Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Ja też dosyć długo miałam takie bóle, mnie lekarz mówił, że niepokojące są bóle nagłe, ostre, jakiego rodzaju miałaś tak tylko Cię ćmiło czy zerwałaś się i od razu w pół Cię zgięło? Może faktycznie jak masz wątpliwości to zadzwoń do gina
No właśnie w ciągu dnia miewam takie delikatne kilkusekundowe i tymi się nie martwię, ale ten w nocy to mnie aż obudziłale teraz jest ok... Wizytę mam w weekend, miałam mieć w niedzielę, ale chyba nie doczekam i polecę już w sobotę!
-
Agnieszka0812 wrote:Najgorsze to czekanie, ja bym chciała, żeby mój gin od rana przyjmował, a przyjmuje zawsze od 14
Mój gin przyjmuje od 15, a o 14 przed Jego gabinetem jest już kolejka na 3 godziny czekania... Nie ma zapisówJa jak do Niego jadę to koczuję od 13:45 , bo wtedy wiem, że poczekam tylko godzinę z hakiem
Ale jak zadzwoniłam do Niego i powiedziałam, że wyszedł mi pozytywny test ciążowy to kazał mi przyjść w tym samym dniu i sam przyszedł wtedy o 14:30, żebym nie musiała długo czekać
) teraz kazał mi podejść na dyżur do szpitala i mam tylko ogromną nadzieję, że nie trafię na jakiś nagły przypadek typu cesarka i nie będę tam czekać kilka godzin
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:No właśnie w ciągu dnia miewam takie delikatne kilkusekundowe i tymi się nie martwię, ale ten w nocy to mnie aż obudził
ale teraz jest ok... Wizytę mam w weekend, miałam mieć w niedzielę, ale chyba nie doczekam i polecę już w sobotę!
CassieMK lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
CassieMK wrote:Mój gin przyjmuje od 15, a o 14 przed Jego gabinetem jest już kolejka na 3 godziny czekania... Nie ma zapisów
Ja jak do Niego jadę to koczuję od 13:45 , bo wtedy wiem, że poczekam tylko godzinę z hakiem
Ale jak zadzwoniłam do Niego i powiedziałam, że wyszedł mi pozytywny test ciążowy to kazał mi przyjść w tym samym dniu i sam przyszedł wtedy o 14:30, żebym nie musiała długo czekać
) teraz kazał mi podejść na dyżur do szpitala i mam tylko ogromną nadzieję, że nie trafię na jakiś nagły przypadek typu cesarka i nie będę tam czekać kilka godzin
po kilku awanturach pod jego drzwiami robi zapisy, jednak nie raz jest spory poślizg bo po porodzie i zabiegach przyjmuje bez kolejki i zapisow, no i czasem ktoś przychodzi po samą receptę, po zwolnienie, ale ogólnie jest ok. W szpitalu na dyżurze też kiedyś byłam, fajnie, bo tam kasy nie bierze
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mialam wczoraj bole miesiczkowe w nocy i dzis nie sa juz silne, ale ide na wizyte alarmowa do gina. Do tego pojawilo sie bardzo delikatne plamienie brazowe. U mnie to 7tydzien (6t2d). Bralam nospe, od poczatku biore luteine i duphaston, a brzuch i tak twardnieje. Do tego od 2tyg leze, wiec to nawet nie od przemeczenia.
Ostatnia ciaze stracilam w 6t5d. Sama juz nie wiem co myslec. -
ma_lina wrote:Ja mialam wczoraj bole miesiczkowe w nocy i dzis nie sa juz silne, ale ide na wizyte alarmowa do gina. Do tego pojawilo sie bardzo delikatne plamienie brazowe. U mnie to 7tydzien (6t2d). Bralam nospe, od poczatku biore luteine i duphaston, a brzuch i tak twardnieje. Do tego od 2tyg leze, wiec to nawet nie od przemeczenia.
Ostatnia ciaze stracilam w 6t5d. Sama juz nie wiem co myslec.poprzednią ciążę straciłaś to wcale nie znaczy, że teraz też tak będzie! Ja poprzednią straciłam 4 mce temu, zazwyczaj ciąża stracona przygotowuje do następnej zdrowej! Trzymam kciuki, musisz mieć pozytywne nastawienie! Trzymam kciuki
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Może poczekaj do końca dnia, poobserwuj te bóle i będziesz wiedziała czy dzwonić do niego czy nie, choć może sam telefon Cię uspokoi
Tak chyba zrobię, jeśli nie zaobserwuję nic niepokojącego, to zaczekam do wizyty, a jeśli sytuacja się powtórzy, to zadzwonię do lekarza. DziękiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
JusWik wrote:Mnie tez w ciagu dnia czesto boli jak na okres tylko lzej i trochę sie marwie. Ale biore lutki i mam nadzieje ze do 3 pazdziernika wsystko bedzie dobrze i zobacze moje kochane serduszko.
JusWik lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
CassieMK wrote:Ja biorę lutkę 2 x dzienie i dupka raz dziennie... ehh grunt to doczekać do wizyty i zobaczyć, że wszystko jest ok...
ja dupek 3x1, Wit.C 1000, Wit.D3 2000 i 2x kwas foliowy,czasem jeszcze asparganinian a i jeszcze provag
trochę jest tego
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
oj dziewczynki ale duzo piszecie
Nie wyrabiam normalnie:) po 5stron mam zaleglosci
witam nowe dziewczynki i gratuluje zyczac 9nudnych miesiecy-w sumie to juz 8
Trzymam kciuki za wizytujace dziaiaj-oby wasze babelki byly duze i zdrowiutkie
Mi zostalo jeszcze 2dni
ale naszczescie mam wizyte z rana wiec nie bedzie duzo stresu-mam nadzieje
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
myszka2070 -
Mi bóle @ zdarzają się często ostatnio stres przemęczenie to syna musze ponieść bo jest wisk i mamo na rąksi syna weźmie
albo wskakuje mi na nogach się buja i krzyvzy mamo sibko sibko hutać ale jest ok bo to nie jakieś straszne bóle tylko ćmienie a musze się z młodym pobawić też tylko ze to 15kg prawie żywej wagi
przeważnie takie kłucia u mnie to więzadła macicy
Mi 7 zostałow sumie to 31tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 10:32
Livia
Nela
Marcel
-
Agnieszka0812 wrote:Dokładnie
ja dupek 3x1, Wit.C 1000, Wit.D3 2000 i 2x kwas foliowy,czasem jeszcze asparganinian a i jeszcze provag
trochę jest tego
Hehe ja na szczęście do progesteronu mam jeszcze tylko Omega Med Optima Start - tam jest już wszystko, kwas foliowy biorę osobno jeszcze tylko po to, żeby mi się zaczęte opakowanie nie zmarnowałoale coś czuję, że z czasem tych leków dojdzie
-
ma_lina wrote:Ja mialam wczoraj bole miesiczkowe w nocy i dzis nie sa juz silne, ale ide na wizyte alarmowa do gina. Do tego pojawilo sie bardzo delikatne plamienie brazowe. U mnie to 7tydzien (6t2d). Bralam nospe, od poczatku biore luteine i duphaston, a brzuch i tak twardnieje. Do tego od 2tyg leze, wiec to nawet nie od przemeczenia.
Ostatnia ciaze stracilam w 6t5d. Sama juz nie wiem co myslec.
Bądz dobrej myśli. Ja też mam bardzo delikatne plamienia a w sumie tylko widze je na aplikatorze od luteiny i wmawiam sobie że to przez niego bo podrażnia mi śluzówkę przy wkładaniu luteiny. Mam nadzieje że u ciebie plamienie jest tym samym spowodowane. I bardzo cię proszę nie miej złych myśli i się nie stresuj.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczynycały czas was czytam ale jakoś rozgadana nie jestem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
No to dziś wizyta o 12,45 trzymajcie kciuki :*
Agnieszka0812, xpatiiix3, myszka2070, klaudia1534, monilia84, konwalijka, kasius, JusWik lubią tę wiadomość