Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Palinas89 gratki!!!
Luna ja też nic nie mam, korci mnie czasem żeby kupić coś unisex.
Wizytę mam 10 grudnia i ciekawa jestem czy coś wspomni o płci. Jeśli nie to zadzwonie do innego gina i się umówię na wizytę wieczorem jak mąż wróci z pracy i on też dzidzia zobaczyPalinas89 lubi tę wiadomość
-
Bereda tu swieza jak buleczki lista jestes nie martw sie
Mamy, które sie udzielają:
Magenta
Anniusia
JusWik
Dariaaa88
Madziaaaaa
Clio_99
Carolq
Sylika
FeliceGatto
Katarzyna_d
Cigaretta
Anka418
Madziuśka
Baronowa_83
migussia
Myszka2070
Kkasya
Luna91
Różyczka
Monaa
Eliana
Izizizi
Klaudia1534
Paulinas89 - reaktywacja
Jitka
Malvva
Helutka
Malmama
Szarywróbel
Kamisia88
Gosiax89x
Kłosia
Kw
Monilia84
Monikkk
Williams1
Pasia27
Olala4
OlkaBdg
Bimba
Bereda11
CassieMK
La-mia
Mejbi
Asmee
Agusia
Marietta
Efendis
Milka_89
Owieczka29
Aniu_leczka
I.am.chappie
Baśka86
Żabuszka
Aniesiack
Ma_lina
Paulisia
Patkaaxx90
Konwalijka
Negra
Alicce
Anjaa
Paris
Tak listę przeglądam tyle mam co się ostatnio udziela przynajmniej raz na parę dnijak kogoś pominę to z góry przepraszam na bieżąco dorzucam
Kłosia wrote:Jeżeli chodzi o Anna255 to niestety biedna straciła maluszka
Ojej.. czyli dobrze zrozumiałam ten dopisek poronienie w tabelce ;/
Negra wrote:Pati- ty masz nadczynność, prawda? Czyli u Ciebie jest odwrotnie, jak np u mnie, tak?
Dokładnie na odwrót
izizizi wrote:Dziewczyny help, jaki laktator polecacie?? u mnie jutro czarny piatek (jedodniowa wyprzedaz) i chcialam kupic ale sie kompletnie nie znam
Mam medela mini Electric i gorąco polecam ale jak Ciebie stać to swing jest dobry teżcanpol easystart to mój pierwszy na szybko kupiony i niestety nie trafiony ma ciąg zajebisty jak na ręczny ale dużo ludzi pisze ze uszczelki pękają u mnie po miesiącu pękła i laktator do dupy bo nie ciągnie..
Palinas89 wrote:Skrowo weszła grobowa atmosfera to ja ją rozwiewam !!
na fb już napisalam
BETA Z 1251 wzrosła do 2836 po 48h)))
progesteron nie wiem jaki, nie ma jeszcze wyniku!
Jeszcze raz gratuluję ja teraz z Livką z 1320 po 48 h ponad 3 tys także podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 18:54
Palinas89 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
dzieki za dołaczenie mnie do listy
Hiacynta super brzuszek , duzy juz...
palinas gratuluje
mi sie na kolacje zachcialo bułki z pieczarkami . marze o smalcu ale mi smaka zrobiliscie ale nie mam musialabym leciec do polskiego sklepu a to troche daleko i nie chce mi sie ...
u nas tez jest black friday czyli tansze rzeczy i ja chcialabym kupic sobie nutri bulett zeby robic sobie koktajle warzywne i owocoweFeliceGatto, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
migussia wrote:malva, super że już wybraliście, u nas póki co jakoś to temat średnio poruszany, może jak poznamy płeć coś zaczniemy rozmowy. Mój mąż dziś wyznał, że chciałby płeć poznać po urodzeniu!! Nie wiem jak wpadł na taki pomysł
Co do planszówek, dzięki za pomysł już jeden prezent z głowy
My troche pogadalismy co do dziewczynki jestesmy zgodni ale z chlopcem nie idzie sie dgadac olaf narazie nie razi mnie ani jego -
mejbi wrote:Hej Dziewczyny,
dopisałyście mnie na listę, dzięki, nie skreślajcie
Ja Was czytam na bieżąco bo boję się że jak opuszczę chociaż jeden dzień to potem nie będę w stanie nadrobić, nie udzielam się bo ogólnie u mnie spadek formy. Raczej tej psychicznej niż fizycznej. Tęsknie za M, ciążowo jakoś mam wrażenie że nic się nie dzieje. Żadnych ruchów, żadnego brzucha ani ogólnie nic. Czytam Wasze posty i cieszę się razem z Wami bo świetne wieści przynosicie ale mam wrażenie że ja jestem ze wszystkim sto lat za Wami. Ogólnie to nie chcę Wam tu marudzić więc swoje dołki wygrzewam pod kocem i mam nadzieję że mi szybko przejdzie bo jakoś straciłam zapał do wszystkiego.
Ale jestem, jestem!
Trzymaj się cieplutko i nie przejmuj się brakiem objawow. Najbliższa wizyta u gina napewno rozwieje Twoje obawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 19:25
-
ja tez jeszcze nie czuje ruchów tylko delikatne smyranie , mam nadzieje ze juz niedługo
a Zabuszka ja tez myslalam o tej grze dla dorosłychco Madziaaa wczoraj pisala zeby kupic...Uwielbiam tez planszówki , moj nie bardzo ale w karty czasami da sie namówic...
-
Hejka
witamy sie po wizycie. Z maluszkiem wszystko ok, serduszko ładnie biło, robaczek sie ruszał a ostatecznie okazalo sie że bedziemy mieli synusia
Także przeczucie mnie zawiodło he he ale szczesliwa jestem że jest okDariaaa88, Cigaretta, malvva, Madziuśka, Różyczka, bereda11, migussia, FeliceGatto, i.am.chappie, luna91, xpatiiix3, kamisia88, monaa, Eliana, Palinas89, Clio_99, Marietta, pasia27, Negra, klaudia1534 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Różyczka wrote:Mejbi aura korzystna nie jest. Ja też miewam gorsze dni i wtedy nie wychodzę z domu. Co do ciąży, mam podobnie. Przeszły mdlosci, czekam na ciążowe smaki, których nie miałam do tej pory i ruchy dziecka, ktore wydawało mi sie że czuję ok 2 tyg temu i od do tej pory cisza... W ogole nie czuję się w ciąży. Cieszy mnie poniedziałkowa wizyta bo sie bardzo stęskniłam za widokuem mojej córeczki
Trzymaj się cieplutko i nie przejmuj się brakiem objawow. Najbliższa wizyta u gina napewno rozwieje Twoje obawy
Też mnie pocieszyło to co napisałaś. Ja nie wiem sama czego bym chciała - jakich objawów? Najlepiej by było jakby już maluch kopał. A wizyty sobotniej boję się coraz bardziejjuż mnie bierze panika ta co zawsze..
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualnyMy też nie mamy nic a nic dla dzidziusia, poza maskotkami,które namiętnie zbieram i się będę musiała podzielić
nawet specjalnie nie mam od kogo ciuszków dostać,ale się nie przejmuję, zdążę i jakoś to będzie
Apetyt mi się pojawił od kilku dni i jak coś zjem to po dwóch godzinach mnie ssieale to dobrze, bo mam wagę na minusie jeszcze.
I uwaga brzuszek mi wyskoczył delikatnie, ale mężuś zauważył, więc jest!
w weekend zrobię fociszę
a i z objawów doszła mi mega euforia, jakbym endorfinami oddychałaluna91, Eliana, Palinas89, Marietta lubią tę wiadomość
-
A sorry - Paulina - gratulacje
Super wieści, fajnie, że Wam się udało
Wiecie co ja nie cierpię czwartków. Mąż jeździ do Warszawy do pracy na 7 a wraca w piątek o 23. Mama cały dzień akurat w czwartek w pracy i siedzę sama jak palec. I wtedy czas leci jak krew z nosa i przypałętują się głupie myślii.am.chappie, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
nick nieaktualny
-
i.am.chappie wrote:My też nie mamy nic a nic dla dzidziusia, poza maskotkami,które namiętnie zbieram i się będę musiała podzielić
nawet specjalnie nie mam od kogo ciuszków dostać,ale się nie przejmuję, zdążę i jakoś to będzie
Apetyt mi się pojawił od kilku dni i jak coś zjem to po dwóch godzinach mnie ssieale to dobrze, bo mam wagę na minusie jeszcze.
I uwaga brzuszek mi wyskoczył delikatnie, ale mężuś zauważył, więc jest!
w weekend zrobię fociszę
a i z objawów doszła mi mega euforia, jakbym endorfinami oddychała
Ja mam różnie z tą euforią. wczoraj zadzwoniła do mnie szwagierka i pytała 2 razy czy na pewno ze mną rozmawia - powiedziała, że mam tak szczęśliwy głos, że mnie nie poznała no i fakt czasem oglądam z zachwytem ten mój brzuch w lustrze a czasem mnie dół bierze. Hahaha wiecie co ja jestem jakaś inna - mało jem, ludzie gadają, że chuda nadal tylko trochę brzuch wylazł a 6 kg do przodu - gdzie to jest?i.am.chappie, Palinas89 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
O matko! Lasencje, musiałam nadrobić za dzisiaj 11stron. Jestem na liscie, jest ok. Widzę że sie sporo dziewczyn zreaktywowało, pewnie przynajmniej z 10 nicków wogóle nie kojarze z naszych rozmów.
Tp nieznany do końca bo nie byłam na prenatalnych I trym, robaczek na początku był bardzo mały i termin sie zmienił na 27 maja, ale teraz co rusz jest inny, biorąc pod uwagę ze na 99% czeka mnie cesarka to narazie nie ma co zmieniać.
Mam laktator z madeli taki mały elektryczny, napaliłam sie na niego bo podobno najlepsze i w szpitalu tez mieli z tej firmy tylko taki duzy stojący i był o niebo lepszy niż ten mały. Mój jest strasznie, strasznie głośny, w nocy cały dom by postawił na nogi. A nawiasem mówiąc, jak już wcześniej wspomniałam uchowaj Boże od laktatorów, mam nadzieję że nie będę musiała go więcej uzywac, bo to nic przyjemnego.
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was