Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej :* wszystkim wizytujacym dzisiaj życzę powodzenia i abyście ujrzały swoje szczęścia!

Jeśli chodzi o bóle to mnie czasem mocno zakłuje w dole brzucha i po chwili przestaje, ale najbardziej to mnie bolą piersi z rana... od wczoraj biorę dupka 3x1 i te witaminy z kwasem foliowym, omega i wit D.
Myszka ja też ostatnio miałam taki brzuch wielki, ostatni raz w niedziele, od tego czasu spokój :p -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????
myszka2070 lubi tę wiadomość

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Ja czekam do piatku-po wizycie zdecydujemonilia84 wrote:Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????
Ale chyba juz musze powiedziec bo to juz 8tydzien bedzie
a pracuje z srodkami chemicznymi-czyszczacymi...
myszka2070
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Carolq ja byłam wczoraj na wizycie 5t5d, widziałam tylko pecherzyk ciążowy a w nim maleńką kropkę, ale serduszka narazie brak, następną wizyte tez mam 29.09.
dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu
dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu
dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?
carolq ilu dniowe miałaś cykle?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heheh u mnie widać już ale chyba durnia są i nie widzą albo czekają aż im powiem ale chciałabym ukryć do czasu aż zaprosze ich na ślub
a żeby jeszcze do ślubu się udało ukryć i po ślubie im obwieścić nowinę to by było już idealnie
ale ślub najszybciej koniec października bo tam chyba miesiąc od zapisu najszybciej termin może ukryje się w sumie to byłby 15/16tc więc chyba da się jakoś uchować jeszcze brzucha
mimo że pewnie pokaźny będzie jakoś wzdęciem się wymigam xD
konwalijka lubi tę wiadomość
Livia

Nela

Marcel

Nawet luzne bluzki nie pomagają