Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka22 wrote:ja też mam już brzuszek,a nosze rozmiar spodni 40,a bluzki M i wczoraj w sklepie babeczka przepuściła mnie w kolejce,aż mi się dziwnie zrobiło
To ja Wam opowiem soją historię , wracam do domku i moja ukochana sąsiadka siedziała w ogródku , no i zaczęliśmy gadać i taka cisza chwilę zastała a ona do mnie w ciąży jesteś, a ja a ską sąsiadka wie a ona po pierwsze słychać pod oddechu i to jest prawda posłuchajcie jak oddychacie po drugie masz jaśniejsze i takie szczęśliwe oczyja no że jestem a ona no wiem
xpatiiix3, kasius lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:To ja Wam opowiem soją historię , wracam do domku i moja ukochana sąsiadka siedziała w ogródku , no i zaczęliśmy gadać i taka cisza chwilę zastała a ona do mnie w ciąży jesteś, a ja a ską sąsiadka wie a ona po pierwsze słychać pod oddechu i to jest prawda posłuchajcie jak oddychacie po drugie masz jaśniejsze i takie szczęśliwe oczy
ja no że jestem a ona no wiem
ja mam szybko zasapkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalijka wrote:Carolq mi się tak ciężko oddycha jakbym zdyszana była. O to chodzi?
monilia84, CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
U mnie tak objawia się jak tsh mocno spada od niedawna tak mam więc nikt tego z ciążą nie wiąże
A tak apropo super cerę miałam i zbliża się termin 2 @ i znowu mnie wysypało na twarzy jak przed @Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:57
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:Ja też jak siedzę to mnie uwierają i je odpinam , w aucie czy coś w domu leginsy albo dresik najlepsze
od kiedy się nosi ciążowe spodnie ?
myśle,że nie ma reguły od którego miesiąc to zależy od Twojej fizjologii i tego jak rośnie Twoj brzuszek,a kazda fasolka rośnie po swojemu,ja w piatek mialam ladnie jeszcze płasko,a wrocilam dzisiaj do pracy,to już każdy widzi -
smerfetka22 wrote:ja mam szybko zasapkę
Smerfetka ale rzeczywiście kurcze ja też szybko dysze ehhe i to nie z tych powodów co powinnam tylko jak lekko się "zmęczę " ehehCarolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka418 wrote:My mamy narazie zakaz
My też, przynajmniej do wizyty... No ale tyle się nastaraliśmy, to teraz przerwa nam nie taka straszna hahaZ resztą mnie się i tak ciągle chce spać
)
Dziewczyny, a Wy wszystkie, które bierzecie luteinę dopochwowo, stosujecie aplikator? Bo w ulotce jest napisane, że jego stosowanie nie jest zalecane w ciąży, bo właśnie może podrażniać rozpulchnione ścianki i ja go nie używam...
I oddech też mam taki...skrócony i bardziej sapiącyA byłam niecałe 3 tyg. temu w górach i się dziwiłam, co mam taką zadyszkę jak nigdy