X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic nie widać, brzuszka brak a na wadze kilogram mniej :) jedynie wieczorem odpinam spodnie bo cisną ;)

monilia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    ja też mam już brzuszek,a nosze rozmiar spodni 40,a bluzki M i wczoraj w sklepie babeczka przepuściła mnie w kolejce,aż mi się dziwnie zrobiło

To ja Wam opowiem soją historię , wracam do domku i moja ukochana sąsiadka siedziała w ogródku , no i zaczęliśmy gadać i taka cisza chwilę zastała a ona do mnie w ciąży jesteś, a ja a ską sąsiadka wie a ona po pierwsze słychać pod oddechu i to jest prawda posłuchajcie jak oddychacie po drugie masz jaśniejsze i takie szczęśliwe oczy :) ja no że jestem a ona no wiem :)

xpatiiix3, kasius lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no,a mi już np spodnie uwierają pod koniec przyszłego tygodnia będę musiała kupić nowe

Carolq, monilia84 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wszystkie na dnie szafy teraz tylko na gumce :)

monilia84 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    To ja Wam opowiem soją historię , wracam do domku i moja ukochana sąsiadka siedziała w ogródku , no i zaczęliśmy gadać i taka cisza chwilę zastała a ona do mnie w ciąży jesteś, a ja a ską sąsiadka wie a ona po pierwsze słychać pod oddechu i to jest prawda posłuchajcie jak oddychacie po drugie masz jaśniejsze i takie szczęśliwe oczy :) ja no że jestem a ona no wiem :)

ja mam szybko zasapkę

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:35

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jak siedzę to mnie uwierają i je odpinam , w aucie czy coś w domu leginsy albo dresik najlepsze :) od kiedy się nosi ciążowe spodnie ?

smerfetka22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Moje wszystkie na dnie szafy teraz tylko na gumce :)

ja na gumce to załoze juz na uczelnie w październiku ;) brzusiowi musi być wygodnie :)

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Carolq mi się tak ciężko oddycha jakbym zdyszana była. O to chodzi?
    tak i kobiety w ciąży mają taki płytki oddech, podobno to się może nawet pojawić zanim wiemy że jesteśmy w ciąży :)

monilia84, CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak objawia się jak tsh mocno spada od niedawna tak mam więc nikt tego z ciążą nie wiąże

A tak apropo super cerę miałam i zbliża się termin 2 @ i znowu mnie wysypało na twarzy jak przed @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:57

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja też jak siedzę to mnie uwierają i je odpinam , w aucie czy coś w domu leginsy albo dresik najlepsze :) od kiedy się nosi ciążowe spodnie ?

myśle,że nie ma reguły od którego miesiąc to zależy od Twojej fizjologii i tego jak rośnie Twoj brzuszek,a kazda fasolka rośnie po swojemu,ja w piatek mialam ladnie jeszcze płasko,a wrocilam dzisiaj do pracy,to już każdy widzi

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    ja mam szybko zasapkę

Smerfetka ale rzeczywiście kurcze ja też szybko dysze ehhe i to nie z tych powodów co powinnam tylko jak lekko się "zmęczę " eheh :)

Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny apropo,a jak u Wasbz seksem,bez zmian,nadal aktywnie tj przed ciąża??

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę robić mgr,troszeczkę Was opuszczę bo muszę oddać do 10 października ;/ a zostało mi jeszcze z jakieś 2000 m2 do wymodelowania :( załamka także jak tylko będę mogła to zajrzę zobaczę co u Was , papa

myszka2070, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    dziewczyny apropo,a jak u Wasbz seksem,bez zmian,nadal aktywnie tj przed ciąża??

My mamy narazie zakaz

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    My mamy narazie zakaz

sami przez siebie,czy zalecenie lekarza???

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    U mnie nic nie widać, brzuszka brak a na wadze kilogram mniej :) jedynie wieczorem odpinam spodnie bo cisną ;)

u mnie też tylko kg mniej,brzuch płaski :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    My mamy narazie zakaz

My też, przynajmniej do wizyty... No ale tyle się nastaraliśmy, to teraz przerwa nam nie taka straszna haha :D Z resztą mnie się i tak ciągle chce spać ;-))

Dziewczyny, a Wy wszystkie, które bierzecie luteinę dopochwowo, stosujecie aplikator? Bo w ulotce jest napisane, że jego stosowanie nie jest zalecane w ciąży, bo właśnie może podrażniać rozpulchnione ścianki i ja go nie używam...

I oddech też mam taki...skrócony i bardziej sapiący :D A byłam niecałe 3 tyg. temu w górach i się dziwiłam, co mam taką zadyszkę jak nigdy :D

oar89jcgzipdaets.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:

u mnie o dziwo totalny brak ochoty, libido zerowe, dziwne bo ja zawsze miałam ochotę na seks :D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my na razie też powstrzymujemy się z <3 ze względu na wcześniejsze poronienia.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ