Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej :* wszystkim wizytujacym dzisiaj życzę powodzenia i abyście ujrzały swoje szczęścia!
Jeśli chodzi o bóle to mnie czasem mocno zakłuje w dole brzucha i po chwili przestaje, ale najbardziej to mnie bolą piersi z rana... od wczoraj biorę dupka 3x1 i te witaminy z kwasem foliowym, omega i wit D.
Myszka ja też ostatnio miałam taki brzuch wielki, ostatni raz w niedziele, od tego czasu spokój :p -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????
myszka2070 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
monilia84 wrote:Dziewczyny u mnie brzuch już jest mocno widoczny i wszystko mi się na nim opina, jeszcze troszkę i w pracy nie ukryje ciąży, nio zobaczymy a wy już powiedziałyście pracodawcą o maluszku ????
Ale chyba juz musze powiedziec bo to juz 8tydzien bedzie
a pracuje z srodkami chemicznymi-czyszczacymi...
myszka2070 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Carolq ja byłam wczoraj na wizycie 5t5d, widziałam tylko pecherzyk ciążowy a w nim maleńką kropkę, ale serduszka narazie brak, następną wizyte tez mam 29.09.
dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniudlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu
dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?
carolq ilu dniowe miałaś cykle?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heheh u mnie widać już ale chyba durnia są i nie widzą albo czekają aż im powiem ale chciałabym ukryć do czasu aż zaprosze ich na ślub
a żeby jeszcze do ślubu się udało ukryć i po ślubie im obwieścić nowinę to by było już idealnie
ale ślub najszybciej koniec października bo tam chyba miesiąc od zapisu najszybciej termin może ukryje się w sumie to byłby 15/16tc więc chyba da się jakoś uchować jeszcze brzucha
mimo że pewnie pokaźny będzie jakoś wzdęciem się wymigam xD
konwalijka lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel