Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Koziołek :) wrote:Hej mogę dołączyć? Termin na 22 maja:)
No pewnie! Witamy kolejną majóweczkę w naszych (nie)skromnych i (nie)grzecznych progach:)Koziołek :), Palinas89, Carolq, migussia, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyClio_99 wrote:Jasne koziołek zapraszamy. Też mam termin na 22.05 z USG
Paulinas89 kciuki zaciśnięte.
Ja lece zrobić badania tshni fy4 bo w poniedziałek wizyta u endo a potem u ginądawno tak wcześnie nie wstalam
To ją mam odwrotnie z USG to na 30 maja a z OM na 22 maja:)katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 17 tygodniu
Malvva pewnie to malec
Ja od wtorku czuję już regularnie maluszkau mnie to jak kopie to raczej w jednym miejscu, np w prawym rogu, innym razem np w lewym
Wczoraj się zdenerwowałam, bo się z ojcem pokłóciłam i w tedy chyba maluszek też się zdenerwował bo kopał często.
Trzymam kciuki za wizyty
Palinas jeszcze raz gratuluje Bety jest cudowna!!! niczym się nie martw, bo jest wszystko ok:)
Dziewczyny podwyższone TSH to jeszcze nie dramatmi tez z 1,7 podskoczyło no 3,4 . Jak jesteśmy pod opieką lekarza to luzik
Palinas89, xpatiiix3, migussia, malvva, Jitka lubią tę wiadomość
-
Witam przeziębienie na maxa mnie dopadło domowe sposoby nie dzialają prenalen też nie chyba pójde w południe po antybiotyk boje sie ale chyba nie wylecze tego gardła śline przełknąć to wyczyn
-
nick nieaktualnySylika wrote:Witam przeziębienie na maxa mnie dopadło domowe sposoby nie dzialają prenalen też nie chyba pójde w południe po antybiotyk boje sie ale chyba nie wylecze tego gardła śline przełknąć to wyczyn
No to kochana współczuje !!!!!!!!! Ja biore wit C 2 x1 przeszłam 3 tygodniową grypę w 5 tyg i nikomu nie życze tego co przeszłam a byłam u lekarza 2 razy to mnie wysyłał z szałwią do domu lub syropkiem dla dzieci
Trzymaj sięII trym jest więcej możliwości na leczenie !!
Sylika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie przed poludniem
ja juz przechodzilam katar i tez nic nie pomagalo jednej nocy to myslalam ze sie udusze nos calkowicie zatkany i przez buzie ciezko bylo masakra nie bralam zadnych lekow meczylam sie i jakos samo powoli przechodzi.
Powodzenia dla wizytujacych dzis samych dobrych wiesci
Negra wrote:A z ciekawości zapytam- a od początku ile przytyłas?
Nie słyszałam, żeby w ciąży tsh miało związek z przybieraniem na wadze, ale może jakiś ma? Co innego poza ciążą- wtedy przy nieuregulowanych hormonach: przy niedoczynności można tyć, a przy nadczynności chudnąć, ale to też nie jest regułą.
Może lekarz zlecił hormony po prostu, profilaktycznie?
Dokladnie to nie wiem ale mysle ze max to 4 kg? Mam nadzieje ze profilaktycznie bo inaczej bede sie stresowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 09:54
-
hello
dzisiaj ciężki dzień - 5 lat od śmierci mojego ukochanego tatydalej to przezywam i tęsknie....
myslę ze mój maluch dał mi znać wczoraj, żeby mi było dzisiaj lepiej
pozdrawiam i zyczę udanych wizyt! -
Hej dziewczyny powodzenia na wizytach
Ja dziś już lepiej choć nadal mam ogromne zawroty głowy ehhh ale może przejdzieNajważniejsze że z dzidzią dobrze bo strasznie się bałam. Oby to się więcej nie powtórzyło bo narazie strach wyjść z domu
-
I ja mówię dziendobry w 17 tygodniu.
Czuję się jak kupa, brzuch boli, słabo, niedobrze. A na 14 na nauke jazdy znowu...
Tak się czuję lipnie dzisiaj, ze nie wiem sama, czy coś zjeść, czy herbata mi pomoże, czy wrócić spać, nie mam pojęcia co ze sobą zrobić, nie mogę zacząć dzisiaj dnia normalnie...katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarietta wrote:I ja mówię dziendobry w 17 tygodniu.
Czuję się jak kupa, brzuch boli, słabo, niedobrze. A na 14 na nauke jazdy znowu...
Tak się czuję lipnie dzisiaj, ze nie wiem sama, czy coś zjeść, czy herbata mi pomoże, czy wrócić spać, nie mam pojęcia co ze sobą zrobić, nie mogę zacząć dzisiaj dnia normalnie...
To Marietta to po jeździe idziemy na gorącą czekoladętrzeba uczcić kolejny tydzien
idziemy łeb w łęb
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim ja sie dopiero z lozka wyczlapalam ;p moj mnie obudzil o 6 jak wstawal ale ja dalej w kime poszlam
snilo mi sie ze dzidzia lezy obok mnie przytulona do mnie a to byl moj psiak
zdrowiec mi tam dziewczyny ja narazie tfu tfu nic nie zlapalam od poczatku ciazy.
Carolq tez czasem z rana jak smarkam to mi krew leci gin powiedzial ze to normalne w ciazy.
Marietta trzymam kciuki za jazdy ja poza ciaza sie boje a co dopiero w ciazy dla mnie to wyczyn ;pCarolq lubi tę wiadomość