Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
~Ania1989
W szóstym tygodniu ciąży żona kolegi z pracy mojego męża na USG miała pusty pęcherzyk płodowy. Lekarz wysłał ją do szpitala na łyżeczkowanie chyba czy jakiś inny zabieg w celu usunięcia pęcherzyka.
Skonsultowała się z innym ginekologiem, nie chciała wierzyć. Powtórzyła usg za tydzień w innym gabinecie, dzisiaj córka ma 2 lataNie wierz sugestiom, sprawdz kilka razy, aparaty usg często są przestarzałe.
Ja lekarzom w większości juz nie ufam. Im nie zależy na mojej ciąży, moim dziecku, to nie ich sprawa. Same musimy dbać o swoje interesy jeśli ginekolog nie jest dla nas człowiekiem zaufanym.
Głowa do góry, wszystko będzie dobrze!xpatiiix3, hiacynta99, Agnieszka0812, Foto_Anna, konwalijka, CassieMK, ania1989 lubią tę wiadomość
-
Hiacynta kochana będzie dobrze wszystko tulę :* Nie martw się o dzidziusia kuruj się najwyżej idź jutro do lekarza antybiotyk wypisze nie ma co się męczyć ja z synkiem brałam w 1 trym antybiotyk duomox zdaje się jest parę ich w tej grupie bezpiecznych w ciąży
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Uwielbiam te historie z happy endem
Ja to na wieczór mam ekstra humor już co ja bym zrobiła bez mojego ukochanegow końcu się dogadalismy tzn on zaproponował i korzystając z wolnego kiedy idzie ze mną na wizytę to po usg lecimy zaklepać w końcu termin ślubu także za 2 tyg musi być szczęśliwy wtorek i mam nadzieje zaczniemy odliczanie
a w przyszłym tygodniu w końcu muszę wyniki porobić iść no i do kliniki bo i czystość pochwy mam na skierowaniu doszłam do wniosku że najwyżej te na nfz zrobię wcześniej i co na skierowaniu nie będzie to już prywatnie zrobię a dla gina na nfz powiem ze wyjechalam jak sie przysra do daty zrobienia badań potem na bieżąco wyniki będę już miała kurde no sporo wydatków w tym miesiącu jednak będzie i muszy kombinowac
hiacynta99, bereda11, Agnieszka0812, CassieMK, kasius lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nio trzymamy kciuki za wszystkie wizytujące: Hiacyntę, Annę255, Darię, Baronową i Baśkę, pochwalcie się fotkami po wizycie
Hiacynta dużo zdrówka życzęa z maluszkiem będzie wszystko dobrze zobaczysz
U mnie dzisiaj znowu poranne "naciąganie" ale bez efektu końcowego ehheh, także do zniesienia, lenia mam potwornego, siedzieć w pracy mi się nie chce, stresik coraz większy przed jutrem.
Wybieram się dzisiaj z córką na lekcję pokazową tańca, zobaczymy jak tam pośmiga to może ją zapiszeAgnieszka0812, Anna255, hiacynta99, CassieMK, baśka86 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
czesc dzis zobaczylam 2 kreseczki i według mojego kalendarza łapie sie na 30 maja;D ale poczekam jeszcze do okresu i na wizyte sie umowie cos wiecej sie dowiem
Larisa, xpatiiix3, klaudia1534, Agnieszka0812, Marietta, hiacynta99, Monikkk, CassieMK, anka418, myszka2070, baśka86, kasius lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, powodzenia na wizytach!
Agnieszka0812, baśka86 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Dziewczyny, a powiedzcie mi - bo trochę się dziś zmartwiłam... obudził mnie w nocy taki nagły, krótki (kilka sekund), ale za to mocny ból jak na @... czy to się może zdarzać, czy dzieje się coś złego?
Lekarz kazał mi dzwonić o każdej porze dnia i nocy, gdyby mnie coś niepokoiło, no ale nie chcę tak ciągle do Niego wydzwaniać. Mówił, że bóle jak na @ mogą się pojawiać zwłaszcza w terminie miesiączki, ale u mnie ten termin już dawno minął...
-
CassieMK u mnie termin @ też minął dawno, a brzuch typowo "okresowo" boli mnie kilka razy dziennie, chyba nie ma powodów do obaw, jeśli nie ma plamień i nie jest to ból ciągły
konwalijka- zakładaj zawsze najbardziej optymistyczną wersję wydarzeń i ciesz się ciążąAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi - bo trochę się dziś zmartwiłam... obudził mnie w nocy taki nagły, krótki (kilka sekund), ale za to mocny ból jak na @... czy to się może zdarzać, czy dzieje się coś złego?
Lekarz kazał mi dzwonić o każdej porze dnia i nocy, gdyby mnie coś niepokoiło, no ale nie chcę tak ciągle do Niego wydzwaniać. Mówił, że bóle jak na @ mogą się pojawiać zwłaszcza w terminie miesiączki, ale u mnie ten termin już dawno minął...
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15