Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Natala, gratulacje!
hiacynta, jeszcze maść majerankowa pod nos, jest skuteczna, a z tego co wiem, to można ją nawet niemowlakom podawać, więc pewnie w ciąży też
Aniu, a może beta wysoka, bo to ciąża bliźniacza, a że młodziutka, to dlatego lekarz jeszcze nic nie widzi?Agnieszka0812, bereda11, Natala, Natala lubią tę wiadomość
-
CassieMK wrote:Natala, gratulacje!
hiacynta, jeszcze maść majerankowa pod nos, jest skuteczna, a z tego co wiem, to można ją nawet niemowlakom podawać, więc pewnie w ciąży też
Aniu, a może beta wysoka, bo to ciąża bliźniacza, a że młodziutka, to dlatego lekarz jeszcze nic nie widzi?moja znajoma choć ciąża pojedyncza była w 7 tc lekarz powiedział, że nie widzi serduszka, tydzień gadała i glaskala brzuszek, poszła do innego gina i wszystko ok, a ta mała okaz zdrowia jest już w pierwszej klasie
CassieMK, hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyXpatiii a zostaw narazie 14.05 , jeszcze zobaczę na następnej wizycie czy coś się zmieni
Hiacynta powodzenia jutro, jestem ciekawa co zobaczysz na usg bo ja też dzisiaj mam wg of 5t5d !
Natala gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 20:46
hiacynta99, xpatiiix3, Natala lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Czytam was praktycznie od początku, ale dopiero dzis sie odzywam
Mam pytanie do bardziej doświadczonych
Moja beta 1.09 na kilka dni przed @ wynosiła 11.77
3.09 - 71.68 a dzis 17030. Czy jest Ok ?
Wizytę u gina mam juz w przyszłym tygodniu a BBF pokazuje 4t6dhiacynta99, xpatiiix3, anka418, kasius, Larisa, bimba, Eliana, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykejkej wrote:Cześć dziewczyny
Czytam was praktycznie od początku, ale dopiero dzis sie odzywam
Mam pytanie do bardziej doświadczonych
Moja beta 1.09 na kilka dni przed @ wynosiła 11.77
3.09 - 71.68 a dzis 17030. Czy jest Ok ?
Wizytę u gina mam juz w przyszłym tygodniu a BBF pokazuje 4t6d
Sądzę ze jest ok ładnie przyrasta a nawet bardzo ładnie:) ja 10 wrzesnia miałam 1505 i juz nie robie
może blizniaki u Ciebie będą bo ja 4-5 tyg miała właśnie 1505
Fajnie by było
kejkej, Agnieszka0812, myszka2070 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie moze miałam wczesniej owu bo ja mam krotkie cykle i często zdarzało mi sie miec objawy owu zaraz po @, ale w tym miesiącu nie zwracałam na to uwagi.. Zobaczymy co powie gin
bliźniaki to byłby szok bo w rodzinie nie kojarzę zeby były
Teraz stresuje sie wizyta zeby tylko było wszystko ok.
-
hiacynta99 wrote:A wapno + wit C mogę pić lekarz rodzinny mi doradziła, a jedna laska napisała że jej lek zabronił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 21:46
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
hiacynta99 wrote:mam straszny katar 20 ponad chusteczek mokrych
gardło płukam szałwią nic nie lepiej a co do inhalacji, inhaluje młodego ja też mogę skorzystać ?? tylko co dać sól fizjologiczną tylko?
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Anniusia wrote:nie jestem pewna czy można w ciąży ale mi zawsze pomaga kubek ciepłego mleka z czosnkiem i do wyrka wyleżeć
A teraz idę spać bo od 20 ledwo trzymam poeieki otwarte mimo popołudniowej drzemki -
nick nieaktualny
-
hiacynta99 wrote:super gorączka 38 st jestem wsciekła już 3 dzien i nic nie przechodzi
musiałam ten paracetamol wziąść, robiłam zimne obkłady z 30 min ale temp do góry idzie ;/
Boje się o ciąże
Weź apap. Oklady na zgięcia w lokciach i pod kolanami. Kanapka z 2 zabkami czosnku i duuuzo wodyhiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość