Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Babcia zabrała właśnie Nelke na spacer a Marcel na tablecie ogląda bajki leżę sama i oglądam porody
kochana daje radę tylko dzisiaj z tym humorem to mam ochotę się zaszyć sama w ciemnym pokoju, schować głowę pod kołdrę i zwinąć się w kłębek...
bereda11 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnymnie piersi wogóle nie bolą , nie wiem czy dlatego że mam większe czy co
są ciemniejsze , pełniejsze ale nie odczuwam bulu , odczuwam czasami szczypanie w macicy natomiast, szczególnie wtedy kiedy wstrzymuje mocz , bo nie mam możliwości skorzystania. Mam nadzieję że to nie żadna infekcja
-
Dariaaa88 wrote:ja ogólnie liczę według OM, owulacje miałam tydzień później więc wiem, że na usg ciążą będzie o tydzień młodsza. zresztą u każdego lekarza itd zawsze pytają o termin OM więc nie chcę sobie mieszać.Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:Babcia zabrała właśnie Nelke na spacer a Marcel na tablecie ogląda bajki leżę sama i oglądam porody
kochana daje radę tylko dzisiaj z tym humorem to mam ochotę się zaszyć sama w ciemnym pokoju, schować głowę pod kołdrę i zwinąć się w kłębek...
na pewno chwilowy spadek formy -sama wiesz, że hormony teraz nami rządzą
bereda11, xpatiiix3, Marietta lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja tam nigdy nie byłam dobra w liczeniu, lekarz mówi 23 maja, belly pokazuje 23 maja, to uznaję, że się nie mylą
a ostatnio i tak czytałam, że tylko 5% dzieci rodzi się idealnie w terminie
xpatiiix3, pewnie jesienna aura też robi swoje i dokłada do tego nastroju, hormony + przesilenie = mieszanka wybuchowa. Będzie lepiej :*
Carolq, ja mam tak samo z tym szczypaniem i to raczej nie infekcjaA mnie piersi ani nie urosły, ani nie zjędrniały, ani nie ściemniały i nawet pierwszy raz nie widzę niebieskich żyłek na nich...dziwne
xpatiiix3, Agnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Ja tam nigdy nie byłam dobra w liczeniu, lekarz mówi 23 maja, belly pokazuje 23 maja, to uznaję, że się nie mylą
a ostatnio i tak czytałam, że tylko 5% dzieci rodzi się idealnie w terminie
xpatiiix3, pewnie jesienna aura też robi swoje i dokłada do tego nastroju, hormony + przesilenie = mieszanka wybuchowa. Będzie lepiej :*
Carolq, ja mam tak samo z tym szczypaniem i to raczej nie infekcjaA mnie piersi ani nie urosły, ani nie zjędrniały, ani nie ściemniały i nawet pierwszy raz nie widzę niebieskich żyłek na nich...dziwne
Tak samo zgadzam się z tą pogodą , mieszanka wybuchowa, a jeszcze niech ktoś wejdzie w drogę, przechlapane maCassieMK lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ehh jednak mdłości są,pojechałam na miasto rowerkiem i już myślałam,że pawia puszczę te fale mdłości są najgorsze, mój M mówi,że bardzo powiększyły mi się piersi i brodawki szczególnie, lekarz powiedział,że ładnie są powiększone ale ja tam akurat nie widzę tego, a żyłki to ja mam zawsze może dlatego że bladzioch ze mnie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
xpatiiix3 wrote:Agnieszka z córką miałam krwiaka niestety przy roczniaku leżeć nie mogłam... po jakichś 3 tyg juz resztki tylko zostały cześć się wchlonelo cześć wpłynęło
a i tak wskoczy na mamę
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:Ehh drugi dzień już mam kijowy humor pogoda pewnie też robi swoje... brzuchol pobolewa macica to mi chamsko na pecherzu leży a szyjka za przeproszeniem w dupie siedzi tak mi sie macica położyła do przodu :o
ja też podobne odczucie co do pęcherza ale nie wiem czy to przez rosnącą macicę hmmm -
No tak i podnieść i przytulić trzeba nie było mocnych no ale było wszystko ok teraz tez nie mogę sobie pozwolić na leżenie gdyby się coś działo niestety dlatego lepiej żeby było wszystko ok
Moja wystaje nad spojeniem juz od jakiegos czasu bez kitu w poprzek leży jak siedzę czy leży czuć ją jak brzuch się dotknie dół już taki wypuklejszy co raz to się robiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:No tak i podnieść i przytulić trzeba nie było mocnych no ale było wszystko ok teraz tez nie mogę sobie pozwolić na leżenie gdyby się coś działo niestety dlatego lepiej żeby było wszystko ok
Moja wystaje nad spojeniem juz od jakiegos czasu bez kitu w poprzek leży jak siedzę czy leży czuć ją jak brzuch się dotknie dół już taki wypuklejszy co raz to się robi
W każdej kolejnej ciąży brzuszek szybciej widaćxpatiiix3 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hej kochane
mnie od wczoraj dopadla jelitowka rozwolnienie i zbiera na wymioty ale tylko odruch wymiotny. Ledwo z pracy wrocilam myslałam że nie dojdę do domu
Jeszcze dzisiaj do pracy i jutro wolne i wkocu tak wyczekiwana pierwsza wizyta u gina
mam nadzieję że będzie juz serduszko
Miłego dnia Wam życzę :*Carolq, monilia84 lubią tę wiadomość