Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEliana wrote:A przy okazji zadam pytanie z innej beczki: dziewczyny, jak to jest z myciem okien w ciąży? Moje są już takie brudne, że ledwo świat widzę, a pamiętam jak moja szwagierka będąc w ciąży mówiła, że nie można myć okien, bo można sobie coś naciągnąć albo naderwać.... Trochę nie rozumiem tego mechanizmu i sam problem wydaje mi się trochę zwariowany ale... słyszałyście coś o tym?
To raczej się tyczy późniejszych etapów ciąży ale u mnie też mąż okna myje. Chodzi o to ze nie można długo rąk trzymać w górze bo może się łożysko odkleicAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiecie o co chodzi, żeby za dużo się nie wyciągać, również o to, że myjac na wysokości może zakręcić się w głowie i można spaść. Każda ciąża jest inna, każda inaczej się czuje. Ja Ci nie doradze, po prostu wiem, że ja nie będę myłaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:No tak i żadnych jakichś takich gwałtownych ruchów i mocno do góry rąk nie można ponoć podnosić dlatego mówią żeby okien nie myć zagonić męża najlepiej
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dokładnie, chodzi o to żeby nie podnosić rąk, a na wspieciu na palcach to już w ogóle. Nie naciagac się i nie dźwigać ciężko to jest najważniejsze na początku żeby maluszek nie zechciał się wydostać w tym co by nie mówić najbardziej niepewnym czasie. A powiem Wam, że wczoraj mój lekarz zwrócił uwagę na to żeby odstawić intensywne zapachy takie jak aceton i farby- mówiłam ze pracuje z kosmetykami i nie chciało mi się reszty tłumaczyć.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
izizizi wrote:Ja slyszalam stwierdzenie ze "jak chcesz wywolac porod to warto umyc okna", wiec moze i cos w tym jest ale chyba pod koniec ciazy mycie okien moze powodowac skurcze, nie wiem jak sie to ma do wczesnej ciazy.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Heheh ja u K jedynie co to zabawki zbiorę a on jakiś pedant się zrobił
3 razy ostatnio odkurzał w ciągu dnia.. sprząta ciągle :o wrócił z pracy to od razu naczynia zmywać poszedł zamiast najpierw zjeść
heheh
Agnieszka0812, myszka2070 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Heheh ja u K jedynie co to zabawki zbiorę a on jakiś pedant się zrobił
3 razy ostatnio odkurzał w ciągu dnia.. sprząta ciągle :o wrócił z pracy to od razu naczynia zmywać poszedł zamiast najpierw zjeść
heheh
myszka2070, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja to mam tak ze czuje twarda kule automatycznie po przytulankach na początku bolało to się wstrzymalismy a teraz nic tylko skurcz potem po wszystkim poleże chwile i przechodzi a teraz git baa odlot wręcz hahaha w życiu takich orgazmów nie miałam bo mogę mieć jeden po drugim normalnie zajebiście ale z córką nie mogłam najpierw krwiak potem komedie ze skurczami i rozwarciem..
Marietta lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Czy ja wiem dalej oddzielnie mieszkamy ostatnio rzucił pomysł o Szwecji zobaczymy jak to będzie temat ślubu tez się ciągnie zmobilizować się nie możemy nawet na taki głupi cywilny... wiecznie brak czasu... no i widujemy się tylko w środy u mnie i na weekendy ja jeżdżę tam z dziećmi..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:45
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Czy ja wiem dalej oddzielnie mieszkamy ostatnio rzucił pomysł o Szwecji zobaczymy jak to będzie temat ślubu tez się ciągnie zmobilizować się nie możemy nawet na taki głupi cywilny... wiecznie brak czasu... no i widujemy się tylko w środy u mnie i na weekendy ja jeżdżę tam z dziećmi..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka 0812 miałam Ci pisac ze czemu nie jestes u nas na majowkach
ale widzę ze przyszłaś do nas:) kiedy masz wizytę?? Ja mam jutro boje sie ogromnie ... Bo nie wiem co z tym moim jajnikiem nie tak
myszka2070, Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
hiacynta99 wrote:Agnieszka 0812 miałam Ci pisac ze czemu nie jestes u nas na majowkach
ale widzę ze przyszłaś do nas:) kiedy masz wizytę?? Ja mam jutro boje sie ogromnie ... Bo nie wiem co z tym moim jajnikiem nie tak
hiacynta99 lubi tę wiadomość
myszka2070 -
nick nieaktualnyLekarka cos widziała za jajnikiem i nie byla pewna co mam wsiąść stare zdj usg i zobaczy czy ja juz to miałam wcześnie czy mi to dopiero rośnie
myślała ze ciaza pozamaciczna ale pęcherzyk byl w macicy. I jutro ma sprawdzić czy sie nic nie zmieniło...