X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic nie widać, brzuszka brak a na wadze kilogram mniej :) jedynie wieczorem odpinam spodnie bo cisną ;)

monilia84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    ja też mam już brzuszek,a nosze rozmiar spodni 40,a bluzki M i wczoraj w sklepie babeczka przepuściła mnie w kolejce,aż mi się dziwnie zrobiło

To ja Wam opowiem soją historię , wracam do domku i moja ukochana sąsiadka siedziała w ogródku , no i zaczęliśmy gadać i taka cisza chwilę zastała a ona do mnie w ciąży jesteś, a ja a ską sąsiadka wie a ona po pierwsze słychać pod oddechu i to jest prawda posłuchajcie jak oddychacie po drugie masz jaśniejsze i takie szczęśliwe oczy :) ja no że jestem a ona no wiem :)

xpatiiix3, kasius lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no,a mi już np spodnie uwierają pod koniec przyszłego tygodnia będę musiała kupić nowe

Carolq, monilia84 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wszystkie na dnie szafy teraz tylko na gumce :)

monilia84 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    To ja Wam opowiem soją historię , wracam do domku i moja ukochana sąsiadka siedziała w ogródku , no i zaczęliśmy gadać i taka cisza chwilę zastała a ona do mnie w ciąży jesteś, a ja a ską sąsiadka wie a ona po pierwsze słychać pod oddechu i to jest prawda posłuchajcie jak oddychacie po drugie masz jaśniejsze i takie szczęśliwe oczy :) ja no że jestem a ona no wiem :)

ja mam szybko zasapkę

• konwalijka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    C

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:35

f2w3rjjgsgt75tmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jak siedzę to mnie uwierają i je odpinam , w aucie czy coś w domu leginsy albo dresik najlepsze :) od kiedy się nosi ciążowe spodnie ?

smerfetka22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Moje wszystkie na dnie szafy teraz tylko na gumce :)

ja na gumce to załoze juz na uczelnie w październiku ;) brzusiowi musi być wygodnie :)

xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka wrote:
    Carolq mi się tak ciężko oddycha jakbym zdyszana była. O to chodzi?
    tak i kobiety w ciąży mają taki płytki oddech, podobno to się może nawet pojawić zanim wiemy że jesteśmy w ciąży :)

monilia84, CassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak objawia się jak tsh mocno spada od niedawna tak mam więc nikt tego z ciążą nie wiąże

A tak apropo super cerę miałam i zbliża się termin 2 @ i znowu mnie wysypało na twarzy jak przed @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:57

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Ja też jak siedzę to mnie uwierają i je odpinam , w aucie czy coś w domu leginsy albo dresik najlepsze :) od kiedy się nosi ciążowe spodnie ?

myśle,że nie ma reguły od którego miesiąc to zależy od Twojej fizjologii i tego jak rośnie Twoj brzuszek,a kazda fasolka rośnie po swojemu,ja w piatek mialam ladnie jeszcze płasko,a wrocilam dzisiaj do pracy,to już każdy widzi

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    ja mam szybko zasapkę

Smerfetka ale rzeczywiście kurcze ja też szybko dysze ehhe i to nie z tych powodów co powinnam tylko jak lekko się "zmęczę " eheh :)

Carolq, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny apropo,a jak u Wasbz seksem,bez zmian,nadal aktywnie tj przed ciąża??

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę robić mgr,troszeczkę Was opuszczę bo muszę oddać do 10 października ;/ a zostało mi jeszcze z jakieś 2000 m2 do wymodelowania :( załamka także jak tylko będę mogła to zajrzę zobaczę co u Was , papa

myszka2070, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    dziewczyny apropo,a jak u Wasbz seksem,bez zmian,nadal aktywnie tj przed ciąża??

My mamy narazie zakaz

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    My mamy narazie zakaz

sami przez siebie,czy zalecenie lekarza???

• Anniusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    U mnie nic nie widać, brzuszka brak a na wadze kilogram mniej :) jedynie wieczorem odpinam spodnie bo cisną ;)

u mnie też tylko kg mniej,brzuch płaski :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    My mamy narazie zakaz

My też, przynajmniej do wizyty... No ale tyle się nastaraliśmy, to teraz przerwa nam nie taka straszna haha :D Z resztą mnie się i tak ciągle chce spać ;-))

Dziewczyny, a Wy wszystkie, które bierzecie luteinę dopochwowo, stosujecie aplikator? Bo w ulotce jest napisane, że jego stosowanie nie jest zalecane w ciąży, bo właśnie może podrażniać rozpulchnione ścianki i ja go nie używam...

I oddech też mam taki...skrócony i bardziej sapiący :D A byłam niecałe 3 tyg. temu w górach i się dziwiłam, co mam taką zadyszkę jak nigdy :D

oar89jcgzipdaets.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:

u mnie o dziwo totalny brak ochoty, libido zerowe, dziwne bo ja zawsze miałam ochotę na seks :D

3jgxxzkra9730jiu.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my na razie też powstrzymujemy się z <3 ze względu na wcześniejsze poronienia.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ