X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka2070 wzdętego brzuszka się nie pozbędziesz tak łatwo :P W ciąży rozluźniają się powłoki brzuszne, dlatego wszystkie "flaki" nam odstają ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Myszka2070 wzdętego brzuszka się nie pozbędziesz tak łatwo :P W ciąży rozluźniają się powłoki brzuszne, dlatego wszystkie "flaki" nam odstają ;)
    tylko ja mam taki brzuch jakbym w 5msc byla ;(

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • monik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    tylko ja mam taki brzuch jakbym w 5msc byla ;(

Ja mam taki sam :-/ Nawet luzne bluzki nie pomagają :-) i tak brzuch odstaje i tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :* wszystkim wizytujacym dzisiaj życzę powodzenia i abyście ujrzały swoje szczęścia! :)
    Jeśli chodzi o bóle to mnie czasem mocno zakłuje w dole brzucha i po chwili przestaje, ale najbardziej to mnie bolą piersi z rana... od wczoraj biorę dupka 3x1 i te witaminy z kwasem foliowym, omega i wit D.
    Myszka ja też ostatnio miałam taki brzuch wielki, ostatni raz w niedziele, od tego czasu spokój :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja mam wizytę 29 będę w 5t6dc czy lekarz będzie już coś widział ? czy zobaczy serduszko ? co u Was było widać w takim mniej więcej terminie ?

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????

myszka2070 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????
    Ja czekam do piatku-po wizycie zdecyduje ;) Ale chyba juz musze powiedziec bo to juz 8tydzien bedzie :) a pracuje z srodkami chemicznymi-czyszczacymi...

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq ja byłam wczoraj na wizycie 5t5d, widziałam tylko pecherzyk ciążowy a w nim maleńką kropkę, ale serduszka narazie brak, następną wizyte tez mam 29.09.

nick nieaktualny, konwalijka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wybija co raz bardziej.. tez się nie da schować ;)

konwalijka lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Carolq ja byłam wczoraj na wizycie 5t5d, widziałam tylko pecherzyk ciążowy a w nim maleńką kropkę, ale serduszka narazie brak, następną wizyte tez mam 29.09.

dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu :( dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu :( dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?

carolq ilu dniowe miałaś cykle??

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    44 dni , miesiączka 1 sierpnia , ovu chyba 2.09

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:35

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej to faktycznie długie cykle,nie pomoge,ja mam 31 dni,ale dziwinie belly liczy,bo wszędzie ja mam 5t5d a na belly 4t5d

JusWik lubi tę wiadomość

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Oj nie tylko Ty, ja też wyglądam jak ciężarna. ..

ja zawsze miałam jakiś tam brzuszek więc teraz po prostu go nie zasłaniam tak bardzo :P hehe

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my przecież jesteśmy ciężarówki :D

nick nieaktualny, konwalijka, myszka2070, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam już brzuszek,a nosze rozmiar spodni 40,a bluzki M i wczoraj w sklepie babeczka przepuściła mnie w kolejce,aż mi się dziwnie zrobiło

nick nieaktualny, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh u mnie widać już ale chyba durnia są i nie widzą albo czekają aż im powiem ale chciałabym ukryć do czasu aż zaprosze ich na ślub :P a żeby jeszcze do ślubu się udało ukryć i po ślubie im obwieścić nowinę to by było już idealnie :D ale ślub najszybciej koniec października bo tam chyba miesiąc od zapisu najszybciej termin może ukryje się w sumie to byłby 15/16tc więc chyba da się jakoś uchować jeszcze brzucha :P mimo że pewnie pokaźny będzie jakoś wzdęciem się wymigam xD

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ