Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się cieszę bo wszystko po Nelci mam
sukienki nie sukienki hi hi wSzyszko co jej nie założyłam ponosi drugi cukierek a ze Nelka nosi teraz no 68 jeszcze się zdarza i 74/80 przeważnie juz garderoba wymieniona to młoda te 0-3 3-6 na lato jak znalazł
chyba że też kurdupel się urodzi i tak powoli będzie rosła
pasia27 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Ja dla drugiego maluszka tez jeszcze nie kupilam nowego troche mam ciuszkow po córci czekam az poznam plec moze wtedy cos kupie.... ogolnie jak planuje zakupy to moj slubny mi krzyzuje plany a to heszcze czas a to on ma jakis wazny wyjazd a to pozno wroci to to a to sramto no wkurza mnie tym strasznie a samej mnie nie chce poscic nie wiem czy boi sie o samochod czy o mnie? Moze o jedno i drugie....
-
Makaronik już się gotuje i zaraz będzie sałatka!
Humor mi się poprawił, bo zbliża się do końca czwartek i teraz przede mną weekend z mężem kochanym a jutro z mamą szoping
pasia27, i.am.chappie lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Nie macie pojęcia jak sie cieszą ta dzisiejsza wizyta
Co do poruszanego wcześniej tematu bólu w okolicach jajników to u mnie są to na 100% więzadła bo jako, ze nosze bliznieta macica sie powiększa bardziej. UffPalinas89, pasia27, migussia lubią tę wiadomość
-
Magenta wrote:Nie macie pojęcia jak sie cieszą ta dzisiejsza wizyta
Co do poruszanego wcześniej tematu bólu w okolicach jajników to u mnie są to na 100% więzadła bo jako, ze nosze bliznieta macica sie powiększa bardziej. Uff
Ja się z 1 cieszę jak głupia a Ty jak masz 2 to niesamowite wrażenie musi byćFajnie
Parka będzie
Palinas89, Magenta lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Magenta wrote:Witam sie po wizycie
Dzieci zdrowepodrygiwaly sobie moje maluszki kochane
jedno było frontem a drugie tyłem do nas odwrócone podczas badania
szczegółów nie pamietam a druku z usg ze zdjęciami zapomniałam a jakże
odbiorę poźniej
Co do płci dzieci to najprawdopodobniej będzie parayeeeeee
Magenta lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, leżę na kanapie , oglądam TV a tam mi mój lokator robi: puk...puk...puk...puk...puk
aaaaaaaaaaaaaaaaa nie mam wątpliwości. oszalałam ze szczęścia!!!!!!!Marietta, luna91, bereda11, Eliana, monaa, Magenta, bimba, Palinas89, xpatiiix3, Różyczka, i.am.chappie, Kłosia lubią tę wiadomość