X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka2070 wzdętego brzuszka się nie pozbędziesz tak łatwo :P W ciąży rozluźniają się powłoki brzuszne, dlatego wszystkie "flaki" nam odstają ;)

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta wrote:
    Myszka2070 wzdętego brzuszka się nie pozbędziesz tak łatwo :P W ciąży rozluźniają się powłoki brzuszne, dlatego wszystkie "flaki" nam odstają ;)
    tylko ja mam taki brzuch jakbym w 5msc byla ;(

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • monik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszka2070 wrote:
    tylko ja mam taki brzuch jakbym w 5msc byla ;(

Ja mam taki sam :-/ Nawet luzne bluzki nie pomagają :-) i tak brzuch odstaje i tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :* wszystkim wizytujacym dzisiaj życzę powodzenia i abyście ujrzały swoje szczęścia! :)
    Jeśli chodzi o bóle to mnie czasem mocno zakłuje w dole brzucha i po chwili przestaje, ale najbardziej to mnie bolą piersi z rana... od wczoraj biorę dupka 3x1 i te witaminy z kwasem foliowym, omega i wit D.
    Myszka ja też ostatnio miałam taki brzuch wielki, ostatni raz w niedziele, od tego czasu spokój :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja mam wizytę 29 będę w 5t6dc czy lekarz będzie już coś widział ? czy zobaczy serduszko ? co u Was było widać w takim mniej więcej terminie ?

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????

myszka2070 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • myszka2070 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monilia84 wrote:
    Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????
    Ja czekam do piatku-po wizycie zdecyduje ;) Ale chyba juz musze powiedziec bo to juz 8tydzien bedzie :) a pracuje z srodkami chemicznymi-czyszczacymi...

myszka2070 w4sqdqk3itpk4hqj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq ja byłam wczoraj na wizycie 5t5d, widziałam tylko pecherzyk ciążowy a w nim maleńką kropkę, ale serduszka narazie brak, następną wizyte tez mam 29.09.

Carolq, konwalijka lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wybija co raz bardziej.. tez się nie da schować ;)

konwalijka lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Carolq ja byłam wczoraj na wizycie 5t5d, widziałam tylko pecherzyk ciążowy a w nim maleńką kropkę, ale serduszka narazie brak, następną wizyte tez mam 29.09.

dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu :( dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu :( dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?

carolq ilu dniowe miałaś cykle??

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    44 dni , miesiączka 1 sierpnia , ovu chyba 2.09

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:35

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej to faktycznie długie cykle,nie pomoge,ja mam 31 dni,ale dziwinie belly liczy,bo wszędzie ja mam 5t5d a na belly 4t5d

JusWik lubi tę wiadomość

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Oj nie tylko Ty, ja też wyglądam jak ciężarna. ..

ja zawsze miałam jakiś tam brzuszek więc teraz po prostu go nie zasłaniam tak bardzo :P hehe

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my przecież jesteśmy ciężarówki :D

Carolq, konwalijka, myszka2070, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam już brzuszek,a nosze rozmiar spodni 40,a bluzki M i wczoraj w sklepie babeczka przepuściła mnie w kolejce,aż mi się dziwnie zrobiło

Carolq, xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh u mnie widać już ale chyba durnia są i nie widzą albo czekają aż im powiem ale chciałabym ukryć do czasu aż zaprosze ich na ślub :P a żeby jeszcze do ślubu się udało ukryć i po ślubie im obwieścić nowinę to by było już idealnie :D ale ślub najszybciej koniec października bo tam chyba miesiąc od zapisu najszybciej termin może ukryje się w sumie to byłby 15/16tc więc chyba da się jakoś uchować jeszcze brzucha :P mimo że pewnie pokaźny będzie jakoś wzdęciem się wymigam xD

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ