.. sprząta ciągle :o wrócił z pracy to od razu naczynia zmywać poszedł zamiast najpierw zjeść
heheh
Agnieszka0812, myszka2070 lubią tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Nie chce żeby mu się nazbierałoxpatiiix3 wrote:Heheh ja u K jedynie co to zabawki zbiorę a on jakiś pedant się zrobił
3 razy ostatnio odkurzał w ciągu dnia.. sprząta ciągle :o wrócił z pracy to od razu naczynia zmywać poszedł zamiast najpierw zjeść
heheh
myszka2070, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja to mam tak ze czuje twarda kule automatycznie po przytulankach na początku bolało to się wstrzymalismy a teraz nic tylko skurcz potem po wszystkim poleże chwile i przechodzi a teraz git baa odlot wręcz hahaha w życiu takich orgazmów nie miałam bo mogę mieć jeden po drugim normalnie zajebiście ale z córką nie mogłam najpierw krwiak potem komedie ze skurczami i rozwarciem..
Marietta lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

-
Czy ja wiem dalej oddzielnie mieszkamy ostatnio rzucił pomysł o Szwecji zobaczymy jak to będzie temat ślubu tez się ciągnie zmobilizować się nie możemy nawet na taki głupi cywilny... wiecznie brak czasu... no i widujemy się tylko w środy u mnie i na weekendy ja jeżdżę tam z dziećmi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:45
Livia

Nela

Marcel

-
no to macie niewesola sytuacje , w szwecjii jest fajny socjal...no to super ze ci tak pomaga przy sprzataniu , fajnie ..moj P tez pomaga nie narzekamxpatiiix3 wrote:Czy ja wiem dalej oddzielnie mieszkamy ostatnio rzucił pomysł o Szwecji zobaczymy jak to będzie temat ślubu tez się ciągnie zmobilizować się nie możemy nawet na taki głupi cywilny... wiecznie brak czasu... no i widujemy się tylko w środy u mnie i na weekendy ja jeżdżę tam z dziećmi..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka 0812 miałam Ci pisac ze czemu nie jestes u nas na majowkach
ale widzę ze przyszłaś do nas:) kiedy masz wizytę?? Ja mam jutro boje sie ogromnie ... Bo nie wiem co z tym moim jajnikiem nie tak
myszka2070, Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
a co ma niby byc nie tak??? ja mam w piatek wizyte..hiacynta99 wrote:Agnieszka 0812 miałam Ci pisac ze czemu nie jestes u nas na majowkach
ale widzę ze przyszłaś do nas:) kiedy masz wizytę?? Ja mam jutro boje sie ogromnie ... Bo nie wiem co z tym moim jajnikiem nie tak 
hiacynta99 lubi tę wiadomość
myszka2070
-
nick nieaktualnyLekarka cos widziała za jajnikiem i nie byla pewna co mam wsiąść stare zdj usg i zobaczy czy ja juz to miałam wcześnie czy mi to dopiero rośnie
myślała ze ciaza pozamaciczna ale pęcherzyk byl w macicy. I jutro ma sprawdzić czy sie nic nie zmieniło...

a później też, bo przy maluszku nie dam rady pewnie wszystkiego ogarniać