Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja muszę leżeć przez krwiaka, na szczęście dzisiaj mąż odbiera dzieci ze szkoły, ale zaraz będą, trzeba im obiad dać, lekcje odrobić....rozumiem Cię z tym zaszyciem się pod kocem, czasem to też pomaga, Tule mocno
na pewno chwilowy spadek formy -sama wiesz, że hormony teraz nami rządzą
Widzę ze nie tylko ja mam podejrzenie krwiakow. U mnie są 2 kilku milimetrowe przestrzenie z płynem lub krwią. Tez leżę odpoczywam i się nie przemeczammonilia84 lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:Widzę ze nie tylko ja mam podejrzenie krwiakow. U mnie są 2 kilku milimetrowe przestrzenie z płynem lub krwią. Tez leżę odpoczywam i się nie przemeczamFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chciałabym Was uspokoić. Niestety cytowanie na telefonie nie wychodzi, a nickow nie pamiętam. No więc tak: brak mdłości napewno NIE powinien was niepokoić, jedne mają inne nie, poprostu
Jak się zdarzy raz nie wziąć tabletki to też nic się nie stanie.
Nie będę Wam wmawiać ze ciąża to nie choroba,ponieważ jest często znacznie trudniej, sama 2 razy walczyłam o życie i jestem po naprawdę ciężkich ciazach ale z drugiej strony nie wpadajmy w paranoję, bo tylko nie potrzebnie się stresujecie, a niestety hormony stresu są jednymi z grozniejszych dla potomstwa. Spokój, spokój, spokój:) wszystko będzie dobrze.Agnieszka0812, monilia84, bimba, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:Ja objawów nie mam a serducho pięknie bije
lekarz kazał się cieszyć z braku objawów
anka418 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja też żadnych nie mam, no choć czuję rozpieranie od środka i mam większy apetyt, ja byłam u gina to jeszcze za wcześnie na serducho było, teraz idę 24
A w którym dniu miałaś usg? Pewnie czytałam, ale za dużo nas tu i się pogubiłamAle zarodek już było widać, tylko serduszka jeszcze nie?
-
CassieMK wrote:A w którym dniu miałaś usg? Pewnie czytałam, ale za dużo nas tu i się pogubiłam
Ale zarodek już było widać, tylko serduszka jeszcze nie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ef3df0b6a8b.jpg
Zdecydowanie za wcześnie na serduszko, miałam i tak umówioną wizytę, chciałam sprawdzić czy jest pęcherzyk na właściwym miejscu, no i z betą byłam
Tak jak na zdjęciu 4t3dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 13:13
CassieMK lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
O, to mnie pocieszyłaś, bo ja to się od 2 dni zamartwiam, że na moim usg nic nie będzie widać, ale jest szansa, że jak to będzie skończony 5 tc to cokolwiek zobaczę
) zwłaszcza, że owulkę miałam 9-11 dc... Dzięki za info :*
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:O, to mnie pocieszyłaś, bo ja to się od 2 dni zamartwiam, że na moim usg nic nie będzie widać, ale jest szansa, że jak to będzie skończony 5 tc to cokolwiek zobaczę
) zwłaszcza, że owulkę miałam 9-11 dc... Dzięki za info :*
u mnie na usg to większe to krwiak ta mniejsza kropeczka to pęcherzyk
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem na początku a brzuch spóchł, oczywiście to trochę za wcześnie, ale mam na to dowód w postaci niedopietych spodni:) podobno to sprawka tego, że to kolejna ciąża.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
A przy okazji zadam pytanie z innej beczki: dziewczyny, jak to jest z myciem okien w ciąży? Moje są już takie brudne, że ledwo świat widzę, a pamiętam jak moja szwagierka będąc w ciąży mówiła, że nie można myć okien, bo można sobie coś naciągnąć albo naderwać.... Trochę nie rozumiem tego mechanizmu i sam problem wydaje mi się trochę zwariowany ale... słyszałyście coś o tym?
-
Monik mi w pierwszej bęben wyszedł lekki w 23tc w drugiej tak 8/9 teraz ok.7 już było zaokrąglone lekko i się nie da ukryć chociaż w domu ściągam brzuch ile mogę zakładam pod luźna bluzkę obcisłą
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Eliana wrote:A przy okazji zadam pytanie z innej beczki: dziewczyny, jak to jest z myciem okien w ciąży? Moje są już takie brudne, że ledwo świat widzę, a pamiętam jak moja szwagierka będąc w ciąży mówiła, że nie można myć okien, bo można sobie coś naciągnąć albo naderwać.... Trochę nie rozumiem tego mechanizmu i sam problem wydaje mi się trochę zwariowany ale... słyszałyście coś o tym?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15