Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Negra wrote:Ehhhh stresuje się jeszcze bardziej....
Ten mój wynik mnie załamał- mam 4,7 mimo, że codziennie łykam euthyrox...
Twoje 3,010 to taka granica w drugim trymestrze- myślę, że szybko zbijesz poniżej 3. Dobrze, że gin zareagował
To bylo moje pierwsze badanie tsh.. W pierwszym trym. w ogole nie mialam badane.. Wtedy jeszcze chodzilam na nfz i mialam slaba lekarke.
Mam nadzieje ze z dzidzi wszystko ok.. -
Hej hej zbieram ja się do gina na NFZ zaraz ciekawe jak ten odczyn coombsa wyszedł aby konfliktu tylko nie było.. dzieci jeszcze śpią tfu tfu tzn no Livka harce już odprawia tu od jakichś 20min
i tak fajnie się leży jak ona szaleje hehhee aż wstawać się nie chce
Miłego dnia i super wieści z wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 06:38
Cigaretta, Magenta, i.am.chappie, Sylika lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mogę dołączyć? Termin na 22 maja:)
Palinas89, Clio_99, Magenta, Monikkk, Marietta, Anjaa, i.am.chappie, monilia84, Sylika, Madziuśka, storczyk, migussia, Różyczka, xpatiiix3, Gaaabi, Eliana, luna91, bimba, pasia27, klaudia1534, tiffi, FeliceGatto, bereda11 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
dzisiaj wreszcie wolne i koło 13-14 idę do gina więc trzymajcie kciuki! Progesterom ciut wzrósł z 15,3 do 18,2 także całe sczęście
)
i.am.chappie, Sylika, kkasya, Madziuśka, Magenta, migussia, Różyczka, kamisia88, xpatiiix3, Aniu_leczka, Eliana, luna91, Jitka, pasia27, FeliceGatto lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc