Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eliana wrote:No Magenta wygrałaś jak na loterii! Najfajniej:)
Dziewczyny polecacie jakieś fajne seriale na jesienne/zimowe wieczory?
Już mi się chyba skończyło wszystko co oglądałam i poszukuję czegoś fajnego.
eliana ja jestem fanka przyjaciół,rodzinki pl i czas honoru ,,,a z telewizyjnych poogladuje sobie wieczorami bo moj w pracy przyjaciółki, skazane ...
-
Madziuśka wrote:dziewczyny, leżę na kanapie , oglądam TV a tam mi mój lokator robi: puk...puk...puk...puk...puk
aaaaaaaaaaaaaaaaa nie mam wątpliwości. oszalałam ze szczęścia!!!!!!!
Gratuluję i zazdroszczę
Odpukaj mu od ciotki MarietyMadziuśka, Carolq, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Madziuśka wrote:dziewczyny, leżę na kanapie , oglądam TV a tam mi mój lokator robi: puk...puk...puk...puk...puk
przeczytałam laktatorhaah
Madziuśka, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaaa nie mam wątpliwości. oszalałam ze szczęścia!!!!!!!ja tez chce , pukaj ,pukaj kochanie ..najadłam sie bułeczką z pieczarkami i czekam moze sie ruszy...
Marietta, Madziuśka, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
malvva wrote:przeczytałam laktator
haah
Ja też w pierwszej kolejności czytam LA-KTA-TOR, zamiast pomyśleć- po co laktator w ciąży pomyślałam- dlaczego ten laktator pukał?
Bereda- ja też leżę z taaaakim żołądkiem, do mnie prędzej jelito zapuka
swoją drogą- bolą Was żebra? mnie już tak męczy ból żeber, że mnie szlag trafia, siedzieć nie mogę w kącie prostym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 20:47
Madziuśka, malvva, FeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
Eliana wrote:No Magenta wygrałaś jak na loterii! Najfajniej:)
Dziewczyny polecacie jakieś fajne seriale na jesienne/zimowe wieczory?
Już mi się chyba skończyło wszystko co oglądałam i poszukuję czegoś fajnego.
The walking dead, The breaking bead, Lostale to stare więc już być może oglądałaś, ale Lostów właśnie nalepiej mi się oglądało
Palinas89 lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Słodko!Zazdroszczę
Madziuśka lubi tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
migussia wrote:Magneta super wiadomości!! Gratulacje parki niech zdrowo rosną maluszki
Super To Twoje pierwsze pociechy?? jak tak to fajnie od razu syn i córka
Madziuśka superja tez dopiero niedawno poczułam pierwsze ruchy
niesamowite uczucie
migussia lubi tę wiadomość
-
Magenta farciaro zazdroszcze i szczerze gratuluje wlasnie takie bole i ja mam jak jajniki no i krzyz boli
a ja swoje bąble obejrze 8 grudnia o 16:40
-
Marietta mnie boli lewe, a w sumie to nie jestem pewna czy zebro czy pod żebrem ale w tej okolicy.
Malvva niezłe macie tempo z tymi przygotowaniami. Osobiście nie polecam, w sensie nie jestem za aż takim szybkim kupowaniem i urządzaniem wszystkiego dla maluszka, ale to tylko moje bardzo skromniutkie zdanie:)
Luna-Ty chyba pytałaś. My narazie mamy tylko łóżeczko, które miało być dla Lenki, a z resztą sie jeszcze wstrzymiemy. W sumie to nie bedziemy duzo kupowac bo i tak pewnie tego dostane w cholere i jeszcze troche bo duzo dzieci w rodzinie i to już sie tak utarło ze sobie przekazujemy a o wózku coś wspominała moja babcia ze chciałaby kupić tylko żebym sobie coś wybrała albo pojechała z nią kiedyś. Pewnie sie skusze na jakieś małe ciuszkowe szaleństwo ale to nie wczesniej niż po wizycie nastepnej jak już mam nadzieję poznam płec. Pokoju dla dziecka też nie urządzamy bo nie bardzo mamy gdzie, mieszkamy w jednym domu z rodzicami i na naszym pietrze są tylko 2 pokoje (były 3 ale zrobilismy kuchnie) wiec na początku dziecko bedzie z nami a jak podrosnie to zrobimy mu pokój z naszej sypialni a my się eksmitujemy do salonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 20:57
luna91, Palinas89, migussia lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
tabelka jest the best, mozna tam sie fajnie pobawic ...i ladnie wpisuje chlopak w w tabelce przeczucie płci a w imonach Nel/Dorian a moj ale ty jestes nie ogarnieta piszesz chłopak a wpisujejesz imie dziewczynki i mowi do mnie denerwujesz mnie ha ha ha a ja mu na to przeczytaj jeszcze raz i pokazuje mu ze inne laski tez tak pisaly ...ha ha ha chcial byc mądrzejszy
-
Sylika wrote:Magenta farciaro zazdroszcze i szczerze gratuluje wlasnie takie bole i ja mam jak jajniki no i krzyz boli
a ja swoje bąble obejrze 8 grudnia o 16:40
No u mnie pobolewa trochę ale starałam sie nie brać żadnych tabletek i dzisiaj lekarka powiedziała, ze tabsy naprawdę w ostateczności bo fakt ze no spa czy Apap są dozwolone ale zawsze warto zachować ostrożnośćco ciekawe tez bezpieczniejszym lekiem dla ciężarnej jest no spa.
U mnie usg połówkowe dopiero ok 6 stycznia ale chce jeszcze wybrać sie na jedno usg w grudniu -
Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam ze szpitala, spędziłam cały dzień na SOR bo zemdlalam w sklepie osiedlowym i zabrało mnie pogotowie. Pobrali badania, dali mi kroplówki, nawodnili, potas bardzo spadł, na szczęście z dzidzia ok i szyjka zamknięta długa ale strachu się najadlam
-
Monikkk niestety nie mamy na tyle pieniedzy zeby potem w 3 miesiace wszystko zrobic a i moj partner nie mialby czasu na remont pokoju sam remont kosztował 800 zł i to sa pieniadze odłozone z dwóch wypłat tak samo zeby kupic wozek potrzebuje ze dwa miesiace a do kupienia tyle jest ze ja sie akurat wyrobie do porodu.