Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Ja też mam objawy podobne jak u Ciebie, czyli brak objawow, tylko sutki wrażliwe i mega apetyt. Mnie jeszcze martwi ten mój krwiak...
No tak domyślam się, że jestem tu jedna ze starszych, dlatego dzieci też już duże i sporo obowiązków szkolnych i pozaszkolnych, a mam leżećwilliams1, xpatiiix3, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:najstarsza to pewnie ja tu jestem ale z zerowym doswiadczeniem , ale to kompletnie nie istotne ..wazne jest to ze bedzie bejbik i zeby bylo zdrowe
Spoko dziewczyny ja jestem wiekowa hehe ale wcale się tak nie czuje wręcz przeciwnie36lat
-
Kinia8606 wrote:U mnie dzisiejsza beta 5843 i wg. Kaljulatora jest to ponizej normy :'(
Kinia! 7 sierpnia miałaś @, ja 3 dni po Tobie= 10.08. Moja beta sprzed 48h wynosiła 1920, Twoja jest prawie 6 000, to jest góna granica normy! Kto Ci naopowiadał bzdur, że za nisko?Głowa do góry, jeśli owu miałaś ok 16-17 dc to beta jest idealna.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
xpatii-- 2-3 razy wstać w nocy siku to nic... zeszłej nocy aż patrzyłam na zegarek, wstawałam chyba z 5-6 razy...
Ja po pierwszym dniu w pracy- ciężko, nie ma kiedy zjeść, nie w każdej chwili mogę wyjść siku... zimno od klimy i gardło boli. Byle do października
Pracujecie w ciąży cały czas?
-
Anniusia wrote:ja dzisiaj w nocy wstawałam 6 razy siku
hehe
Dziewczyny, ja na razie wstaję w nocy jakieś 2 razy, ale śpię od strony ściany i już zapowiedziałam mężowi, że będzie musiał oddać mi swoje ukochane miejsce "z brzegu"a raz się nie obudziłam w nocy na siusiu i rano miałam ma-sak-rę! o 6 poleciałam do kibelka i wszystko mnie w środku bolało, jakbym tydzień trzymała! i zamiast normalny sik, to taki cienki strumyk...chyba z 20 minut wtedy się załatwiałam
macie tak czasem? :>
mrth666 lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Dziewczyny, ja na razie wstaję w nocy jakieś 2 razy, ale śpię od strony ściany i już zapowiedziałam mężowi, że będzie musiał oddać mi swoje ukochane miejsce "z brzegu"
a raz się nie obudziłam w nocy na siusiu i rano miałam ma-sak-rę! o 6 poleciałam do kibelka i wszystko mnie w środku bolało, jakbym tydzień trzymała! i zamiast normalny sik, to taki cienki strumyk...chyba z 20 minut wtedy się załatwiałam
macie tak czasem? :>
ja też tak mam:) na szczęście ja śpię z brzegu, mąż lubi tulić się do ściany haha:D
Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
bereda11 wrote:najstarsza to pewnie ja tu jestem ale z zerowym doswiadczeniem , ale to kompletnie nie istotne ..wazne jest to ze bedzie bejbik i zeby bylo zdroweFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
xpatiiix3 wrote:2-3 razy to jest średnia
a po drugie od 20 katuje się i nie pije nic... chociaż suszy tragicznie
Ja właśnie staram się nie ograniczać picia, no ale kończy się to tak, że muszę przeskakiwać męża i psa w nocy, normalnie mam tor przeszkód w drodze do kibelkaoj, przeczekam jeszcze dwie nocki męża, bo teraz i tak mam całe łóżko dla siebie i robię łóżkową przeprowadzkę
-
ja wstawałam mierzyć temperaturę 6:30 równo rok...
I już mi taka pobudka została. Nie wiem czy bardziej przezwyczajenie czy mocz mnie budzi o wpółdo siódmej, ale jak w zegarku... Mój mąż na szczęście też śpi od ściany, twierdzi, że się chłodzi jak mu gorąco w nocy
Z resztą chyba by kota dostał gdybym ja miała się ze swoją gracją przetarabanić nad nim kilka razy w nocy
CassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
No właśnie nie koniecznie tak jest , zmieniłam dlatego w suwaczkach datę miesiączki od 19 bo tak naprawde to liczy sie 2 tyg od owulacji. Zreszta moja beta to około 300 wiec końcówka 4 tyg. A do daty porodu dodajemy i tak różnice miedzy cyklem 28 dniowym a moim 44
pokręcone to zobaczymy co powie lekarz.
Tak mi smutno było sie rozstać z dziewczynami , luna w ciąży ma wyższa betę niż jaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 23:22
-
Podobno od terminu owu liczy się wiek płodu, a wiek ciąży od @. Jak wejdziesz w kalendarz belly masz rozróżnienie na wiek płodu i wiek ciąży
Wiek ciąży domyślnie liczy na bellybf od ostatniej małpki
Chyba, że u Ciebie ciąża ciut młodsza, może owu później, stąd niższa beta niż luny
ja przedwczoraj miałam niecałe 2000, ale im dalej w las tym beta kilkukrotnie wyższa, więc ciężko się porównywać
Wystarczy, że owu miała 2 dni przed Tobą i już beta wyjdzie 2 razy wyższa
-
nick nieaktualnyNo właśnie wogole ta moja beta jest niezbyt wysoka ale jak sie pytałam położnej to mi powiedziała ze jestem ponad środkowymi granicami wiec i tak jest super wiec troszkę mnie uspokoiła . Nie wiem sama no to wiek płodu mam tydzien i 5 dni
poprawie to jak pójdę do lekarza i mi potwierdzi tydzien a wizytę mam 29, a pozatym tak nie nie bedą wyskakiwały info mniejwiecej jak teraz wyglada Maleństwo i wogole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 23:37
-
nick nieaktualnyHej hej
U nas nadal brak objawów wiec tylko się cieszyćkatar się nasila także idę dzisiaj do lekarza, zatoki całe zawalone aż głowa pęka.
Tak jak pisałam wczoraj serducho bijekropek ma 8,2mm. Niestety mamy też 2 kilku milimetrowe krwiaki po dwóch stronach pęcherzyka. Tzn nie wiadomo czy to krwiaki czy płyn. Musimy dużo leżeć i się oszczędzać żeby się wchlonely wiec ciąża jest zagrożona. Ze względu na wcześniejsze poronienie, moje tsh I katar który posiadam dostane za 2 tyg skierowanie do szpitala na badania prenatalne.
To tak w skrócie relacja z wizytytyle naskrobalyscie ze nie dam rady nadrobić ;p
Jeśli są jakieś nowe mamusie to witam serdecznie
Jeśli były jakieś wizyty to gratulujęCassieMK, Eliana, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość