Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:dzięki , bo ja w sumie wtedy już będę niby w 9 tygodniu licząc od dnia @ , ale owulacje mam dość późno i wsumie to nawet nie wiem za bardzo w którym jestem tygodniu
dlatego od dnia ovu odjęłam 2 tygodnie i wydaje mi się że tak prawidło powinnam to liczyć ... czy któraś z Was ma długie cykle i późno ovu aby mogła mi udzielić informacji jak to wygląda rzeczywiście ?
ja też mam długie cykle około 40 dni,i tutaj mi belly pokazuję,że niby 9 tydzień ale tak naprawdę to teraz mam 6 tydzień od momentu zapłodnienia i to się zgadza z usg. najlepiej jakbyś wiedziała kiedy masz owulację? -
xpatiiix3 wrote:Heheh u mnie widać już ale chyba durnia są i nie widzą albo czekają aż im powiem ale chciałabym ukryć do czasu aż zaprosze ich na ślub
a żeby jeszcze do ślubu się udało ukryć i po ślubie im obwieścić nowinę to by było już idealnie
ale ślub najszybciej koniec października bo tam chyba miesiąc od zapisu najszybciej termin może ukryje się w sumie to byłby 15/16tc więc chyba da się jakoś uchować jeszcze brzucha
mimo że pewnie pokaźny będzie jakoś wzdęciem się wymigam xD
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
O ciekawe dzięki dobrze wiedzieć to chyba jakieś podanie się pisze tak.?
Kurde bo musimy się wyrobić ze wszystkim i tak miesiąc to mało obrączki sukienka itd a chciałabym jak najszybciej to załatwić i mieć z głowy a za jakieś 2 lata kościelny będzie kiedy schudnę i wykarmie 3 a teraz tylko szybki cywilniak bez wesela tylko obiad dla rodziny
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:U mnie tak objawia się jak tsh mocno spada od niedawna tak mam więc nikt tego z ciążą nie wiąże
A tak apropo super cerę miałam i zbliża się termin 2 @ i znowu mnie wysypało na twarzy jak przed @
myszka2070 -
nick nieaktualnyWitam jestem po wizycie,
pęcherzyk wymiar 6,0 cm jest zarodek malutki:), serduszka nie słyszałam ale lekarka widziała ze cos zaczyna się tam ruszać i na dniach zacznie bićwszystko jest ok jak narazie, na jajniku nic nie zauważyła niepokojącego
ze względu na moją chorobe wizyte mam za tydz. Bo miała być za 3 tyg
Mam już karte ciążyi pierwsze zlecone badania
pozdrawiamanka418, Kłosia, Agnieszka0812, xpatiiix3, Efendis, klaudia1534, CassieMK, bereda11, kejkej, monik, bimba, kasius, JusWik, Eliana, Marietta lubią tę wiadomość
-
Jest dzidziuś
serduszka jeszcze nie widac, ale jest wszystko ok
anka418, hiacynta99, Agnieszka0812, xpatiiix3, Efendis, klaudia1534, CassieMK, kejkej, monik, bimba, kasius, JusWik, Eliana, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:Witam jestem po wizycie,
pęcherzyk wymiar 6,0 cm jest zarodek malutki:), serduszka nie słyszałam ale lekarka widziała ze cos zaczyna się tam ruszać i na dniach zacznie bićwszystko jest ok jak narazie, na jajniku nic nie zauważyła niepokojącego
ze względu na moją chorobe wizyte mam za tydz. Bo miała być za 3 tyg
Mam już karte ciążyi pierwsze zlecone badania
pozdrawiamja za tydzień w czwartek mam kolejną wizytę i nie mogę się doczekać
Hiacyntka co dostałaś na przeziębienie? Mój młodszy wrócił ze szkoły z temperaturąFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Hiacynta 6cm pęcherzyk.? Spory
U mnie był 1.36cm przy 4mm zarodku
Mam się martwić ?? na zdj usg pisze chyba ze 6 cm to cos innego
W opisie mam 6,0 cm Gen.
Ja w sumie nie pytałam, lekarka mówiła że jest wszyto dobrzexpatiiix3 lubi tę wiadomość